çalişan Annenin çocuğu

deniztoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
15
0

DAHA 2,5 YAŞINDA AMA TAM BİR ALIŞ VERİŞ MANYAĞI OLDU. EVE GİDER GİTMEZ MARKETE GİDELİM DİYE TUTTURUYOR VE LÜZUMSUZ İŞE YARAMAZ ŞEYLER ALMAK İSTİYOR. EĞER İSTEDİKLERİNİ ALIRSAM SORUN YOK GAYET MUTLU AMA ALMAZSAM YEMEĞİNİ YEMİYOR VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUM AMA NAFİLEE YARDIM LÜTFENN:1no2:

DAHA 2,5 YAŞINDA AMA TAM BİR ALIŞ VERİŞ MANYAĞI OLDU. EVE GİDER GİTMEZ MARKETE GİDELİM DİYE TUTTURUYOR VE LÜZUMSUZ İŞE YARAMAZ ŞEYLER ALMAK İSTİYOR. EĞER İSTEDİKLERİNİ ALIRSAM SORUN YOK GAYET MUTLU AMA ALMAZSAM YEMEĞİNİ YEMİYOR VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUM AMA NAFİLEE YARDIM LÜTFENN:1no2:

canim oncelikle merhaba .canim cocuklar heryasta deyisik hareketleri oluyor.benim oglum uc bucuk yasinda bir yasinda surekli kucak ister hircilasirdi .gecirdik.iki yasindaherseyi ister oldu seninki gibi .ama cok sabirli olacaksin guzelim.inan cok zor ama istedigi seyi alirsan inan onune gecemessin.surekli ikna yoluna git olmaz sonra aliriz evde var .sakin alma canim ilgisini baska yone cek benim oglum almayinca marketin onunde kendini yerden yere atardi bagirmaya tepinmeye baslardi.bende tamam oglum istedigin kadar bagir ama benim istedigim olacak derdim.ve olurdu bir bagirdi iki bagirdi sonunda istemedi artik bisey.almiyomuyum aliyorum tabiki artik ama tutturursa almiyorum asla.canim bizler doguruyoruz ama huyunu veremiyoruz ama.onlar cok ufaklar onlarin onunde hayati gosterecek rehperler gibi olmaliyiz.karekterini biz cizemesekte guzel yonlendirmeliyiz.simdi ogluma bir kumbara aldim icine para atiyor cok isterse biseyi alirim ama ozaman kunparana para atamayiz diyorum.bugun basimdan gecen bi olayi anlatayim oglumu aldim bisikletiyle yuruyuse ciktik babasi cepine biraz para koymustu.neyse dondurma istedi aldim yedi falan sonra tekrar tutturdu bu sefer hayir dedim.ozaman cebindeki parayla alalim dedim hayir dedi babam o parayla beni luneparka goturecek demezmi ay cok guldum kucuk yasta sorumluluk yuklemek cok faydali.en onemli kuralsa bir kere hayir dedigin zaman hayir cocuga kararliligini gosterirsen inan vaz gececektir huyundan canim

aysimanın yazdıklarının üstüne bir şey eklemeye gerek yok. kesinlikle katılıyorum. sabırlı ve kararlı bir şekilde hareket et ve bir şeye hayır diyorsan onun evete dönmeyeceğini helede hırçınlıkla hallomayacağını anlat....

çocuğuna tasavvuf öğret ilerde materyalismi bırakıyolar :d bende öyle yaptılar işe yaradı... sanırım :KK70:

X