Çalışan arkadaşlar, aranızda düzenli olarak temizliğe yardımcı bayan alan var mı ?

Yeni2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
14
0
86
İzmir
Kararsiz kaldim temizlige yardimci bayan alip almamakta. Hem disarda calismak, hem cocugun dersleriyle ilgilenmek, hem temizlik, hem yemek. Altindan kalkamiyorum. Kendime hic vakit ayiramiyorum. Calismaktan, isimden cok memnunum ama evim de derli toplu, temiz olsun istiyorum. Yemek, cocuk derken vakit kalmiyor ve bu beni cok geriyor. Esime bakiyorum. Sadece disarda calisiyor. Temizlik, yemek gibi bir derdi yok. Ben de disarda calisiyorsam, benim de temizlik gibi bir zorunlulugum olmamali diye düsünüyorum. Diger yandan da tanimadigim bir kadina evimin anahtarini birakip gitmek, ben isteyken evimin her yerini karistirabilecegini düsünmek rahatsiz ediyor. Aranizda düzenli bir sekilde temizlige yardimci bayan alan var mi? Nasil, memnun musunuz?bilmiyorumkismile

ben düzenli olarak almıyorum ama benim henüz çocuğum yok
dolayısıyla evi sürekli kirleten biri de yok
sağ olsun eşim de ev işlerinde bana hep yardımcı oluyor.
şimdilik düzenli olarak almaya ihtiyaç duymadım ama çocuğum olduğunda kesinlikle alırım
hepsine birden zaman ayırmak çok yıpratıcı olur.
eşin de yardımcı olmuyorsa hiç düşünme bence
araştırıp yakın çevrendekilerin memnun kaldıkları birini seçersin, sorun olmaz.

Ilgine tesekkür ederim sarissa. Evet, oglum sagolsun cok dagitiyor. Legolari, arabalari, üzerinden cikardigi kiyafetleri. Disarda yoruluyorum, evi de böyle daginik görmek beni cok rahatsiz ediyor. Dogru diyorsun. Cevremden birilerine sorabilirim aslinda.

benimde çok ihtiyacım var iki çocuk yemek bulaşım ütü çamaşır ev temizliği offf ama durumum olmadığından alamam durumun varsa kesinlikle al derim

ben de düzenli olmasada alıyorum.evimin anahtarını bırakmaktan rahatsız oluyorum demişsin.tatil günleri al istersen yanında olmuş olursun

şu anda doğum iznindeyim yani çalışmıyorum buna rağmen bebekle ev işlerini yapmak bana çok zor geldi bu hafta kadın almaya başlıyorum beğenirsem düzenli devam ettireceğim. size tavsiyem şimdilik haftasonları kadın alın 1-2 ay bu şekilde devam edin o sizin düzeninize alışsın sizde ona karşı güven duyarsanız haftaiçi anahtar bırakırsınız ben çalışmaya başlayınca böyle yapmayı planlıyorum

Ben düzenli olarak yardımcı bayan alanlardanım..
ılk 2 bayanda çok büyük hayal kırıklıkları yaşadım... Biri her geldiğinde ufak tefek makyaj malzemeleri kıyafetlerimi tırtıklamış...
Diğeri ise temizliğin nasıl yapıldığını bilmiyordu....
Sözde temizlik yapıyordu, kapıların tozları duruyor olduğu gibi, banyo mutfak koridor yer kalebodurları silinmiş ama duvar fayansları duruyr falan...
Hoş ben anahtar bırajkmadım hiçbirine....
HAftasonu aldım, onlar temizlikteyken bençıkıp işlerimi hallediyordum, onlar gitmeden dönüp işi kontrol edip parasını verip gönderiyordum...
ıki kişi hayal kırıklığı olunca 3. ye arar vermekte çok zorlandım, bir süre kendim idare etmeye çalıştım ama olmuyor, yetişemiyorum...
Hamile kalınca da mecburen brini aramaya başladım...
Biraz pahalı ama çok temiz, tam bir profesyonel gibi temizlik yapıyor.... 15 te bir alıyorum şuan, doğumdan sonra da böyle devam edicem, doğum iznim bitince haftada bir olarak düşünüyorum.. Haftada bir geldiğinde ütülerimi de yapacak, 2-3 çeşit yemek de yapacak...
Anahtar konusunu da şöyle hallettik, heüz 3,5 aydr falan beraberiz.. Daha güvenemiyorum, anahtar bırakmıyorum o yüzden.... Görümcem ev hanımı olduğu için o duruyor başında....
Ama doğum iznim bitip çalışmaya başladığımda artık anahtar da bırakırım, bu şekilde devam ederse...

Merhaba,
Benimde duzenli olarak gelen bir yardimcim var. Her zanab kusur bulabilirsin ya da adaha iyi is yapmasini isteyebnilirsin ama benim icin en onemli kriter guven duymek. anahtaru rahatlikla birakabiliyoruz. Maaleef kadinlarin uzerinde cok yuk var. Biz de esimle paylasma karari aldik. Temizlik ve utuyu yardimci bayan yapiyor, bulasiklari makineye esim koyuyor, ben de yemekten sorumluyum. Henuz cocuk olmadigi icin bu duzen simdilik iyi gidiyor.Imkanin varsa yardimci al ve esinle is bolumu yap. Kendini yipratmaya degmez.

Dün akşam birisiyle sözleştik. Perşembe gelecek bakalım. Bir tanıdığım aracılığıyla buldum bu bayanı. Güvenilir birisiymiş. İnşallah dedikleri gibi çıkar. Sabah yemeği yaparken, temizliğe birisini buldum sonunda düşüncesiyle yemek yaptım. Bu bile ne kadar rahatlattı beni. Daha diğer işleri yetiştirmem gerekiyor diye düşünerek gerilmedim.
Görüşlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim değerli arkadaşlarım. Kadın olmak zor ama bir yolunu bulacağız inşallah.

Ben de 15te bir alıyorum. Kayınvalidemin yıllardır güvendiği bir kadın olduğu için anahtarı bırakıyorum. Ama sen anahtar vermek zorunda değilsin. Mesela annem kadını sabah işe gitmeden evde karşılardı kapıyı açardı sonra kadın kendi akşam işi bitince kapıyı kapatıp çıkardı. Sen de öyle yapabilirsin.

benimde cumartesi günleri gelen bir yardımcım var ben sölüorum o yapıo bunu dışında birde bakıcımız var bebeğimi onun evine götürüorum hep ama artık yorucu olmaya başladı hemde iki bayana birden para vereceğime bakıcıyı eve almaya karar verdim bebek uyudu aralarda işleri yapabilir kesinlikle tavsiye ediorum hem çalış hem çocuga bak hemde temizlik yemek yap canımız çıkıo ondan sonrada eşler başlıo benimle ilgilenmiorsun falan die en iisi birilerinden yardım almak anahtarını bırakma sen evden çıkmadan gelsin işini bitirince kapıyı çeksin gitsin ben öle yapıcam valla

arkadaslar ne kadar ücretle geliyorlar temizliğe merak ettim...

Annemlere (Ankara) geliyo bi kadın,çok güvenilir,tertemiz yapıyo,bahçe işinden de anlıyo,

Ev büyük olduğu için haftada bir geliyo,

70 TL veriyolardı en son,

Ama kadın hakkaten her işi yapıyo yani...

Ben yeni taşındığımda tuttum bir kadın Kırıkkale'de,

Yarım günlüğüne 30,tam gün de 55-60 TL verdim.

Bende her cuma alıyorum ve herkese tavsiye ediyorum... Özellikle cuma olması çoook işime geliyor, haftasonu misafir felan gelmeden evim pırıl pırıl olmus oluyor.....

biliyorum garip olacak ama şu memnun olduğun temizlikçi kadının boş günü var mıymış? oldukça uzun bir süredir arıyorum ama nafile. yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...

biliyorum garip olacak ama şu memnun olduğun temizlikçi kadının boş günü var mıymış? oldukça uzun bir süredir arıyorum ama nafile. yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...

ben boşum dilerseniz görüşelim özelime mail adresinizi ya da telefonunuzu bırakırsanız sevinirim :)

evet benim mukemmel bir calisanim var ve cok memnunum.......inanin hic gozum arkada degil evi birakirken. bir cuval altin olsa donup bakmaz ..kapali,, cok temiz ve titiz ,iki gun geliyor bana oyle anlasmistik.3,4 sene oluyor ise baslayali.sorumlulugunu bilen bir bayan ama namaz kilmasina musade edilmeyen eve gitmiyor.is bitmedende cikmiyor.ayyyy cok sansliyim bu konuda .sorayim kendisine telefonunu vermemi isterse veririm gorusursunuz....

arkadaşlar ben temizliklere gidiyorum izmir altındagda oturuyorum arkadaşımız belliki tedirgin yükü hafifleyince ne iyi etmişim diyecek çalışan hanımlar için özellikle temizlik zor bende gidiyorum anahtar kabul etmem çok zor oldu bizlerde korkuyoruz ya bi şey olursa diye temennim iyilerle karşılaşalım iyi yapmışsın eleman almakla sakın korkma işlerin kolaylaşır eleman almak isteyen hanımlara ben talibim yardımcı olursanız çok sevinirim tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…