çalışan bayanlar,mesaisi bitmek bilmeyenler,akşamı edemeyenler herkesi beklerim:)

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
merhaba arkadaşlar sabah işe gelir gelmez hatta yataktan uyanır uyanmaz sizde bugun nasıl aksam olcak akşam olsada eve gelsem diyenlerdensenizdogru yerdesınız orası burasıberaber akşamı edelim gelin sohbete

ne etcez bölee sabah uyandıgımızda anam ne güzel bi gün bi işim var cok şükür demek gerek aslında julim bunu yapmazsak mutsuzum mutsuzsun mutsuzlar

madurum da madurum muhasebe işinn neresi güzekde ne güzel işim var dicem yaaaaa fatura cari sıyırcam en sonunda ben birda satışa da bakıorum

madurum da madurum muhasebe işinn neresi güzekde ne güzel işim var dicem yaaaaa fatura cari sıyırcam en sonunda ben birda satışa da bakıorum

offff hatırlatmaa yarın masanın üstü doluu

Bende muhasebe ve oto hasar bölümünde çalışıyorum. Neyse yatalım erken kalkcaz malum hazır kızım uyumusken bende yatiyim. size iyi geceler

ii geceler cnm

aynen aslı bnm de çekmece fatura dolu ve depodan malzeme çıkaracağım yarın fişlerini faturalarını kesmem gerek yarın

kendi işiniz ama dımı:26:

kendi işimiz ama amcam da babam da bu konuda çok titiz elalem olsa çeker çıkar gidersin kızınca ama ben kızsamda ertesi gün tekrar geliorum mecbur aman evlensem de kurtulsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…