Çalışmak için devlet hastanesimi yoksa özel hastanemi iyidir?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
54
İzmir
Arkadaşlar ben hastanede hasta kayıtta veya danışmada çalışmak istiyorum,acaba devlet hastanelerinimi yoksa özel hastanelerimi tercih edeyim?Önümüzdeki hafta staj dönemim için hastane tercihi yapıcağım,lütfen yardım edin.

Devlet hastanesi daha iyi olur. Devlet hastanesinde çalışan tanıdıklarım var mesai saatleri açısından çok uygun. Ama sizin ki staj içinmiş, çok farketmez o zaman, fazla mesai ve vardiya sizi etkilemez.

devlet hastanesi tavisye ederim bende.kuzenim özelde ve çok çok çalışmasına rağmen hakettiğini alamıyorum.imkanlar cazip gibi duruyor ama zaamnla çok aşındııryorlar senii.kriz dönemini bahane edip maaşını vermiyorlar,sigortandan kesiyorlar...o yüzden taaa yolun başındayken ve imkanında varsa özelden uzak dur..

Ama ben daha önce kps sınavuna girmedim,o yüzden taşeron firma üzerinden çalışmam gerekiyor.Taşeron firmada çalışanların şartları nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…