çalışan hanımlar, eşimde bende çalışıyoruz. ev almamız plansız oldu daha doğrusu kp in oyununa geldik diyebilirim. evin yarısını kendisi vereceğini söyledi, yerine getirmedi. bu arada vermek zorunda da değil. ama biz söz veriliyorsa bunu yapmak zorundadır her birey. neyse kp vermedi söylediği miktarı, olduğu gibi kredi çektik. eşime dedim ki durum böyle olunca gel çıkalım evden bütçemize uygun bir ev bulalım. benim ailem bütün akrabalarım evin alındığını duyduğu için, biz de taşınmış olduğumuz için eşim evden çıkmayı kendine yediremedi. bende sinirlendim böyle olunca plansız programsız iş yapıldığı için. eşim beni dinlemedi, sen çalışıyorsun ama sana güvenmiyorum. sana ihtiyacım yok, ben kendim hallederim krediyi, evi de geçindiririm dedi ve kendi kafasın göre gidip kredi çekti. 1 yıl 2 ay oldu düğün ve ev alınan zaman. eşim, ev işlerinde bana yardım etmiyor, herşeyi kendim yapıyorum ve oturup konuştum böyle olacaksa ben çalışmıycam dedim. bana, çalıştığın için şımarıyorsun tepeme çıkıyorsun diyor. ve evlendiğim günden bu yana hep borç ödüyorum. elimde avcumda eşimden ya da ailesinden kalan hiç bir şey yok hepsi düğün borçlarına gitti. benim ailemin taktığı bilezikleri de bozdurup, evin 1 seneliğini kapatmak istiyor üstüne. bu arada eşim bir de işi gereği askerklik tecilini uzatmak için geçen yaz gidip özel üniv. ye kayıt olup, nakit kredi çekmiş. bunu da ben kendisinden zorla kavga ederek öğrendim. şimdi derdim şu, eşim kendime ne alsam karışıyor, surat yapıyor. öyle gereksiz harcamalarım yok, ayakkabıya ihtiyacım var diyelim aldığımda surat yapıyor. dün de ben ona zarf attım, dedimki kendime telefon aldım. demez olaydım kavga başladı, sen kendine mi çalışıyosun alamazsın vs vs. ozaman bende bu evi satarım, kiraya çıkarım diyor. evi birlikte ödeyecekmişiz bende kredinin yarısını vermek zorundaymışım.
zaten evi ben geçindiriyorum, eşim krediyi ödüyor. cebinde yol parası bile kalmıyor. yani onun demesine bile gerek yok bunları, ben zaten yapıyorum ama bu tutumu davranışları hiç hoşuma gitmiyor. nasıl davranmam gerekiyor? bu arada eşimin ihtiyaçlarını da ben alıyorum aklınıza ne gelirse. 1 haftalık harçlığı 2 günde harcar. cebinde parası olsun, toplu taşıma aracına binmez, taksiye binmek ister. ben binelim desem hayır demez...
zaten evi ben geçindiriyorum, eşim krediyi ödüyor. cebinde yol parası bile kalmıyor. yani onun demesine bile gerek yok bunları, ben zaten yapıyorum ama bu tutumu davranışları hiç hoşuma gitmiyor. nasıl davranmam gerekiyor? bu arada eşimin ihtiyaçlarını da ben alıyorum aklınıza ne gelirse. 1 haftalık harçlığı 2 günde harcar. cebinde parası olsun, toplu taşıma aracına binmez, taksiye binmek ister. ben binelim desem hayır demez...
Son düzenleme: