• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan mart anneleri doğum izinleri bitince ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
doğum iznimin bitmesine 9 gün kaldı. bebeğimi bırakabileceğim kimsem olmadığı için 6 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama işyerimin verip vermeyeceği konusunda endişeliyim. 7 yıldır aynı firmadayım ama tazminat vermemek için bunu bahane edip işten çıkartılabilirim.Kötü Kazen ne yapacağımı bende şaşırdım. bebeğim daha çok küçük kreşe bırakmam için. sizler ne yapacaksınız?
 
Canım ücretsiz izin kullanmak senin hakkın işyerinin insiyatifine kalmış bir durum değil. Ancak kendin işten ayrıl diye baskı yapabilirler sakın aldanma. Bu nedenle işten çıkarılırsan tazminat vermek zorundalar.
 
selam kızlar bende çalışan bi anneyim 33 günlük bi kızım var doğum öncesi raporumda bitiş tarihi yazmıyor 4 ayın dolduğunda hastaneden yazdırılıyo bilgi verirseniz sevinirm
 
Back
X