- 30 Ocak 2016
- 573
- 619
- 103
- Konu Sahibi Rainbow21212121
-
Isıcamsız cam balkon yaptırdım, kesinlikle buz gibi oluyor ki benim akt ve üst katım da cam balkonla kapalı.Merhaba herkese. Yatak odamın balkonunu cam balkon sistemiyle kapatmayı düşünüyorum fakat merak ettiğim bir kaç şey var. Öncelikle ısıcamlı olanlar olmayanlara göre ortamı daha sıcak tuttuğunu iddia ediyor, gerçekte böyle mi?Isıcamsız kullanıp ta ortam ısısıyla ilgili yorum yapanlar olursa da çok sevirim. Bu arada kışların soğuk olmadığı bir şehirde yaşıyorum ama yine de soğuk,yağmur ve rüzgarı geçirmemesini istiyorum çünkü yeri geldiğinde orada uyumayı planlıyorum(evde yan dairelerden ses gelmeyen tek yer o balkon ve orada kafa dinlemek istiyorum) Katlanır cam balkonlar bu açılardan sorun çıkarıyor mu? Aslında klasik pimapen tarzı bir sistem daha mantıklı olur amacım için fakat manzaram çok iyi ve en az kayıpla kapatmak istediğimden katlanır veya sürgülü cam balkon sistemi beklentilerimi karşılar mı sizce?
Benim için deryalık bir dertten kurtulmaya çalışıyorum izninizle.Dertler deryaaa olmuuuuşşş
Tüh ya. Aralarında oldukça fiyat farkı da var oysaki,pek işe yaramıyor demek kiIsıcamsız cam balkon yaptırdım, kesinlikle buz gibi oluyor ki benim akt ve üst katım da cam balkonla kapalı.
Isıcam yaptıran komşularımı da görüyorum, ufo taktırmadan oturamıyorlar kışın.
Eğer orada yatmak istiyorsanız bence yalnızca sıcak günlerde mümkün olabilir, soğuklarda çok zor, ısıtmayı açmadan kışın ev içinde bile duramazsınız ki cam balkonda çok zor bence
Isıcamlı albert genau marka yaptırdıkMerhaba herkese. Yatak odamın balkonunu cam balkon sistemiyle kapatmayı düşünüyorum fakat merak ettiğim bir kaç şey var. Öncelikle ısıcamlı olanlar olmayanlara göre ortamı daha sıcak tuttuğunu iddia ediyor, gerçekte böyle mi?Isıcamsız kullanıp ta ortam ısısıyla ilgili yorum yapanlar olursa da çok sevirim. Bu arada kışların soğuk olmadığı bir şehirde yaşıyorum ama yine de soğuk,yağmur ve rüzgarı geçirmemesini istiyorum çünkü yeri geldiğinde orada uyumayı planlıyorum(evde yan dairelerden ses gelmeyen tek yer o balkon ve orada kafa dinlemek istiyorum) Katlanır cam balkonlar bu açılardan sorun çıkarıyor mu? Aslında klasik pimapen tarzı bir sistem daha mantıklı olur amacım için fakat manzaram çok iyi ve en az kayıpla kapatmak istediğimden katlanır veya sürgülü cam balkon sistemi beklentilerimi karşılar mı sizce?
Pimapenlerin de sürgülü modelleri varmış sanırım,sizinki klasik mi?İki bloktan olusan bir sitedeyiz,karsi blogum komple cam balkon,kimisi isicamli kimisi normal. Hic birisi de sobasiz oturamiyor orada. Bizim blok pimapenle kapatildi,yaz kis oturuyoruz sobasiz. Hic sorun olmuyor
Benim ihtiyacıma uygun değilmiş o zaman,çok ta güzel görünüyorlar. Teşekkür ederim yorumunuz içinIsıcamlı albert genau marka yaptırdık
Balkon yine de çıkıp oturulacak gibi değil kısın
Sadece odalara faydası oldu
Ev sıcacık
Buzdolabı gibi mi,o derece diyorsunuzısıcam balkonum, evet soğuğu kesiyor, evin ısısına 2 derecelik bir artış oldu. a güney cephe ve önümüz açık olmasına rağmen yaz mmevsimi dışında orada bir ısı kaynağı olmadan kullanılmaz. şu an balkonu buzdolabı olara kkullanıyorum :)
belki elektirikli radyatörle kullanılabilir.
pimapen biraz daha sıcak olur muhtemelen.
Klasik bizimki. Surgululerden su girme durumu var en ust kat komsumda.Pimapenlerin de sürgülü modelleri varmış sanırım,sizinki klasik mi?
Anladım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız içinKlasik bizimki. Surgululerden su girme durumu var en ust kat komsumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?