Kadinlarin cogunlukta oldugu bir kurumdayim is yerinde bekar cocuklu ayrimi yapiliyor ozellikle izin konusunda bu arada mudur de kadin ve cocuklu .Hastane icin izin istesem bana izinli gununde gitsen olmaz mi deniliyor ama cocuklu arkadasin cocugu yataktan kalkmadigi icin sabah 8 den aksam 5 e kadar gelmiyor idare ediliyor kimse de bir sey demiyor.Diger evli arkadasin bakicisi rahatsiz oldugu icin 2 saat izin veriliyor.Mudurun kendisinin 1,5 saat sut izni var sabahin 9 unda cikip 5 ine kadar gelmiyordu.oteki arkadasin cocugu rahatsiz diye gelmiyor calisiliyor gosteriliyor her gun de kafadan 1 saat gelmiyor ogleye kadar var ogleden sonra yok.ben yukseklisans icin kayit basvurusu icin izin istedim 1 saat sonra mudur arayor ne zaman geleceksin diye.hastaneye gidiyorum sen hic hastaneye gitmezdin ciddi bir sey mi var diye ariyor ama artniyet ariyorum bunda da artik rahatsiz oluyorum. bankaya gidiyorum izin aliyorum onu bile soyluyor bak benim bankaya gidecek zamanim yok izin alamiyorum diye bunu diyen kisi kafasina estigi zaman cikip giden mudur .bugun de hastaneye gitcem dedim 15:30 da hastane 5 te kapanacak diyor izin istedigim gunler mirin kirin ediyor sorguluyor cok rahatsiz oluyorum ama diger arkadaslara bir sey dedigi yok saskinlik icindeyim gecen sene de bunun icin sesimi yukseltmistim ayrimcilik var diye ust birime beni farkli anlatiyor he deyip izin kullaniyorum yine ama bu izin konusunda mobbing yiyorum bana o arkadaslara izin verilmesin demiyorum ama ayni hakki ben de isterim insanlik hali isin cikiyor izne ihtiyac duyorsun cocuk muhabbetleri de bitmiyor bunlarin bir de is yerine getiriyorlar cocugu uzerime salmis kendisi yan tarafta oturuyor cok sıkıldim artik bu durumdan ne oneriyorsunuz