çalışan annelerin ev işi-yemek paylaşımları

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
merhaba kızlar kendimden bahsedeyim 10 aylık bir oğlum var sabah çıkıp akşam 7 gibi eve geliyorum.Çamaşır planım yok,biriktikçe yıkarım,mutfağı bazen çok yorgun olduğumda toplamadan uyuduğum oluyor o_O hastayım şöyle o evi tertemiz etmeden uyuyamam diyen kadınlara :KK51:
Eşim vardiyalı çalışıyor her akşam yemek yapmam gerekmiyor,annemler de de geçirdiğim akşamlar var
wc yi gün aşırı temizlerim süpürgeyide evde olduğum her zaman açarım ama dağınıklığa çözüm bulamıyorum çünkü bende dağınık biri oldum iyice :KK17: sizler nasıl yapıyorsunuz bu işlere planlamanız,sıralamanız nasıl

sanırım ben de sendenim
plan yapmak daha mı iyi acaba mesela çamaşırı sadece perşembe yıkayan arkadaşlarım var ben de biriktirdikçe yıkıyorum
ütü günü falan daha mı düzenli olur. benim kızım 12 yaşında ama dağınıklık had safhada.. hani sende ufak çocuk var :)))

sanırım ben de sendenim
plan yapmak daha mı iyi acaba mesela çamaşırı sadece perşembe yıkayan arkadaşlarım var ben de biriktirdikçe yıkıyorum
ütü günü falan daha mı düzenli olur. benim kızım 12 yaşında ama dağınıklık had safhada.. hani sende ufak çocuk var :)))

evet küçük ve tutunarak evin her tarafını dolaşıyor :) süpürürken makinenin fiş düğmesine basıp sürekli kablosunu çektiriyor ve bundan acayip keyif alıyor :)
dağınıklıkta kıyafetten çok yatak çarşaf çünkü uyku düzenimiz oluşmadı ne zaman isterse o zaman uyutuyorum :)

Kızlarrr yardım edinn kurufasülyeye karabiber ve pul biber koymuştum miktarını ayarlayamadım acı oldu içine limon suyu ekledim patates koyup 20 dakika daha pişirdim yok gitmiyor acılığııı :olamaz:

Kızlarrr yardım edinn kurufasülyeye karabiber ve pul biber koymuştum miktarını ayarlayamadım acı oldu içine limon suyu ekledim patates koyup 20 dakika daha pişirdim yok gitmiyor acılığııı :olamaz:

biraz şekermi koysanız o_O

merhaba kızlar kendimden bahsedeyim 10 aylık bir oğlum var sabah çıkıp akşam 7 gibi eve geliyorum.Çamaşır planım yok,biriktikçe yıkarım,mutfağı bazen çok yorgun olduğumda toplamadan uyuduğum oluyor o_O hastayım şöyle o evi tertemiz etmeden uyuyamam diyen kadınlara :KK51:
Eşim vardiyalı çalışıyor her akşam yemek yapmam gerekmiyor,annemler de de geçirdiğim akşamlar var
wc yi gün aşırı temizlerim süpürgeyide evde olduğum her zaman açarım ama dağınıklığa çözüm bulamıyorum çünkü bende dağınık biri oldum iyice :KK17: sizler nasıl yapıyorsunuz bu işlere planlamanız,sıralamanız nasıl
10 aylık çocukla iyi yapıyorsun yine.
Bir günüm bir günüme uymuyor benim
Eskiden daha düzenli yapardım
Bu aralar saldım yine
Konuyu takipteyim

10 aylık çocukla iyi yapıyorsun yine.
Bir günüm bir günüme uymuyor benim
Eskiden daha düzenli yapardım
Bu aralar saldım yine
Konuyu takipteyim

süt iznim için 4te çıkıyorum normalde dün çıktım oğlanı annemlerden aldım,eşim izinliydi pazara gittik domates patlıcan biber aldım kışlık hazırlık yapmak için ama başlayamadım.Dün akşam fırına domates biber patlıcan verdik tepside onu yedik akşam yemeğini kolay atlattım sayılır :) oğlanda uyudu ama bana yorgunluk çöktü işte.Mutfağı filan evel akşam toplamıştım bulaşıkları lavaboya koyup su çektim valla üstüne :oops: çünkü makinedeki temiz tabakları yerleştirecez takatim yoktu.İşte anlatmak istediğim o bazı kadınlar anlatır ya uykum kaçtı gece kaltım temizlk yaptım,mutfağı toplamadan hayatta uyuyamam vs işte ben öle olamıyorum :KK37:

Ben 2 cocukla sürekli temizlik yapamıyorum kendimi çalışan kadın gibi görüyorum.
Her akşam çamaşır ve bulaşık makinesini dolduruyorum. Sabah ilk işim onları boşaltmak oluyor. Evi haftada 2 kere süpürebiliyorum. 2 gündür de akşam yatmadan etrafın dagınıklıgını toplamaya başladım sabah temiz bir eve uyanıyorum.
Banyoda yüzümü yıkarken ilk işim Lavaboyu da silmek oluyor vede Havluları değiştirmek. Aslında 5 dakikalık işlermiş ve misafir geldiğinde beni kurtarıyor bu hareketler :)

Ben 2 cocukla sürekli temizlik yapamıyorum kendimi çalışan kadın gibi görüyorum.
Her akşam çamaşır ve bulaşık makinesini dolduruyorum. Sabah ilk işim onları boşaltmak oluyor. Evi haftada 2 kere süpürebiliyorum. 2 gündür de akşam yatmadan etrafın dagınıklıgını toplamaya başladım sabah temiz bir eve uyanıyorum.
Banyoda yüzümü yıkarken ilk işim Lavaboyu da silmek oluyor vede Havluları değiştirmek. Aslında 5 dakikalık işlermiş ve misafir geldiğinde beni kurtarıyor bu hareketler :)

evet kesinlikle :) hele lavabo işi aynen dediğiniz gibi eşim mesela kalıp sabun kullanmayı sever eğer 2. güne bırakmışsam lavabo yıkamayı hemen bakıyorm o sabunluk bile sabun kalıntıları olmuş temizlemek için ekstra vakit istiyor.Çamaşır yıkamak iyi hoşta bugün eve gidince şimdi o kıyafetleri yerleştirme işi beni bekliyor.He dün eşim evdeydi diye odaları süpürmüştü ben süpürge yapmadım :KK51:

Back
X