canlarım merhaba Şeniz
hepimize hayırlı ramazanlar rabbim ettiğimiz her ibadeti kabul buyursun :Saruboceq:
şimdilik bayılmadım daha fakat az kaldı enerjim bitmeye yüz tuttu daha yemek hazırlayacağım en iyisi eve çıkıp azıcık uyumak sonra yemekleri yapmak cokacimcoook
bu hiç aklıma bile gelmiyor hamileykende aynen böyle oluyorum içmiyorum hihoyyyt yoksa bir günde bir pk gidiyor oruç tutsam beden gidiyor tutmasam sigara çok gidiyo nasıl yapsam yarım gün çocuk orucu tutup yarım günde yiyeyim en güzeli bu sankim:roflol:
hımmmm demek sende duma tiryakilerindensin
anlaşıldı sizinn neden dayanamadığınız en iyisi çocuk orucu:roflol:
benim canım hiç bişiy istemiyor ama mide bulantısı bitirdi beni:çok üzgünüm:
bak şimdi esas sen dayanamıyosun :mymeka: iyi okusana kız oruç benim başıma vuran deil :dilcikar:hiç deil aramıyorum bile
kan hücremde eksikler kalbimi zayıflatıyor bak bu yazıyı yazarken yarım saat oldu nerdeyse hal olmadığından anca bitiyor yazmam versene fazla kan hücren varsa canlanayım ayyyy kendimi vampir gördüm :jeyyar::roflol:
Günaydın hayırlııııııııı ramazanlarrrrra.s.
kaydirigubbakcemile2
Gözlerime inanamıyorum lamam gelmiş burayakaydirigubbakcemile:asigim:Şeniz
Mesanen açık mı ben niye görmedim seni:mymeka:sositososito
zabahtab beri açık mesene hihoyyyt
günaydın arkadaşlar.ya bu 1 ay açlıktanmı ölürüm yoksa sigarasızlıktanmı....:roflol::roflol::roflol:
dün çok başım agrıdı sigarasızlıktan bugün baya iyiyim..ALLAH sabrını ve gücünü verir insallah...sositososito
lamammmmmmmmmmmmmmŞeniz
güfemmmmmmmmmmmmmŞeniz
ne zamandır görmüyorum sisibenneyaptımkiayrıcana lama hanum beni hala eklemediniz yeni adrescezimi o yüsden hiç göremiyom sizikaydirigubbakcemilenev şu pink lamasına benim mesanemi verde eklesin zahmet olmazsakaydirigubbakcemile
hayırlı ramazanlar herkesepardon bu sıfatsızları görünce selam sabahı unutmuşuma.s.
dayan denefim dayan az kaldı bak 2. güne başladıka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?