- 8 Ağustos 2015
- 247
- 110
-
- Konu Sahibi kelebegnomru
Tatlım merhaba yeni gördüm konunu. Ben sözel ağırlıklı ders seçtiğim için not çıkartmıyorum. Önce güzelce okuyup önemli yerlerin altını çiziyorum, konu özetiyle testleri çözüp takıldığım yer varsa geri dönüyorum. Sayısaldan tek bir ders aldım o da biyoloji. Ygs konu anlatımlı kaynaktan çalışıyorum çünkü açık öğretimin verdiği kitaptan daha açıklayıcı. Ben 20 ders aldım. Seçmeli Türk Edebiyatı 3-4-5-6-7-8, Seçmeli Felsefe 1, Psikoloji 1, Biyoloji 1, Sanat Tarihi 1, Temel Dini Bilgiler 1-2, H.z. Muhammed'in Hayatı 1-2-3-4, Demokrasi ve İnsan Hakları 2, Seçmeli Tarih 3, Tarih 5, Girişimcilik 1. Sen hangi dersleri aldın?Kızlar sınava az kaldı notlarımızla birbirimize yardımcı olsak??
Seçtiğim derslerin 10 tanesini bitirdim. Sınava yaklaşık 20 gün var günde yarım kitap bitirmeeliyim ama şu ara çok boşladım. Hangi dersleri bitirdin, hangilerinde zorlandın, nasıl çalışıyosun, kaç kredin var? Notlarımı göndermek isterdim ama yeni üye olduğum için bilmiyorum nasıl resim paylaşacağımıKızlar sınava az kaldı notlarımızla birbirimize yardımcı olsak??
Bir tek edebiyat uyuyor sanırım :)Seçtiğim derslerin 10 tanesini bitirdim. Sınava yaklaşık 20 gün var günde yarım kitap bitirmeeliyim ama şu ara çok boşladım. Hangi dersleri bitirdin, hangilerinde zorlandın, nasıl çalışıyosun, kaç kredin var? Notlarımı göndermek isterdim ama yeni üye olduğum için bilmiyorum nasıl resim paylaşacağımı
Zorunlu derslerin hepsini verdim ben kredim 140 son 52 krediyi tamamlamaya çalışıyorum. Edebiyatları ben de en sona bıraktım.Şu aralar hiç ders çalışasım gelmiyo bi isteksizlik çöktü üstüme.k.bakmayın yazan olmayınca siteye girmedim benim 213 kredim var 6 tane dersim kaldı din 8 edebiyat 8 trafik 2 dil anlatım 8 ingilizce7-8 bunlar kaldı edebiyata bakamıyorum canım istemiyor ing zaten sıkılıyorum mezun olmam için mecbur vermem lazım dersleri din dil anltm trafik bitti dil anlatım notlarım var ayrıca
İnş gerek kalmaz ona. Bu sene 304 aldım ygsden okulda verirse puan bilemiyorum kaç olur açıktan üni düşünüyorum da :)2017 ygs'ye gircek misin yoksa liseden mezun olmak mı amacın? Hazirandaki sınavda veremediğin dersler olursa ankarada yada büyük illerde mezun olmaya çok az kredisi kalmış yada yaklaşmış öğrenciler için 24 kredilik bi ek sınav açılıyormuş ona da girebilirsin.
Okul dediğim aöl işte normal okulla bi baglantımız yok malesef :)İnşallah istediğin olur canımNormalde açık öğretime geçince kendi okulundan çıkmış olmuyo musun ders ortalamalarına göre açık öğretim puan vermesi gerekiyo yada ben öyle biliyorum. Senin hem okuldan hem de açık öğretimden mi puan gelicek şimdi?
hımm anladım ama açık öğretimden ben pek bi puan beklemiyorum ya. çünkü girdiğin sınavlardan aldığın puanlara göre hesaplıyolar yani ben çoğu dersi 45 50 öyle sınırda geçtim çok az bişey gelir sanırım. Senin sınav puanların nasıl?Okul dediğim aöl işte normal okulla bi baglantımız yok malesef :)
Genelde 70 civarı ilk 2.5 sene örgündeydim notlarım iyiydi 70-75 yıl sonu norlarımdıhımm anladım ama açık öğretimden ben pek bi puan beklemiyorum ya. çünkü girdiğin sınavlardan aldığın puanlara göre hesaplıyolar yani ben çoğu dersi 45 50 öyle sınırda geçtim çok az bişey gelir sanırım. Senin sınav puanların nasıl?
o zaman yüksek bi puan gelir en az 350-360 olur herhaldeGenelde 70 civarı ilk 2.5 sene örgündeydim notlarım iyiydi 70-75 yıl sonu norlarımdı
Hadi inşallah ya istediğim bölüm geçen sene 353 ile almış bakalım 3-5 puanla kaçmasa barıo zaman yüksek bi puan gelir en az 350-360 olur herhalde
inşallah istediğin bölüm tutar canım yaHadi inşallah ya istediğim bölüm geçen sene 353 ile almış bakalım 3-5 puanla kaçmasa barı
Girersin canm yaş olarak tutman önemli iki sene ömrü var zaten iki sene de mezun olursan tercih yaparsınKizlar aol de okuyor olsakta cift yillarda kpss ye grebiliyor muyuz
Tuttu canm 350 ile ata aöf lisans sosyal hizmet kazandım Anadolu baya yüksek kapattı ama buna yerleştiminşallah istediğin bölüm tutar canım ya
Sosyal hizmet bolumu nasil onu acikmidir ve ne gibi gorevleri var aciklatmisin canm tica etsemTuttu canm 350 ile ata aöf lisans sosyal hizmet kazandım Anadolu baya yüksek kapattı ama buna yerleştim
Bu arada yirmi yaşindayim :)Sosyal hizmet bolumu nasil onu acikmidir ve ne gibi gorevleri var aciklatmisin canm tica etsem