Çalışmalarım ilgi görmüyor ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alik

Çünkü herkesin bir hikayesi var..
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.297
1.285
333
Arkadaşlar günaydın, sabaha karşı uyandım düşünüp durdum. size biraz kendimden bahsedeyim ben atanamamış resim öğretmeniyim, ama halk eğitime bağlı kurslar açıyordum uzun zamandır bu şekilde çalışıyordum. Fazlasında gözüm yok beni geçindirecek, bir işe yaradığımı hissetmek iyi geliyordu. İkinci çocuktan sonra kursu bıraktım, bu sene yeniden başlayacaktım fakat kızımın sorunları vardı hadi ona iyi gelir onuda yanımda götürür idare ederim dedim ama hasta annem benimle yaşıyor, annemde ben idare ederim elden ayaktan düşmedim beni düşünme dedi. Tam onuda haletmişken deprem oldu iş iptal oldu falan filan.. Yani bu sene geçti böyle. Sosyal medyada kendimce çalışmalarımı paylaşıyorum fakat sanat ilgi çekmiyor, bi kaç tane çalışmalarımdan alan oldu ama geneli, ayılıp bayılıp hediye istiyor, ki yapıyorum da hediye. Üstelik neredeyse el emeğini almadan maliyetine fiyat veriyorum. Benim bu sosyal medyadan yada başka platformlardan ilerlememi nasıl sağlayabilirim. İkinci el platformlarında da hesap açtım ama hiç ilgi yok. İlgisi olanda bi hediye edersin artık cümlesiyle bitiriyor. Emeğime üzülüyorum yoksa napıcam ben o kadar çalışmayı tabi dağıtırım. Aklıma kafelerle konuşup hediye etmek geldi, çünkü kafelere uygun özgün çalışmalarım daha çok beğeniliyor. Sizce işe yarar bi fikir mi?
Not:lütfen konum başka bi yere taşınmasın, inanın bu benim için dert yani.
Güncelleme: bazı çalışmalarımı eklemeye çalıştım, teşekkür ederim

Son düzenleme:
Resim olarak bir şey diyemem ancak bir site önerebilirim. Upwork.com bu sitede freelances olarak iş bakabilirsiniz. Burada ki işler saatlik olduğu için sorun çekeceğinizi zannetmiyorum. Saatlik ücretlere bakıp iş bulabileceğinizi düşünüyorum. Tabi kendi alanınızda iş var mı bilmiyorum. Size bol şans diliyorum.

Çalışmalarınızdan örnekler koyar mısınız? Hem belki tavsiye verenler olabiliri. Ben gsf başlamıştım başka bölümden resim ile ortak desen derslerimize çalışan memur bi arkadaş katılıyordu resim öğretmeni olmak çok kolay bitirip kpss den atanacağım tekrar diye. siz devleti neden düşünmüyorsunuz? sıkı bi çalışmayla resim öğr olarak atanabilirisinz

Hediye olarak isteyenlere, bunun hobi değil mesleğiniz olduğunu söyleyin mutlaka. Benim yeğenim de güzel sanatlar mezunu ve resim öğretmenliği konusunda formasyon aldı. Kendi atölyesini kurdu evinde, şimdi hem online eğitim veriyor, hem portre çizimi yapıyor, hem kartpostal tasarımları yapıyor özel günler için ve ücretli öğretmenlik yapıyor özel bir kurumda. Anlamadığım daha bir sürü şey yapıyor. Online eğitimi düşünün bence siz de. Edineceğiniz çevre önemli. Biraz daha rafine zevkleri olan insanlara hitap etmeniz lazım. Maalesef bizim halkımız sanata eğlence gözüyle bakıyor.
Bahsettiğiniz mekanlara kartvizit de bırakın, broşür bastırın. Eminim bir yerden sonra düzelecektir her şey. Yolunuz, bahtınız açık olsun.

Malesef temelim yok matamatikten iyi bişeyler yapmam lazım. Sayısal zekam gelişmemiş diyebilirim denedim uzunca bi süre çocukla ilerleyemedim. Hem atanırsam yaşadığımız yerde yıllardır açık yok, eşimde tayin alamıyor becaiş sistemi var hala. Yani ayrı şehirlerde çocuklarla falan. Devlet yolu bu yüzden tıkalı.

Kaldırmak istiyorum hediye olayını ama istiyırlar ısrarla. Kenidme yaptığım çalışmaları bile söküyırlar duvarımdan aile, eş dost falan.

kendinizi gelistirmekten baska careniz yok gibi sürekli caba sarfetmen lazim farkedilmen icin. Bazi insanlar anime cizgileri falan bakar bazilari da cizdiginiz resmin videoyu izler zamanlayici hizlandirip, bir sürü sey var yaratici olmak o biraz zor kisi kendininle alakali, veya ressam sergi üzerine bi arastirma yap sonrasi sergi acarsin biraz tanindiktan sonra kolay isler degil bu hayatinda basarilar diliyorum. Gönlünce hersey olsun insallah (lütfen hediye isteyene vermeyin bu senin meslegin gelecegin oldugu belirtin acikca sana sormadan duvarda sökmek ayip muhakkak uyari yapin sakin kalbini kirarim falan diye düsünme), aklimda bir sürü sey var sürekli görüyorum medyada, benimde cizimleri ilgimi cekiyor ama yapmiyorum izlemekle yetiniyorum.

çalışmalarınızi görme şansımız var mı ?
en azından ikinci el hesaplarınızı paylaşın
beğenip almak istenebilir

çalışmalarınızi görme şansımız var mı ?
en azından ikinci el hesaplarınızı paylaşın
beğenip almak istenebilir
Inst.. Hesabımı paylaşabiliyormuyum bilmiyorum yasak mı burda? Detaylı çalışmalarım orda çünkü.

Bi kaç tane atabildim.

Eklentiler

• Screenshot_20210505_171447.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 685
  • Screenshot_20210505_171506.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 506
  • IMG_20220907_145730_679.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 557
  • IMG_20220418_170514_756.jpg
    186,3 KB · Görüntüleme: 566
  • Screenshot_20210505_171304.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 593
  • Screenshot_20210505_171200.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 571
  • Screenshot_20210505_171338.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 606
Bu işin dersini veriyorsanız eğer çizim teknikleri vs gibi teknik her konuda bilgilerinizi online olarak kurs şeklinde satabileceğiniz udemy gibi siteler var bir araştırın bence
Tamam bugun bunları bi araştırayım. Teşekkürler.

Dijital çizimi araştırın bence, bu alanda çalışmalar yapıp bionluk, upwork gibi sitelerde firmalara satıyorlar
Tamam çok teşekkürler bunları bugun araştırayım. Heyecanlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…