Merhabalar bayanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hem çalışıp hem evi idare etmek gerçekten çok zor1,5 yıllık evliyim ve hala istediğim gibi bi düzen oturtamadım. evliliğimin 15.gününde çalışmaya başladım ve yalnızca pazar günüm tatil h.içi 19.00'da evde oluyorum gelir gelmez mutfağa geçip yemek hazırlığına başlıyorum sağolsun eşim çok yardımcı oluyor birlikte istediğimizi yapıp yiyoruz. sonrasında mutfağı toparlayıp bulaşıkları makinaya dizip odaya geçiyorum ortalığı şöle bi toparlıyorum.Çoğu zaman kendimi yorgun ve halsiz hissettiğim için oturduğum koltuktan kalkamayabiliyorum. fisfisfisGenelde c.tesi akşamı ya da pazar sabah 2 posta çamaşır yıkanıyor. haftada 1 gün evi süpürüp toz alabiliyorum. tuvalet ve lavabolar ihtiyaç duyulduğu an temizleniyor.En büyük sorun ütü benim için :1no2:gardropda giyecek ütülü bişeyimizin olmadığını farkedince mecburiyetten ütü yapılıyor. yapmayı planlayıp ertelediğim öle çok şey oluyor ki bikaç aydır camlarım silinecek,halılarımın da silinmeye ihtiyacı var,gardrobumun düzenlenmesi gerekiyor..vs...ve ben eve gidince hiç bişey yapamıyorum sanırım sıcaklar ve de oruçlar da etkili bu konuda bu aralar halsizliğim had safhada benim gibi olan var mı kızlar? yoksa ben mi çok tembelim neden hala oturtamıyorum bu işleri?bi düzen oturtabilmem için tavsiyesi olan var mı?bilmiyorumkismile
Sıkılmıyor musun?
Ben her hafta o kadar ısı yaptıktan sonra temızlıkcı cagırmam valla.
Yazık parana, kadın tertemız evı soyle bır toparlayıp, gıdıyor belkıde.[/QUOTE haklısın elefera temizlikçiye boş yere para veriyorum inan cam kapı vede mutfak dolapları için çağırıyorum bunları temizlemekten nefret ediyorum kaynanam sağolsun temizlik hastasıydı bu huyu yüzünden kimseye gitmez misafirde kabul etmezdi eşim askerdeyken 18 ay beraber kaldık ve sonuç bu aynı kayınvalidem gibi oldumdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?