- Konu Sahibi ingilizceci
-
6 aylık bebegım var 1 ay sonra calısmaya baslıcam ama nasıl baslıcam bende bılmıom bakıcı arıom o kadar zor kı nasıl ayrılcam oglusumdan psikolojım bozuldu resmen:18:
Merhaba
Bende 2 aylıkken çalışmaya başladım.3aylık raporum oldugu halde işime dönmek zorunda oldugumdan erken başladım.Çok zor oldu.Çok minikti.Allahtan annem bakıyor.
Gün içinde çok özlüyorum aklım onda
Çalışmak zorunda olmak istemezdim.Kendim büyütmek isterdim.
Annem hergün yeni birşey yaptıgından bahsediyor.Bugün güldü bugün çığlık attı diyor üzülerek dinliyorum.Ben hiçbirine şahit olamıyorum.akşam uyumak yada ağlamak için beni bekliyor.
Allahtan sabah uyandıgında gülücüklerini görebiliyorum.O zamanda hazırlayıp apar topar anneme götürüyorum.Geceleri uyandıgında öpüp seviyorum sakin olması kendini uyurken sevdirmesi hoşuma gidiyor.
Birgün anne diyecek yada yürüyecek ama ben herkesten sonra şahit olacağım.
Gelişimini ilklerini takip etmek herşeyiyle ilgilenebilmek isterdim.
ama kaliteli bir şekilde büyütmek ve geleceğini iyi bir şekilde planlamak için çalışmam gerekiyor.
tüm çalışan annelere kolaylık ve sabır diliyorum
Ben de kızım 2 aylıkken çalışmaya başladım. Ben bakmak isteredim ama onlara daha iyi bir yaşam standardı vermek için çalışmak zorundayız. Anneler gelemediğinden, Kimseye de bırakamayacağım için eşim bakıyor. İkimizde öğretmen olduğumuz için kimseye vermedik. Sabah birimiz öğleden sonra diğerimiz bakıyor. Yavrumun rahatı yerinde o yüzden. Ama yine de ayrılık çok zor. Allah tüm çalışan kadınlara sabır versin...
bende öğretmenım ama esım degıl tam gun calısıyor o yuzden mecburen bakıcıya kalacak yavrum bu kafaylada nasıl okula gıdıp ders anlatcaksam
zaman yaklastıkca stres oluyorum cevremdekı herkesı kırmaya basladım ama kımsede benı anlamıyor cocugunu bırakıp calısan bınlerce kadın var abartma dıolar bende sınırlenıom sankı cok kolay bısey kımseye anlatamıom
6 aylık bebegım var 1 ay sonra calısmaya baslıcam ama nasıl baslıcam bende bılmıom bakıcı arıom o kadar zor kı nasıl ayrılcam oglusumdan psikolojım bozuldu resmen:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?