- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
eşimin ailesi annesi babası görümcem hatta eltilerim bile çalıştığım için hiçbir seye ihtiyacım olmadığına benim için hiçbir sey yapmamaları gerektiğine inanıyorlar.şöyle ki 3 eltiyiz biri benden bir ay önce doğum yaptı yukarıdaki şahıslar eltimin kızına yaptıkları hediyenin ancak yarısını benim ızıma yaptılar.hem de gözümün içine baka baka saklısı gizlisi olmadan...konu açılacak gibi olan durumlarda ise seninkinin odası bile var oda bile aldınız lafını duyuyorum.şimdide diğer eltim hamile ve açıkça bana kız olursa sizizn küçülen kullanmadığınız şeyleri verirsiniz lafını duyuyorum.acaip sinir oluyorum çok şükür onlara muhtaç değilim ama gözümün içine baka baka bu ayrımı yapmaları hiç hoşuma gitmiyor.çocuksuzken de yapılıyordu en basitinden ailece kurban keseriz biz ayımıza düşen parayı tüm veririz diğerleri 50 100 gibi sembolik şeyler verirler açıkça.onların tüm yiyecek masraflarrını görürler.çocuklarının okul masraflarını karşılarlar.birine ev aldılar.birine araba...inanın ki doğru söylüyorum.azıcık tavır yapsak siz çalışıyorsunuz çift maaşsınız durumunuz var onlar tek maaş lafını duyarız.
ben kimseye yük olmak istemem çocuğumdan ayrılcam para kazanmak için iznim bitince.okul ev işi çocuk zoruma gidecek maddi olarak yetemem belki diye .çcuk düşünemiyorum onlar tek maaşız demiyorlar rahatça 3.çocuk yapıyorlar çünkü aileye güveniyorlar.
yani sinir olmakta haksız mıyım var mı bu durumu yaşayanlar ve çocuklar arasında ayrım yapan bir aile manevi olarak da...bayramda eşim babasyla biraz tartışmıştı k.peder hemen eltimin kızı kucaklıyor dedesinin bitanesi prensessi diyerek bizimkine hiç bakmıyor bile.yani kendi meselesi için çocuğu kullanabilecek insanlar.
ve ben dünyanın çilesini çekerek kavuştum kızıma o zamanlar burnumdan getirdiler şimdi 2 kişi görünce çocuğu sever gibi yaparlar.buna da çok sinir oluyorum.
sonuç olarak ben de eşim de en önemlisi kızımda maddi manevi ayrıma ve haksızlığa uğruyoruz.çok canım sıkılıyor.hırs yapıyorum.mutsuz oluyorum.eşimi sorarsanız ne yapayım insanlara zorla sevin diyemem zorla para da isteyemem diyor.ama hiçbir tavır da koymuyor.
nasıl bir duruşum olmalı sizce???kızım da büyüyünce anlayacak ayrıldığını ve üzülecek ne yapcam ben???
ben kimseye yük olmak istemem çocuğumdan ayrılcam para kazanmak için iznim bitince.okul ev işi çocuk zoruma gidecek maddi olarak yetemem belki diye .çcuk düşünemiyorum onlar tek maaşız demiyorlar rahatça 3.çocuk yapıyorlar çünkü aileye güveniyorlar.
yani sinir olmakta haksız mıyım var mı bu durumu yaşayanlar ve çocuklar arasında ayrım yapan bir aile manevi olarak da...bayramda eşim babasyla biraz tartışmıştı k.peder hemen eltimin kızı kucaklıyor dedesinin bitanesi prensessi diyerek bizimkine hiç bakmıyor bile.yani kendi meselesi için çocuğu kullanabilecek insanlar.
ve ben dünyanın çilesini çekerek kavuştum kızıma o zamanlar burnumdan getirdiler şimdi 2 kişi görünce çocuğu sever gibi yaparlar.buna da çok sinir oluyorum.
sonuç olarak ben de eşim de en önemlisi kızımda maddi manevi ayrıma ve haksızlığa uğruyoruz.çok canım sıkılıyor.hırs yapıyorum.mutsuz oluyorum.eşimi sorarsanız ne yapayım insanlara zorla sevin diyemem zorla para da isteyemem diyor.ama hiçbir tavır da koymuyor.
nasıl bir duruşum olmalı sizce???kızım da büyüyünce anlayacak ayrıldığını ve üzülecek ne yapcam ben???