Çalışan Kadınlar Kulübü

sellll yavrum seninde ramazanın hayırlı olsun nassınnn kızzz
iyi diyelim iyi olsun. adet olmuş iyiyim demek kaydirigubbakcemile5
biraz karnım ağrıyo içme sularından. sen nasılsın kaydirigubbakcemile3

ya bi ara geliyodum. şimdi forumdan alamıyorum kendimi.
ama gelerim bugün bi araa

selll ii be bacım ne olsun iş güç bıktım çalışmaktan ben yaaa bunalımdayım
sohbet kanalına neden gelmiyosun kızzz biz çok egleniyoruz senide beklerim şekerim

Okurken çok eğlendim ayyy çok şekersiniz ben hergün gelirim bacım:teytey:

günaydın kızlar.ayakta uyuyacam az kaldı.sabah erken gelip işte olmak of yaaa.millet evde mışıl mışıl uyuyo ..ben de gözlerime kibrit çöpü koyacam acık kalsın diye..mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın denef sahiden canım nekadar erken geliyorsun sen
bende bu hafta erken geliyorum ama geçici bir durum bu
biz bu grcr sahura bile kalkamadım kociş ırın kırın etti ama
ne çare canım aç açına ocuruç tutuyoz kaydirigubbakcemile3
bugün açlıkdan fenalık gelmezse dahada bişiy olmazyerimseniben
göya gece seslenmiş bey efendi bana kalkalım diye ama kalkmamış
ben ses bile duymadım:roflol:iftarda yediğimle duruyorum:bbo::bbo:

ben geldim mirmirmirmirmirmirmirmir günaydın cannarımm Şeniz
çok uykum var nasıl geccek bugun ya mirmirmirmir
dün bir sürü hazırlık yaptım bugun gelecek misafirlerim için
sonra sahura kalktım ama ne yediğimi bile bilmiyorum o dereceydım yanı
kaç defa da uyandım baktım saate daha var
garip garip rüyalar gördüm
bugün hiçççç iş yapasım yok müşteri gelmesin diye dua ediyorum :Saruboceq:

Herkese günaydın işleriniz kolay geçsin gününüz mutlu geçsin Allah dayanma gücü versin işallah herkese kolay gelsin:1hug:

Herkese günaydın işleriniz kolay geçsin gününüz mutlu geçsin Allah dayanma gücü versin işallah herkese kolay gelsin:1hug:

günaydın canım allah bugün en çok bana ve kocama dayanma gücü versin
yada bencil olmayım şöle diyim sahura kalkamayanlara dayanma gücü versin :Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnn......
ben yine müsait bi zaman yakaladım daldım içeriye... eli boş gelmedim...sabah sabah kahvaltı yapmayanlar için getirdim... özüm canım özellikle senin için izmirimin güzel kumru simidi...ben bunla idare ederim, benim yerime ye özüm olur mu? bu sabah inanılmaz canım çekti bari resmiyle avunayım dedim sizede getirdim. dur bi de avucumu yalayıp süreyim.. ne olur ne olmaz :)) herbikesleri öptüm, hepinize kolay gelsin canlar...Şeniz

kumruek3.jpg

amanın çaya bak simite bak offf olsada yesek falan dermişimcokacimcoook
iftardan sonra canım :jeyyar:günaydın bu aradaa.s.

günaydın arkadaşlar...ya sabah sabah bu simitle çay harika ama..onları görünce midem guruldamaya başladı..:roflol::roflol::roflol:

günyadın herkese...
kızlar ben dün için herkesten özür dilerim. kalktım resim koydum buraya. malum günde olduğum için niyetli değildim. 1 haftadır kargaşadan da beynim döndü. valla akıl edemedim başkalarının oruçlu olduğunu.hay kafama ediim. çok özür arkadaşlar... Allahım sen günah yazma , kötü niyetlen olmadı:çok üzgünüm:

günyadın herkese...
kızlar ben dün için herkesten özür dilerim. kalktım resim koydum buraya. malum günde olduğum için niyetli değildim. 1 haftadır kargaşadan da beynim döndü. valla akıl edemedim başkalarının oruçlu olduğunu.hay kafama ediim. çok özür arkadaşlar... Allahım sen günah yazma , kötü niyetlen olmadı:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşım.ya üzülme .o kadar nefsimiz zayıf degil...sadece bi iç geçirdik o kadar-tatlicadiarzu-

Back