çalışmak zorunda olan anneler böyle buyrun..

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
41
Denizli
6 aylık bebegım var 1 ay sonra calısmaya baslıcam ama nasıl baslıcam bende bılmıom bakıcı arıom o kadar zor kı nasıl ayrılcam oglusumdan psikolojım bozuldu resmen:18:

6 aylık bebegım var 1 ay sonra calısmaya baslıcam ama nasıl baslıcam bende bılmıom bakıcı arıom o kadar zor kı nasıl ayrılcam oglusumdan psikolojım bozuldu resmen:18:

ben üç aylıkken yrıldım bebğimden çalışmak zorundaydım ama şanslıydım bebğime annem baktı. O kadarcık bebk nasıl bakıcıya bıraklılır kime nasıl güveniceksin. Allah yardımcın olsun

bebeğinle 7 ay gecireceksin sanslıısn ben 3.5 aylıkken bıraktım bebeğimi benimde sansım kayınvalidem bakıo ama cok zor özlüyo seni sen özlüyosun off off allah kolaylık versin

merhaba
bende nisan 13 de iş başı yapacağım . 6 ay ücretsiz izin kullandım ancak çok zor biliyorum . gün yaklaştıkça stres başlıyor . annem bakacak ama yinede stres oluyor insan (

zaman yaklastıkca stres oluyorum cevremdekı herkesı kırmaya basladım ama kımsede benı anlamıyor cocugunu bırakıp calısan bınlerce kadın var abartma dıolar bende sınırlenıom sankı cok kolay bısey kımseye anlatamıom

allah size kolaylık versin kkızlar. durumunuz çok ama çok zor. bende çalışsan iyi olur araba aldık borcumuz var ev kira değil ama kayınvalidenin evim olsun istiyorum oğlumun geleceği derken çalışsam baya ii olcak ama onu düşündüğümde hıçkırarak ağlıyorum bırakamam imkansız. hele kayınvalideye aslaa.2 sokak aşağımda ama asla bırakmam. annemde arabayla 15 dk mesafede. ona bırakırım ama oda bihoş ... bana benden fayda var yani.birde 2 ailede büyüyen çocuk çok şımarık oluyor ve laf dinlemiyor o yüzden sanırım işe girmiycem en az 3 sene.ee sonrada 2. çocuğu düşün of off ömrümden 8 yıl gidecek. yakınlarımda hazır evdesin 2 sini çıkar aradan yine yap bi tane diyorlar ama nasıl bakarım ne yaparım bilmiyorum mantıklı ama nasıl olur aradan çıksın diye yapamamki yaşım27 ileride isteyerek yapmak istiyorum ama eşimde olmaz diyor eşim 36 yaşında yapalım dyor oğlum 3,5 aylık ne yapcam bende bunu düşünüyorum

Merhaba
Bende 2 aylıkken çalışmaya başladım.3aylık raporum oldugu halde işime dönmek zorunda oldugumdan erken başladım.Çok zor oldu.Çok minikti.Allahtan annem bakıyor.
Gün içinde çok özlüyorum aklım onda
Çalışmak zorunda olmak istemezdim.Kendim büyütmek isterdim.
Annem hergün yeni birşey yaptıgından bahsediyor.Bugün güldü bugün çığlık attı diyor üzülerek dinliyorum.Ben hiçbirine şahit olamıyorum.akşam uyumak yada ağlamak için beni bekliyor.
Allahtan sabah uyandıgında gülücüklerini görebiliyorum.O zamanda hazırlayıp apar topar anneme götürüyorum.Geceleri uyandıgında öpüp seviyorum sakin olması kendini uyurken sevdirmesi hoşuma gidiyor.
Birgün anne diyecek yada yürüyecek ama ben herkesten sonra şahit olacağım.
Gelişimini ilklerini takip etmek herşeyiyle ilgilenebilmek isterdim.
ama kaliteli bir şekilde büyütmek ve geleceğini iyi bir şekilde planlamak için çalışmam gerekiyor.
tüm çalışan annelere kolaylık ve sabır diliyorum

Cnm ya hayat şartları işte maalesef çalışmak zorundayız ve bi şekilde yavrumuzdan fedakarlık yapmak zorundayız.Bende bebişimi 3 aylıkken bırakacağım maalesef ama allahtan benim kayınvalidem de Nevşehir'de.En azından aklım kalmayacak..Sen de demekki çalışmak zorunda olmasan bırakmazsın üzülmemeye çalış canım güveneceğin birini bul mümkünse en yakınından olsun.Hem bırakıp hemde gözün arkada kalırsa daha kötü olur

çok zor ya... ben de eğer başlarsam eylülde başlamak zorundayım(oğlum 10 aylık olacak). çocuğuma bakacak kimsem yok. kime nasıl bırakıcam bilmiyorum. o yüzden yaza kadar düşünmek istemiyorum. of of...

Ben de kızım 2 aylıkken çalışmaya başladım. Ben bakmak isteredim ama onlara daha iyi bir yaşam standardı vermek için çalışmak zorundayız. Anneler gelemediğinden, Kimseye de bırakamayacağım için eşim bakıyor. İkimizde öğretmen olduğumuz için kimseye vermedik. Sabah birimiz öğleden sonra diğerimiz bakıyor. Yavrumun rahatı yerinde o yüzden. Ama yine de ayrılık çok zor. Allah tüm çalışan kadınlara sabır versin...

tatlım yazdıklarını gozyasları ıcınde okudum sanırım bendde aynını yasayacagım hep baskalaırından dınleyecem ne yaptıgını Allah yardımcımız olsun

bende öğretmenım ama esım degıl tam gun calısıyor o yuzden mecburen bakıcıya kalacak yavrum bu kafaylada nasıl okula gıdıp ders anlatcaksam

ben de öğretmenim 15 gün sonra okula başlıyacaım.sizi çok iyi anlıyorum off hakikaten çok zor ayrılmak.ben 1 yıl ücretsiz izin aldım kızım 14 aylık olacak sizinkilere göre büyük ama böylesi daha da zor geliyor öyle alışmışım ki onunla vakit geçirmeye şimdi nasıl bırakıp gideceğim bilemiyorum.benim kızıma da kayınvalidem bakacak üstelik bizimle yaşayacaklar o da ayrı bir sorun.
inşallah alışacağız.çalışan tüm arkadaşlar ilk 1 hafta çok zor sonra alışılıyor diyorlar umarım öyle olur.onların geleceği ve kendimiz için çalışmalıyız.sonuçta emek verdik okuduk bir anda bunları da gözardı edemeyiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende öğretmenım ama esım degıl tam gun calısıyor o yuzden mecburen bakıcıya kalacak yavrum bu kafaylada nasıl okula gıdıp ders anlatcaksam

seni çok iyi anlıyorum ben de bazen eşimle aynı anda görevimiz olunca komşuya bırakıyorum ama içim o kadar sızlıyor ki, dersten hiçbirşey anlamıyorum aklım hep evde kalıyor. Yabancıya vermek çok ama çok zor. Çünkü onlar için o kadar eziyet çektik ki, yabancı birinin bakımından emin olamıyoruz, ne olursa olsun bizim kadar bakamayacaklarından güvenemiyoruz...

evet çocugunu bırakıp çalışan binlerce anne var ve hepsinin -yada hemen hemen hepsinin diyelim -aklı bebeklerinde.Dışarıdan birinin bunu anlaması çok zor.
Ben yine şanslıyım annem bakıyor.Yabancı birine bırakmak zorunda olsaydım daha da perişan olurdum sanırım.
O yüzden duygularını çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin.

hem anne olup hem çalışmak çok zordur allah yardımcınız olsun bende hamileyim valla yapabilcem bi iş olsa hiç düşünmem bende çalısırdım bebeğimin eksiklerini alırdım kendim...allah razı olsun burdan annelerden yardım istedim inş yardım edecekler.

bende kızım 2,5 aylıkkken çalışmaya başladım.akrabamız bakıyor.
ilk bir hafta falan çok zor geldi,kendimi suçlu gibi hissediyordum.ondan ayrılırken.
ama artık alıştım,insan zamanla alışıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…