• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışırken zayıflamakkk

daywalkerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
72
0
96
Ankara
Arkadaşlar ben çalışmaya başladım ve kilo vermem gerekiyo. işim saat 12 de başlıyo akşam 10 da bitiyo. Saat 6'dan 9 buçuğa kadar yürüyorum, merdiven falan iniyorum-çıkıyorum işim gereği. Saha satış elemanıyım. iş yerinde sadece 1 öğün yiyorum. Bu tempoyla nası bi yöntem izlesemde zayıflasam yardımcı olabilir misiniz? Ve bide ek olarak işten geldiğimde çok yorgun oluyorummmmm

Son düzenleme:
Masa başında çalışıyorum ben de tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Merhaba bende masa başı çalışanıyım,

egeadanın yöntemiyle 10 günde 2.5 kilo verdim sonra tavuktan tiksindim bisüre kilom sabit kaldı

şimdi kalorisepeti.com dan hedef kilomu ve almam gereken kaloriyi hesaplayarak diyete başladım ve 1 haftada 1.5 kilo verdim :))

ayrıca otobüs durağına giderken iş çıkışı yolu uzatıyorum akşamları 15 dk civarı yürüyorum,sabahta aynı şekilde

işyerinde asansörü kullanmıyorum merdiven çıkıyorum

leslie sensonle yürüyüş yapıyorum evde fırsat bulursam tabi :)) hergün değil

Merhaba bende masa başı çalışanıyım,

egeadanın yöntemiyle 10 günde 2.5 kilo verdim sonra tavuktan tiksindim bisüre kilom sabit kaldı

şimdi kalorisepeti.com dan hedef kilomu ve almam gereken kaloriyi hesaplayarak diyete başladım ve 1 haftada 1.5 kilo verdim :))

ayrıca otobüs durağına giderken iş çıkışı yolu uzatıyorum akşamları 15 dk civarı yürüyorum,sabahta aynı şekilde

işyerinde asansörü kullanmıyorum merdiven çıkıyorum

leslie sensonle yürüyüş yapıyorum evde fırsat bulursam tabi :)) hergün değil

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim :)

şimdi şöyle bir şeyler var ben masa başında hiç oturmuyorum desem yeridir sürekli yürüyorum+ merdiven çıkıyorum. Diyet yapma imnkanım çok az ... O yüzden kafam çoook karışmış durumda.. Saha elemanı olduğum için WC sıkıntı oluyo her yerde avm olmuyo o yüzden zayıflama çayları içemiyorumm

Back
X