biliyorum garip olacak ama şu memnun olduğun temizlikçi kadının boş günü var mıymış? oldukça uzun bir süredir arıyorum ama nafile. yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...Ben düzenli olarak yardımcı bayan alanlardanım..
ılk 2 bayanda çok büyük hayal kırıklıkları yaşadım... Biri her geldiğinde ufak tefek makyaj malzemeleri kıyafetlerimi tırtıklamış...
Diğeri ise temizliğin nasıl yapıldığını bilmiyordu....
Sözde temizlik yapıyordu, kapıların tozları duruyor olduğu gibi, banyo mutfak koridor yer kalebodurları silinmiş ama duvar fayansları duruyr falan...
Hoş ben anahtar bırajkmadım hiçbirine....
HAftasonu aldım, onlar temizlikteyken bençıkıp işlerimi hallediyordum, onlar gitmeden dönüp işi kontrol edip parasını verip gönderiyordum...
ıki kişi hayal kırıklığı olunca 3. ye arar vermekte çok zorlandım, bir süre kendim idare etmeye çalıştım ama olmuyor, yetişemiyorum...
Hamile kalınca da mecburen brini aramaya başladım...
Biraz pahalı ama çok temiz, tam bir profesyonel gibi temizlik yapıyor.... 15 te bir alıyorum şuan, doğumdan sonra da böyle devam edicem, doğum iznim bitince haftada bir olarak düşünüyorum.. Haftada bir geldiğinde ütülerimi de yapacak, 2-3 çeşit yemek de yapacak...
Anahtar konusunu da şöyle hallettik, heüz 3,5 aydr falan beraberiz.. Daha güvenemiyorum, anahtar bırakmıyorum o yüzden.... Görümcem ev hanımı olduğu için o duruyor başında....
Ama doğum iznim bitip çalışmaya başladığımda artık anahtar da bırakırım, bu şekilde devam ederse...
sanada sormak isterim. boş günü var mı senin yardımcının?Bende her cuma alıyorum ve herkese tavsiye ediyorum... Özellikle cuma olması çoook işime geliyor, haftasonu misafir felan gelmeden evim pırıl pırıl olmus oluyor.....
biliyorum garip olacak ama şu memnun olduğun temizlikçi kadının boş günü var mıymış? oldukça uzun bir süredir arıyorum ama nafile. yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?