• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan anneler

Benim doğumum problemli geçti 10 saat sancıdan sonra apar topar sezaryana alındım.Fotoğrafçım bizi dolandırdı gelmedi bir ona çok üzüldüm üstüne hastanede çok üşüttüm serumlar takıldı vs çok hasta oldum 10 gün bebeğimi sadece emzirebildim maskeyle ve uçuk çıktı .. öpüp koklayamadım.😞İlk günler bi boğulma tehlikesi yaşadı kusmuğunla,gecenin bir vakti eşimle elimde4 günlük bebekle acile götürdük annemle kayınvalidem kalıyordu yanımda ayıldılar bayıldılar evde aklım bi yandan onlarda bi yandan hastaneye yetiştirmeye çalışıyoruz o anda bütün ağrılarım uçtu gitti sanırım o korkuyla sütüm azaldı…Sonraki günler bebek her ağladığında sürekli aranıyordu yetmiyormu doymuyor mu düşüncesine kapıldım.yanımdakilerde gelmiyormu açmı doymuyor galiba deyince mahçup olıyordum kötü hissediyordum iyi niyetliler biliyorum ama insan yetersiz hissediyor yinede..neyse öyle böyle 40 mız çıkınca herkes evine gitti biz tek kaldık…Dr gittiğimizde evet hissettiğim gibi kilosunun çok iyi olmadığı mama vermem söylendi 1 hafta yememe daha dikkat edip daha çok emzirdim aynı

Back
X