Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım bır sorum var nereye yazsam bılemedım doğum iznine ayrılmama gibi birşey var mı sadece kısa surelı rapor verılır mı ben doğum iznine ayrılırsam işten çıkartılabıleceğimi öğrendim ve de maddı olarak da ihtiyacımız var bilginiz var mı
doğum iznin senin yasal hakkın. Işten çıkartma gibi bir lüksleri yok yani. Eğer bu nedenden çıkartıyorlarsa iş yerinden yazı alacaksın. Doğum iznini kullandırmadığımızdan dolayı işten çıkartıyoruz diye. O zaman paşa paşa tazminatını verecekler ve sende o yazıyla iş yerini şikayet edersen öyle güzel bir ceza öderler ki, bence o zaman sana 4 ay doğum izni değil 40 ay bile doğum izni verirler. Bu izni sana iş yeri vermiyor. Sonuçta elinde kapı gibi doğum raporun var. Sakın ola izinden dolayı işten çıkartma durumları olursa birşey imzalama. Işten çıkarttığınıza dair sebebiyle yazı verin de, tazminatını bankaya yatırıp, işsizlik maaşını bildiren yazılarını göndersinler, sonra kovduklarına dair imzala. Ama tazminatını falan almadan imzalama bir kağıt bile. 6 ay işsizlik ücretini alıyorsun ssk dan ve üstüne tazminat. Ama dikkat et oyuna getirip de kendin işten çıkıyor oyunlarına getirmesinler.
Eğer bu tür bilgileri bildiğini anlarlarsa sanmıyorum kullandırmayacaklarını. 4 ayı geç. 4 aydan sonra 6 ay ücretsiz izin bile kullanabilirsin. Bence muhasebeci tanıdık varsa tam bilgileri öğren muhasebecimle görüştüm de benim bu yasal hakkım de, eğer bunun üstüne çıkartacaksanız tazminatımı ve işsizlik maaşım için başvurularımı yapın ve beni neden çıkardığınıza dair yazılı belgemi de verin de. Haklarını yedirme.
benım bır sorum var nereye yazsam bılemedım doğum iznine ayrılmama gibi birşey var mı sadece kısa surelı rapor verılır mı ben doğum iznine ayrılırsam işten çıkartılabıleceğimi öğrendim ve de maddı olarak da ihtiyacımız var bilginiz var mı
kimse doğum yaptın diyerk işten çıkarma yazısı vermeez başka şeylri bahane ederler bahane çok