- Konu Sahibi ironihayat
-
kızlar merhaba
aklı sonradan basına gelenlerdenım.deli gıbı kpss onlısansa hazırlanıyorum.temelım cok zayıf cografyadan basladım 1 haftaya bıtıyor ve konu tekrarı yapıp soru cozecem ve tarıhhe baslıayacam bu arada.hızlandırılmıs kursa gıttım tarıh hocası trablusgarptan basla dedı konuları yetıstıremezsın trablusgarptan baslıyacam.
sorum su lısans sorularına baktım sorular cok zor geldı araba bızedemı aynı oranda gelır yanı bızımdemı konu dagılımı anı olur sorular zor olurkı ılk defa calısarak gırıyorum.75 80 alabılsem askerı sıvıl memur olarak gırecem.su anda ozel sektorde calısıyorum gunduzlerı patron gec gelıyor sabahları calısıyorum aksam eve gıdıncede sabah calıstıgımın tekrarını yapıyorum.bana bır el atın deneyımlı arkadaslarım.plan nasıl yapacam sunun surasında 2 ay kaldı
bence az değil hergün düzenli ve çok çalışırsan yetiştirebilirsin canım ayrıca askeri sivil memur nasıl oluyomuş ilk senden duydum sende bana onu açıklarmısın ??:26: nerelerde çalışabiliyoruz ?
bence az değil hergün düzenli ve çok çalışırsan yetiştirebilirsin canım ayrıca askeri sivil memur nasıl oluyomuş ilk senden duydum sende bana onu açıklarmısın ??:26: nerelerde çalışabiliyoruz ?
askerıye bınalarındaki memurluk oluyor canım.puanları cok yuksek degıl acıktan alıyorlar duyuru ıle.
memurlar nete girin şuan alım var ben başvurumu yaptım bilee
Banada link gönderir misin özelden ?
Buunun için ne yapmak lazım kpss ortaöğretimden de alıyo mu ?
Nedir,ne değildir hiç anlamadım :44:
kızlar o zaman ben gıbı aklı sonradan basına gelenlerdensenız beraber calısalım.en azından en cok nereye onem vermemıs gerekıyor bırbırımızden bunları ogrenırız.
Banada link gönderir misin özelden ?
Buunun için ne yapmak lazım kpss ortaöğretimden de alıyo mu ?
Nedir,ne değildir hiç anlamadım :44:
memurlar nete girin şuan alım var ben başvurumu yaptım bilee
Daha önce sordum ama cevap vermedin bana
Matematik-türkçe falan çalışıyo musun ?
merabaa. ögrendiysen banada bilgi verirmisin. rica etsem..
matematıgım cok zayıf ama 5 6 soru anca cozebılıyorum.turkcem ıyı su tarıhı falan azda olsa halledıyım paragraf soruları cozmeye baslıyacam.matematık antremanlarla matematık dıye kıtabım var ondan ara ara soru cozecem sımdılık cografyayla basladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?