çalışma şevkimi kaybettim :(

demet_60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
274
24
98
34
Tokat
kızlar yardımmmm :(
ben sınava çalışmaya erken başladım ve çok asıldım ygsyede gireceğim diye bütün gün yemek ve ihitiyaçlarımın haricinde hep ders çalıştım şimdi konu tekrarlarına dönüyorum matematiğin bazı konularını tamamen unuttum ama artık içimde şevk kalmadı çalısırken çok sıkılıyorum sabahları akşam çalışırım akşamlarıda yarın çalışırım diyerek geçiştiriyorum :14: bu durumda olan arkadaşlar nasıl bir yöntem uyguladı lütfen yardım edin

kızlar yardımmmm :(
ben sınava çalışmaya erken başladım ve çok asıldım ygsyede gireceğim diye bütün gün yemek ve ihitiyaçlarımın haricinde hep ders çalıştım şimdi konu tekrarlarına dönüyorum matematiğin bazı konularını tamamen unuttum ama artık içimde şevk kalmadı çalısırken çok sıkılıyorum sabahları akşam çalışırım akşamlarıda yarın çalışırım diyerek geçiştiriyorum :14: bu durumda olan arkadaşlar nasıl bir yöntem uyguladı lütfen yardım edin

ben de seninle aynı durumdayım diyebiliirim. sadece dua ediyorum ben sürekli ders çalışma isteğimin geri gelmesi için

Ben de bazen çok sıkılıyorum. Ama benim şöyle bir durumum var ki, bütün gün ders çalışamıyorum. Evdeki işlerle uğraşıyorum. Ya da dışarda oluyorum. Bir ara part time çalışıyordum. İşte olduğum günlerde hiç ders çalışamadım. Şimdi her gün az az ders çalışıyorum. Az soru çözüyorum. Bu çok daraltıyor beni :37::37:

valla bugün türkçe ve matematik çalışıyım dedim 2 saat matematiğin ardından hala türkçe çalışcam yarın çalısırım artık diyorum şimdide :D

Back