En kısa sürede bu işten kurtulmak için çözüm arıyorum. Bilgisayarla ilgili işlerin bir öğrenme süreci var çünkü. Diğer işin öğrenme süreci çok uzun değil.Mağazacılıktan, protez tırnağa oradan bilgisayarla ilgili bir işe değinmişsiniz. Kaç yaşındasınız?
Her işin zorluğu vardır, vardiyalı çalışmak gerçekten zordur ama sizi böyle daldan dala kararsızlığa atan yorgunluk mu hedefsiz olmak mı buna bir karar verin önce.
Olabileceğini sanmıyorum.Burada devam edip bu işyerinde daha pasif bir göreve gecseniz yani magazanın ofis kısmına.
Eğitiminizi ve niteliklerinizi yazarsanız daha iyi yorumlar alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar daha önce de bu tarz konular açtım. Detay vermek istemiyorum mağazacılık sektöründe çalışıyorum. Şuan çalıştığım yerin şartları diğer yerlere göre daha iyi. Giriş çıkış saati belli, sendikal haklar mevcut, kariyer fırsatları var v.s.
Fakat benim bünyem kaldırmıyor, yoruluyorum, hiç gidesim gelmiyor. Vardiyalı sistem. Akşam vardiyası sorun değil ama sabah vardiyasında sabahın köründe kalkmak zor oluyor. Sevmiyorum. İzin günü dinlenmeye yetmiyor. Aşırı iş yüklemiyorlar ama ben yapı olarak çok hareketli bir insan değilim. Şuan ki çalışanlar hep eski. Ben şımarıklık mı yapıyorum bilmiyorum. Bazı çalışma arkadaşlarımın mutlu olmadığını biliyorum mecburiyetten çalışanlar da var ama devam etmişler bir şekilde.
Daha önce ofiste çalıştım ama maaş alamıyordum. Ofis işi benim için daha iyiydi. Para alamadığım için ayrılmak zorunda kaldım. Her neyse sonuçta ben de pes etmiyorum, çalışıyorum ama nereye kadar devam edebilirim. Bir çıkış yolu olmaması beni depresyona sokuyor. Daha iyi bir yaşam için hedeflerim olsun istiyorum ama belirlediğim hedeflere devam edemiyorum yarıda kalıyor. Ben bir hedef belirleyip o hedef uğruna çalışayım istiyorum.
Benim için en iyisi kendi işini kurmak. Protez tırnak uzmanlığı bu aralar çok moda bunu düşünüyorum.
18 yaşından beri bilgisayarla çok içli dışlıyım bilgisayarla ilgili bir iş yapmak beni daha çok mutlu eder diye de düşünüyorum.
Sevdiğiniz isi yaparsaniz sabah 3 te kalksaniz şikayet etmezsiniz.Yinede sabredin iş bulmak kolay değil.Merhaba arkadaşlar daha önce de bu tarz konular açtım. Detay vermek istemiyorum mağazacılık sektöründe çalışıyorum. Şuan çalıştığım yerin şartları diğer yerlere göre daha iyi. Giriş çıkış saati belli, sendikal haklar mevcut, kariyer fırsatları var v.s.
Fakat benim bünyem kaldırmıyor, yoruluyorum, hiç gidesim gelmiyor. Vardiyalı sistem. Akşam vardiyası sorun değil ama sabah vardiyasında sabahın köründe kalkmak zor oluyor. Sevmiyorum. İzin günü dinlenmeye yetmiyor. Aşırı iş yüklemiyorlar ama ben yapı olarak çok hareketli bir insan değilim. Şuan ki çalışanlar hep eski. Ben şımarıklık mı yapıyorum bilmiyorum. Bazı çalışma arkadaşlarımın mutlu olmadığını biliyorum mecburiyetten çalışanlar da var ama devam etmişler bir şekilde.
Daha önce ofiste çalıştım ama maaş alamıyordum. Ofis işi benim için daha iyiydi. Para alamadığım için ayrılmak zorunda kaldım. Her neyse sonuçta ben de pes etmiyorum, çalışıyorum ama nereye kadar devam edebilirim. Bir çıkış yolu olmaması beni depresyona sokuyor. Daha iyi bir yaşam için hedeflerim olsun istiyorum ama belirlediğim hedeflere devam edemiyorum yarıda kalıyor. Ben bir hedef belirleyip o hedef uğruna çalışayım istiyorum.
Benim için en iyisi kendi işini kurmak. Protez tırnak uzmanlığı bu aralar çok moda bunu düşünüyorum.
18 yaşından beri bilgisayarla çok içli dışlıyım bilgisayarla ilgili bir iş yapmak beni daha çok mutlu eder diye de düşünüyorum.
Çalışıyor musunuz sizSevdiğiniz isi yaparsaniz sabah 3 te kalksaniz şikayet etmezsiniz.Yinede sabredin iş bulmak kolay değil.
Hayır.Çalışıyor musunuz siz
Hala sevdiğin iş muhabbeti yapılıyor ya çıldıracam .insanlar aç aç . Mutluluk mu kaldıHayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?