- 31 Ağustos 2009
- 1.038
- 7
- Konu Sahibi sekerdelisi
siz bilirsiniz canım ..
yani memnun muyudunuz değil miydiniz anlayamadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz bilirsiniz canım ..
tesekkür ederimPanjuru çok kullanışsız buluyorum ben en iyisi siyah cam yaptırmanız , biz de yaptırcaz çok şık duruyor bence
arkadasım haslanacagız bu gidişle :)cam balkon yaptırmanı tavsiye ederim ama siyah yada aynalı düşünme
varsın güneş girsin
güneş girmeyen eve doktor girermiş
Bence artık panjur çok kullanışsız. Bide çocugnuz varmı bilmiyorum ama çocuk için tehlikeli izmirde bütğn evler panjurlu oluyo genelde bi kere bi çocuk panjurlarla oynarken panjurun kilidi açıkmış ( zaten kilit diyede kanca diye bişey var) çocuk yaslanınca panjura aşşağ düşüp ölmüştü. Sırf bu yüzden bile panjur kullanmam ayrıca temizlemesşde ayrı dert.
Cam balkon görünüş olarak daha ferah bence. Bazı arkadaşlar siyah cam yapılıyo demişler. Öyle bi seçenek varsa siyah camlı yaptır. Bizimde salonda kocaman bi cam var baya büyük siyah camdan yapmışlar. Mesela o siyah cama tül takmıyoruz çünkü içersini göstermiyo. Hiçde karanlık yapmadı içersini. Arabalardaki filmli camlar gbi düşün içerden bakınca aynı dışarıdan siyah duruyo.
Şimdiden güle güle kullanın :)
tesekkür ederim
arkadasım haslanacagız bu gidişle :)
panjuru kumandalı düşünüyorum ama etrafımda da kullanan pek yok ne gibi sıkıntı cıkarır burada öğrenmem iyi oldu tesekkür ederim
Kumandalıda öyle bi sorun olmaz galiba ben eski tip panjurlardan bahsettim :) ama panjur yapınca orası balkon olmaktan çıkar küçük bi oda olur. Cam balkon yaptırın bence siyah camlı ferah ferah heryeri görürsünüz dışardanda kimse göremez sizii.
Arkadaslar merhaba evim güney batı cephe ve fransız balkon bu yüzden yazın acayıp sıcak oluyor. Bunu önlemek için panjur düşündüm ama daha önce hiç panjur kullanmadım günes eve gidiği zaman panjuru kapatsam karanlıkta oturulmaz. Cam balkon yaptıralım dedik o da mercek görevi görüp evi daha da ısıtırsa yagmurdan kacarken doluya tutulmus olacagız. Sıcaklık sorunu olup da cam balkon yada panjur yaptıran var mı? Memnun musunuz? Yada hangisi daha mantıklı?
Bir de cam balkonda karar kılarsak aynalı yada siyah cam yaptırmayı düşünüyorum. Evi karartır mı?