Çalışmalarım ilgi görmüyor ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni gördüm msjınızı kusura bakmayın, dikkate alacağım önerilerinizi, teşekkür ediyorum.

Evet hepsi satılık çünkü satmam lazım, kimse almayınca bende evimin duvarlarına asıyorum. Gelen de bu benimdir artık diyip çıkarıyor. Ona rağmrn bi hediye yapmadın diyip duruyolar

Sınırlarınızı belirleme konusunda problem yaşıyor olabilir misiniz? Belki hayır deyip kendi sınırlarınızı çizmekte bitiyordur her şey. Çünkü evinize her gelen "bu benim artık" diye alıp götüremez. O resim "sizin".

Evet hayır diyemiyorum, hal ve hareketlerimden belli ediyorum bazen veremem bu en sevdiğim çalışmam diyorum ama etkili olmuyor. Bende bazen duymazdan geliyorum.

Öyle mi diyorsun ya biraz araştırdım ama yabancı site olduğu için yanlış bişey yapmaktan korktum aslında.
O sitede el yapimi birseyler satmak zorundasin. Ya bir urune kendinden birsey ekleyeceksin ya da direk sen ureteceksin. Peştemalin ustune isleme yapip satarak ev alan arkadasim var. Suan para degeri olarak cok dusuk oldugumuz icin turkiye cok rabet goruyor. Arama kismina painting yaz cikan orneklere, fiyatlara ve satin alinma sayisina bak.
Yaptiklarin da cok guzel fakat kullanisli degil. Eger satmak istiyorsan biraz daha genele hitap etmelisin. Mesela yapraga cizim yaptiklarini gordum cok guzel ama satilmasi daha zor bence. Kac kisi sanat icinde kavrulmuyorsa evine yaprak alir. Assan asilmaz, koysan parcalanir vs
İnternette soyledigim sitede nasil satis yapilir uzun videolari var hepsini acikliyor. Ders calisir gibi dinleyin videolari sonra satis icin koyun bence.

Anladım araştıracağım, teşekkür ederim. Yapraklarda cam çerçeve içinde, aslında şunu farkettim ki benim kullanma şekillerini de paylaşmam lazım. Yani örnek çerçeve de, ne bileyim koltuk üstü bi dekor, yahut kahve köşesi üzeri dekor. Yapıp paylaşmam lazım. Teşekkür ederim

yasal olarak bir iş yapıyorsanız vergisini ödemeniz gerekir zaten ama hesabınızı işletme hesabına çevirince vergi istemez çevirebilirsiniz herkes çevirebilir. basit bir işlem. düzenli reklam verin ve özellikle mesaj reklamları açın

Anladım teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.

Merhabalar. Mesajınızı yazdığınız günden sonra neler yaptınız merak ettim,istediğiniz gibi bir şeyler yapabildinizmi? Ben de atanamamış resim öğretmeniyim. Kpssye başladım 4 yaşında kızımla

Etsy yi araştırdım kargo çok yüksek olmadı o iş, 2. El platformlarına eklemeler yaptım. Yeni çalışmalar yapamıyorum ölü toprağı var sanki üstümde.

Ço
çocuk kitapları çizimine yönelseniz buna dönük eğitimler var

Öncelikle çalışmalarınız harika ellerinize emeginize saglik inşallah hepsi satilir
İnstagram hesabinizdan paylasimi nasil yapiyorsunuz bilmiyorum ama isterseniz yepyeni bir sayfa açın satış amaçlı
Yeniden paylasin calismalarinizi
Ayrıca çevrenizde hobi atölyeleri varsa görüşün saatlik eğitimler verebilirsiniz.
Etsy sitesini de dusunebilirsinuz yurtdisina da satış yapabilirsiniz.
Ilk sayfayi okudum diger oneriler de güzel, hepsini dikkate almanizi tavsiye ederim.
Bu arada bu sene halk egitime basvurmus muydunuz?
Bir de ozel ders siteleri var, öğretmenlere ozel siteler de var (superprof gibi). Uye olup.sansinizi deneyin derim.

Çocuklar için resim atölyesi açabilirsiniz. Kızım için araştırıyorum bir süredir..

Çalışmalarınız güzel öncelikle böyle yetenekli olmak isterdim açıkcasıders vermek için öğrenci bulabileceğiniz bir platforma yönelseniz bence en güzeli olur.ikinci seçenekte ytde böyle değişik tekniklerle çok tatlı şeyler çizenler var bazıları baya izleniyor o şekilde videolar paylaşabilirsiniz.insanların çoğu sanatla alakalı değil yani ekonomide oldukça bozuk olunca her parçayı satamamanız normal bence.ben olsam kpss çalışıp resim öğretmeni olurdum herhalde.

Çocuklar için resim atölyesi açabilirsiniz. Kızım için araştırıyorum bir süredir..
Bu yaz eşe dosta haber saldım özel ders için, bir iki platformda da ilan verdim ama dönüş olmadı. İki kişi online eğitim istedi ama sonra ses çıkmadı.

Bikaç platforma ilan verdim ama dönüş olmadı. Kpss için adım attım bu ara ama sadece adım, çünkü bana yapışık kızım var. Onu uyuturken sosyal medyada takibe aldığım sayfalarda soru çözüyorum ama temelim olmadığı için işe yaramaz. Maksat sosyal medyada boş boş dolanmamak ve pratikleşmek

Bunlari canvas tabloya bastırıp satmaniz mümkün mü, trendyolda satış yapabilseniz tablo olarak satılır bence

Yeniden başlamak iyi gelir belki haklısınız, halk eğitimde bi süre çalıştım ama ara verdiğim için puanım az, sıralamam yüksek ama yine de sonuç alamadım. Depremden önce bi yardım kuruluşunda çocuklara yönelik proje için çağrıldım evrakları hazırladım hemen sonra deprem olunca çocuklarımdan ayrılamadım ve iş kaçtı elimden. Malesef bir süre ayrı odalarda bile takılamadık asla, çalışmak imkansız gibiydi.

Bunlari canvas tabloya bastırıp satmaniz mümkün mü, trendyolda satış yapabilseniz tablo olarak satılır bence
Bunu hiç düşünmemiştim güzel fikir, ben bunu bi araştırayım. Teşekkür ederim

Çalışmalar güzel ancak sadece malzeme masrafını bile talep etseniz piyasadaki baskı ürünlerin çok üstünde olur fiyatlar. O yüzden talep görmüyordur muhtemelen. Bir de orjinal tabloyu korumak biraz zor olduğundan tercih edilmiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…