Calvin Klein'in Euphoria si mi yoksa Thierry Mugler'in Womanity si mi?

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Kizlar iki parfum arasinda kararsiz kaldiim bi yardimci olsaniz womanity yi kullaniyorum bir yildir ama insanlairn hakkinda ne dusundugunu pek de bilmiyorum acikcasi sizler ne dusunuyorsunuz? euphoria cicek kokusu ve de cok kalici womanity biraz daha baharatli sanirim :)

womanity hiç güzel değil ya midemi bulandırıyor. kullanıyormuşsunuz şimdi saygısızlık olur ama ben hiç beğenmedim ciddi midem bulandı koklayınca arkadaşımla resmen kusacaktık o derece. euphoria da sıradan evet ama bence çok daha güzel en azından koklanabilir bir parfüm

koku çok yoğun olduğu için ilk sıktığımda benide biraz zorluyor ama 15-20 dk sonra değişiyor zaten :))
farklı bir parfüm ama.. çok tercih edilen parfümleri kullanmam zaten kendimi bildim bileli.. bildiğiniz entrasan parfümler varsa
adını yazın bir deniyim :))

Womanity igrenc mi gercekten :O hic oyle cok hos diyen olmadi ben kullandigimdan beri zaten ama ne biliyim bana da farkli oldugu icin hos geldi sanirim euphoria da cicek kokusu ama agir degil buna ragmen kalici benim cok hosuma gitti kararsiz kaldim yani

Kizlar daldan dala atlar gibi olucak amaa burda bi liste okudum en cok begenilen 20 parfum diye herkesin cok ovdugu 5 6 tanesini de gittim bi bilegime birini diger bilegime bi baskasi avuc icine bi baska elimin ustlerine baska baska siktim hepsinin yerlerini ezberledim aksama hicbirinden eser kalmamisti biri haric Escada Magnetism atkimda montumda ve 2 gun sonra bile sacimda kokusu kalmis sacima nasil geldigini gercekten anlamis degilim ama midnight poisonin bile kokusu kalmadi bu parfum cok guzel kokuyoor ve de cok kalici kesinlikle escada magnetism diyorum :) yine de yorumlariniz icin tesekkur ederim euphoria da cok guzel aslinda en son onda karar kilmistim ama iste durum boyle olunca karar degistirdim

eğer hafif şekerli kokulardan hoşlanıyorsan sana bir parfüm önericem bir dene kalıcılık inanılmaz
Yves Saint Laurent Belle D'Opium

eğer hafif şekerli kokulardan hoşlanıyorsan sana bir parfüm önericem bir dene kalıcılık inanılmaz
Yves Saint Laurent Belle D'Opium

canimm ben escada magnetism i aldim ama alisverise gider gitmez hemen onu da koluma sikarim :) daha guzelse onu alirim bidaha ki sefere :) parfum delisi oldum iyice yaa

güle güle kullan o zaman canım gittiğinde bir dene bakalım prada candy'de güzel ilk sıktığında değil ama 1 saat sonra falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…