- 22 Mayıs 2008
- 1.085
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim Annem Yapıyo Bazen Yemek Eşimde Annemden Alıp Bana Getiriyo.ama Herzaman Olmuyo Tabi Geri Kalan Kısımlarda Ki Beslenme şeklimi Hiç Sorma Acayip Huzursuz Oluyorum Ama Napim Abur Cubur Bazen Ekmek Arası (((( Akşama Kadar Oturmak Cabası Bilgisayarın Başından Kalkamıyorum.ayaklarım Uyuşuyo Yükseltsem Yükseltemem (( Bide Son 3 Haftaya Kadar çalışmayı Düşünüyodum Ama Sıcaklar Bastırdı Nasıl Dayanırım Bi De Otobüsle Gel Git ( Ayyy Sadece Beslenme Olsa Iyi çalışan Anne Adaylarına Allah Sabır Ve Kolaylık Versin ....
çekmecene Bir Paket Kabuksuz Ceviz Koy Derim Canim Ben öyle Yaptim Biliyosun Bebeğin Beyin Yapisi Için Omega 3 önemliben Onları Da Yemiyorum 5.ayım Bitti Ben Süt Içmeye 1 Hafta önce Başladım.benim De Kendim Için Tek Yapabildiğim Bu ''süt'' Onun Dışında Dediğim Gibi Annem Gönderiyo Allah Razı Olsun Ama Her Zaman Değil Arada Bir Yiyorum.bu Durumda Sen Ceviz Ve Ballı Sütle Beraber Benden çok Daha Iyi Besleniyosun Diyebilirim :) Yaptığım Ekstra Hiç Bişi Yok !
Allah Kolaylik Versin Canim Mideni Hiç Boş Birakmamaya Gayret Göster Bulantin Olunca Biraz Peynir Ekmek Ye Oo Bastiri.kızlar Merhabe!bende 6 Haftalık Hmileyim.bulantılarım Arttı Bu Aralar Sabahları Peynır Sut Domates Salatalık Yumurta Ekmek Yıyıyorum Cok Az.bulantılarım Yuzunden Yıyemıyom.bugun Tuzlu Krakerle Gecırdım Sabahı.oglen ısyerınde Yemek Cıkıyor Allahtan.akşamlarıda Kaynanamda Bısıler Yıyıyorum.ama Hep Ondan Yıyemıcem Zor Kızler Ya Hele Gun Ortasında Acıkınca Aclıkla Bırlıkte Mıgde Bulantısı Baslıyoo Off Napcam Bılmıyorumm Cadiarzu