- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
- Konu Sahibi pembe_pirenses
sevgiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay onun oğluşu alışkın değil öyle şeylereeeeeeee aaaaaa ay duymasın benim kaynanacığım... evin ortasına çadır kurar da yaptırtmaz oğğğğluşunaHani pozisyondasınız?
Ev aletlerini boşverin bence.
Eşim yardım etmezse hayatta elimi sürmem.
Anlaşmamız var, bir gün o pişiriyor bir gün ben.
Camları ben siliyorum, evi o süpürüyor.
Siz de anlaşma yapın.
Kaynananın yapacağı işi kocanız niye yapmıyor??
Alıssın canim eğer evde sürekli başı ağrıyan ve sinirli bir eş istemiyorsa :)ay onun oğluşu alışkın değil öyle şeylereeeeeeee aaaaaa ay duymasın benim kaynanacığım... evin ortasına çadır kurar da yaptırtmaz oğğğğluşuna
kaynana Şefkati (!) ahahaha çok tuttum bu lafıDoğum izninden sonra , işe başladığınızda bebeğiniz için bir bakıcı tutacaksınız . Ev işlerini idare etmekte de zaten başarılıymışsınız ; biraz fazla yorularak devam edeceksiniz .
Bu işin sihirli bir formülü yok ; ya anlayışlı ve yardımsever bir eş ya da daha fazla efor .
Ya da kaynana şefkati
Net olun
Asla baktırmam deyin
Herkes çok iyi bakar dedi hem de gelip 6 gün bizde kalacak kocası da yalnız kalacaktı
Olmaz dedim bunalır vs dedim
Sonra oturmaya gittik severken yoruldum al diye kızına verdi eşime dedim daha severken yoruluyor nasıl bakacak
Ev işi yapmış yorulmuş dedi bebeğe bakarsa yapmaz dedi ki huylu huyundan vazgeçmez
Neyse 3,5 aylık bebeği şirketten bulduğum bakıcıya günde 11 saat haftada 6 gün bıraktım ve pişman olmadım
Bakıcı yemek de yaptı basit ev işlerini de yaptı yani çamaşır attı bulaşık koydu vs
Zira 3,5 aylık bebek 11 saatlik sürecin yarısında uyuyordu zaten arada eşim de eve gider oynardı o zaman da iş yapardı
Bakıcı da asgari ücret üzerinde maaş alırdı tabii bugünkü parayla 1600 falandır galiba
Eve gelince de hiç iş yapmadım ama sürekli bebek ile ilgilendim yemek yediğim tabağı bile kaldırmadım
amin bizim durum biraz farklı cidden sorunlu oluruzBende ayynen böyle düşünüyordum ama başa gelince böyle olmadı, şimdi keşke gelse baksa evimde de kalsa diyorumda yazlıklarından istanbula gelmiyorlar :) inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
KV istemiyorsun , bakıcı tutmak da zor güvenilir mi ,parandada olcaksin ,oda masraflı
en tasarafli bebis biraz büyüyene kadar evde kal yada annen baksın biraz anneannelik yapsın anneler zor zamanda yardimci olmali
Neden böyle dedin kigözünü seveyim çek o tuzlu elini yaramdan bacım, annem ve annanelik yapmak zor zamanlar ve annem .... şaka gibi düşünülebilir değil
çook haklısın ama ben yeni iş buldum yani kariyerim yeni başladı 33 yaşındayım ben 2 yıl ücretsiz izin yapamam öyle bir lüksüm yok benim de düşüncem aynıydı ama hayat herkese aynı senaryoyu sunmuyor .... ömrüm geçti kimsenin umrumda da değildim haaAyni dertten muzdariptim. Kv cok iyi bir insan fekat kocasiyla ayrı kalamiyor. E öyle olunca da bana afakanlar basiyor. Evde kocamdan baska erkek istemiyorum. Valla biz de mecbur karar verdik ben 2 yil ucretsiz izin alicam. Zaten cocuga doyarim gibi geliyor. Sonrasi Allah kerim. Orta yolu yok tatlim. Dunyada azcik luks yasayacagiz diye çocuğumla gecirecegim vakti hicbisiye degismem.
babam hasta olduğunda da is onun başına düşmüştü iki kere görmeye geldi adamı konuşturma beniNeden böyle dedin ki
İş başa düşünce mecbur bakacak.
Sizde az dilinizi tutun çocuk hatTina kavga etmeyin