Valla canım bende hep bi düzen kurayım istiyorum 13 senedir ama maalesef olmuyo ev de oldugum için mi bilmiyorum yaptıgım düzene tam uyamıyorum mutlaka bişey çıkıyor yarın yaparım veya gelince yaparım diye kalıyo cok istiyorum mesala dün Pazartesi dip köşe silinmesi lazımdı ama cocukların okul için gittim işler kaldı bügünde gidicem okula olduğu kadar diyorum artık ama içim hiç rahat değil
Sadece ev işi konusunda değil hayatımda da düzen istiyorum ama yapamıyorum
Mesela kendince her ay bir kitap bitirmem diye söylüyorum ama olmuyor
Bunun gibi bir cok şey spor yapmalıyım düzenli ne bilim kimiı ınsanların belli başlı seyleri vardır hergün bir turk kahve si gibi benim onda bile bir düzenim yokk işte cokk dertliyim bu konuda cokkkk
Esim desen cok ilgilidir üstümüze tıtrer her istediğimizi yapar
Ev işi konusunda hiç öyle değil dagınıktır pek şart surt bilmez
Ornek havlusunu yerde bIrakır mesela
Cocuklar desen onlar da öyle güzellikle söylüyorum olmuyor
Ancak bağrınca yapıyorlar
Benden böyle sekerim
Bebek olmadan önceki düzenini yapabilirsen ne mutlu sana ama biraz değişebilir düzen hem calışmaya başlıcaksın o zaman 15 de bir almalısın kadını....
aynen beni tarif etmişsin arkadaşım bende 12 yıllık eviyim hala bir düzen tutturamadım, ev işlerinde de hayatımın diğer alanlarında da hep bir kargaşa car başladığım her işi yarım bırakıyorum bu yüzden çok sinir oluyorum kendime . geçenlerde not tuttuğum bir sayfaya baktım da yarısını eğik yazıyla yazmışım yarısını dik orda bile istikrar yok , ben ikizler burcuyum acaba ondan mı sen ne burcusun , sevgiler kendine iyi bak ...Valla canım bende hep bi düzen kurayım istiyorum 13 senedir ama maalesef olmuyo ev de oldugum için mi bilmiyorum yaptıgım düzene tam uyamıyorum mutlaka bişey çıkıyor yarın yaparım veya gelince yaparım diye kalıyo cok istiyorum mesala dün Pazartesi dip köşe silinmesi lazımdı ama cocukların okul için gittim işler kaldı bügünde gidicem okula olduğu kadar diyorum artık ama içim hiç rahat değil
Sadece ev işi konusunda değil hayatımda da düzen istiyorum ama yapamıyorum
Mesela kendince her ay bir kitap bitirmem diye söylüyorum ama olmuyor
Bunun gibi bir cok şey spor yapmalıyım düzenli ne bilim kimiı ınsanların belli başlı seyleri vardır hergün bir turk kahve si gibi benim onda bile bir düzenim yokk işte cokk dertliyim bu konuda cokkkk
Esim desen cok ilgilidir üstümüze tıtrer her istediğimizi yapar
Ev işi konusunda hiç öyle değil dagınıktır pek şart surt bilmez
Ornek havlusunu yerde bIrakır mesela
Cocuklar desen onlar da öyle güzellikle söylüyorum olmuyor
Ancak bağrınca yapıyorlar
Benden böyle sekerim
Bebek olmadan önceki düzenini yapabilirsen ne mutlu sana ama biraz değişebilir düzen hem calışmaya başlıcaksın o zaman 15 de bir almalısın kadını....
aynen beni tarif etmişsin arkadaşım bende 12 yıllık eviyim hala bir düzen tutturamadım, ev işlerinde de hayatımın diğer alanlarında da hep bir kargaşa car başladığım her işi yarım bırakıyorum bu yüzden çok sinir oluyorum kendime . geçenlerde not tuttuğum bir sayfaya baktım da yarısını eğik yazıyla yazmışım yarısını dik orda bile istikrar yok , ben ikizler burcuyum acaba ondan mı sen ne burcusun , sevgiler kendine iyi bak ...
aynen beni tarif etmişsin arkadaşım bende 12 yıllık eviyim hala bir düzen tutturamadım, ev işlerinde de hayatımın diğer alanlarında da hep bir kargaşa car başladığım her işi yarım bırakıyorum bu yüzden çok sinir oluyorum kendime . geçenlerde not tuttuğum bir sayfaya baktım da yarısını eğik yazıyla yazmışım yarısını dik orda bile istikrar yok , ben ikizler burcuyum acaba ondan mı sen ne burcusun , sevgiler kendine iyi bak ...
geçenlerde not tuttuğum bir sayfaya baktım da yarısını eğik yazıyla yazmışım yarısını dik orda bile istikrar yok , ben ikizler burcuyum acaba ondan mı sen ne burcusun , sevgiler kendine iyi bak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?