Çalışma planı hakkında yardım eder misiniz?

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
kızlar merhaba

aklı sonradan basına gelenlerdenım.deli gıbı kpss onlısansa hazırlanıyorum.temelım cok zayıf cografyadan basladım 1 haftaya bıtıyor ve konu tekrarı yapıp soru cozecem ve tarıhhe baslıayacam bu arada.hızlandırılmıs kursa gıttım tarıh hocası trablusgarptan basla dedı konuları yetıstıremezsın trablusgarptan baslıyacam.

sorum su lısans sorularına baktım sorular cok zor geldı araba bızedemı aynı oranda gelır yanı bızımdemı konu dagılımı anı olur sorular zor olurkı ılk defa calısarak gırıyorum.75 80 alabılsem askerı sıvıl memur olarak gırecem.su anda ozel sektorde calısıyorum gunduzlerı patron gec gelıyor sabahları calısıyorum aksam eve gıdıncede sabah calıstıgımın tekrarını yapıyorum.bana bır el atın deneyımlı arkadaslarım.plan nasıl yapacam sunun surasında 2 ay kaldı

bence az değil hergün düzenli ve çok çalışırsan yetiştirebilirsin canım ayrıca askeri sivil memur nasıl oluyomuş ilk senden duydum sende bana onu açıklarmısın ??:26: nerelerde çalışabiliyoruz ?

Bende merak ettim askeri sivil memurluğu ?
Lisans daha zordur mutlaka,önlisans ve ortaöğretim sorularına bak derim
Bu arada matematik-türkçe çalışmayı düşünüyo musun ?

askerıye bınalarındaki memurluk oluyor canım.puanları cok yuksek degıl acıktan alıyorlar duyuru ıle.

canım bende yeni çalışmaya başladım.düzenli ve sistemli çalışırsan olur.bende hızlandırılmış kursa gidiyorum.bizim hocamızda trablusgarptan başlattı.çok test çözmemiz lazımmış.inşallah güzel puan alırız.ve önlisans kolay lisans zor canım.

Son düzenleme:
Banada link gönderir misin özelden ?
Buunun için ne yapmak lazım kpss ortaöğretimden de alıyo mu ?
Nedir,ne değildir hiç anlamadım :44:

canım evet alıyo ortaöğretim-önlisans hatta bu lisanslar acıllanınca onlardanda alım olucakmış
https://pertem.kkk.tsk.tr/memur/basvuru1202/v01/basvuru.aspx?tid=51
bu linkten başvuru yapabilirsin canım.
kontenjanlara hangi bölümlerden alıncağınada buradan bakabilirsiniz
Memurlar.Net - İlan (Genel Kurmay Başkanlığı ve K.K.K 2012 Yılı 2. Dönem Açıktan Sivil Memur Alım İlanı)
en altta linklerden bakın

kızlar o zaman ben gıbı aklı sonradan basına gelenlerdensenız beraber calısalım.en azından en cok nereye onem vermemıs gerekıyor bırbırımızden bunları ogrenırız.

kızlar o zaman ben gıbı aklı sonradan basına gelenlerdensenız beraber calısalım.en azından en cok nereye onem vermemıs gerekıyor bırbırımızden bunları ogrenırız.

Daha önce sordum ama cevap vermedin bana
Matematik-türkçe falan çalışıyo musun ?

Bende ehliyet-yabancı dil bölümünden sonra böyle bişey çıktı
Girmiş olduğunuz bilgilere göre yapabileceğiniz uygun tercih bulunmamaktadır. Lüften "Başvuru Kılavuzu"nu inceleyiniz.

Napsınlar tabi ehliyeti,yabancı dili olmayanı

Altında da böyle bişey çıktı

Tercih dışı yerleştirilmeyi kabul ediyorum.

Adli sicil sabıka kaydınız var mı ?

:44::44::44::44:

Daha önce sordum ama cevap vermedin bana
Matematik-türkçe falan çalışıyo musun ?

matematıgım cok zayıf ama 5 6 soru anca cozebılıyorum.turkcem ıyı su tarıhı falan azda olsa halledıyım paragraf soruları cozmeye baslıyacam.matematık antremanlarla matematık dıye kıtabım var ondan ara ara soru cozecem sımdılık cografyayla basladım.

Anladım,kolay gelsin
Ben sayısalcıyım matematik çalışıyorum,türkçede problemim yok ama bakarım yinede
Benim içinde coğrafya-tarih-vatandaşlık problem olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…