Malesef temelim yok matamatikten iyi bişeyler yapmam lazım. Sayısal zekam gelişmemiş diyebilirimÇalışmalarınızdan örnekler koyar mısınız? Hem belki tavsiye verenler olabiliri. Ben gsf başlamıştım başka bölümden resim ile ortak desen derslerimize çalışan memur bi arkadaş katılıyordu resim öğretmeni olmak çok kolay bitirip kpss den atanacağım tekrar diye. siz devleti neden düşünmüyorsunuz? sıkı bi çalışmayla resim öğr olarak atanabilirisinz
Kaldırmak istiyorum hediye olayını ama istiyırlar ısrarla. Kenidme yaptığım çalışmaları bile söküyırlar duvarımdan aile, eş dost falan.ne yazık ki sanat eğitimi aldığınız için ticaret kısmı biraz zayıf kalıyor. hediye kısmını hayatınızdan kaldırın .
insanlar ne yazık ki emeğe karşı duyarsız . umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
kendinizi gelistirmekten baska careniz yok gibi sürekli caba sarfetmen lazim farkedilmen icin. Bazi insanlar anime cizgileri falan bakar bazilari da cizdiginiz resmin videoyu izler zamanlayici hizlandirip, bir sürü sey var yaratici olmak o biraz zor kisi kendininle alakali, veya ressam sergi üzerine bi arastirma yap sonrasi sergi acarsin biraz tanindiktan sonra kolay isler degil bu hayatinda basarilar diliyorum. Gönlünce hersey olsun insallah (lütfen hediye isteyene vermeyin bu senin meslegin gelecegin oldugu belirtin acikca sana sormadan duvarda sökmek ayip muhakkak uyari yapin sakin kalbini kirarim falan diye düsünme), aklimda bir sürü sey var sürekli görüyorum medyada, benimde cizimleri ilgimi cekiyor ama yapmiyorum izlemekle yetiniyorum.Arkadaşlar günaydın, sabaha karşı uyandım düşünüp durdum. size biraz kendimden bahsedeyim ben atanamamış resim öğretmeniyim, ama halk eğitime bağlı kurslar açıyordum uzun zamandır bu şekilde çalışıyordum. Fazlasında gözüm yok beni geçindirecek, bir işe yaradığımı hissetmek iyi geliyordu. İkinci çocuktan sonra kursu bıraktım, bu sene yeniden başlayacaktım fakat kızımın sorunları vardı hadi ona iyi gelir onuda yanımda götürür idare ederim dedim ama hasta annem benimle yaşıyor, annemde ben idare ederim elden ayaktan düşmedim beni düşünme dedi. Tam onuda haletmişken deprem oldu iş iptal oldu falan filan.. Yani bu sene geçti böyle. Sosyal medyada kendimce çalışmalarımı paylaşıyorum fakat sanat ilgi çekmiyor, bi kaç tane çalışmalarımdan alan oldu ama geneli, ayılıp bayılıp hediye istiyor, ki yapıyorum da hediye. Üstelik neredeyse el emeğini almadan maliyetine fiyat veriyorum. Benim bu sosyal medyadan yada başka platformlardan ilerlememi nasıl sağlayabilirim. İkinci el platformlarında da hesap açtım ama hiç ilgi yok. İlgisi olanda bi hediye edersin artık cümlesiyle bitiriyor. Emeğime üzülüyorum yoksa napıcam ben o kadar çalışmayı tabi dağıtırım. Aklıma kafelerle konuşup hediye etmek geldi, çünkü kafelere uygun özgün çalışmalarım daha çok beğeniliyor. Sizce işe yarar bi fikir mi?
Not:lütfen konum başka bi yere taşınmasın, inanın bu benim için dert yani.
Inst.. Hesabımı paylaşabiliyormuyum bilmiyorum yasak mı burda? Detaylı çalışmalarım orda çünkü.çalışmalarınızi görme şansımız var mı ?
en azından ikinci el hesaplarınızı paylaşın
beğenip almak istenebilir
Inst.. Hesabımı paylaşabiliyormuyum bilmiyorum yasak mı burda? Detaylı çalışmalarım orda çünkü.
şu camii resmi muhteşemmisBi kaç tane atabildim.
Tamam bugun bunları bi araştırayım. Teşekkürler.Bu işin dersini veriyorsanız eğer çizim teknikleri vs gibi teknik her konuda bilgilerinizi online olarak kurs şeklinde satabileceğiniz udemy gibi siteler var bir araştırın bence
Evet hepsi satılık çünkü satmam lazım, kimse almayınca bende evimin duvarlarına asıyorum. Gelen de bu benimdir artık diyip çıkarıyor. Ona rağmrn bi hediye yapmadın diyip duruyolarşu camii resmi muhteşemmis
satılık mi ?
Tamam çok teşekkürler bunları bugun araştırayım. Heyecanlandım.Dijital çizimi araştırın bence, bu alanda çalışmalar yapıp bionluk, upwork gibi sitelerde firmalara satıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?