• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan anneler

gozde1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
24
-7
36
29
Herkese merhaba, bebeğim şuan 1 aylık ben 2 aylıkken işe başlamak zorundayım😔sorun şu ki bebeğim şuan emiyor ama çalışmaya başladığımda mecbur sağıp biberonla vericem ama meme reddi yaşanmasından korkuyorum kaşık biberon ve eds denedim hiç birini istemedi bunu yaşayan çözüm önerisi olan var mı acaba ?

O zaman şimdiden günde bir öğün biberondan alıştır sütünü ve günde bir kez sağım yapıp depola derim, meme reddi olmaması için yavaş akıtan biberonlar var aventin onu kullanabilirsin, bir de tam gün çalışacak mısın? İki saatte bir sağım yapman lazım sütünün azalmaması için. Bebeğine bakım veren kişi kaşıkla filan uğraşamaz bir yerden sonra biberon şart

Biberondan mümkünse bakım veren kişi versin, yoksa babadan biberonla beslensin, bir başkasından beslenmeye alışması da bir süreç, alınamazsa ilk günler aç bekleyebiliyorlar şimdiden başlamanı öneririm

Süt izni kullanacak iseniz biberon meme reddine sebeb olmayabilir. İşte kaç saat kalacaksınız o önemli şimdiden stok yapın 2 saatte bir emmek isteyecektir bebek..rabbim yardimciniz olsun

O zaman şimdiden günde bir öğün biberondan alıştır sütünü ve günde bir kez sağım yapıp depola derim, meme reddi olmaması için yavaş akıtan biberonlar var aventin onu kullanabilirsin, bir de tam gün çalışacak mısın? İki saatte bir sağım yapman lazım sütünün azalmaması için. Bebeğine bakım veren kişi kaşıkla filan uğraşamaz bir yerden sonra biberon şart
Aventin kullanıyorum şuan ilk başlardan bi kaç kere biberon aldı ama sık alacağı için o korkutuyor benide

Aventin kullanıyorum şuan ilk başlardan bi kaç kere biberon aldı ama sık alacağı için o korkutuyor benide
Bazı bebekler biberon da alsa memeyi reddetmiyor inşallah o şanslı kesimde olursun ama çalışma saatlerin uzun

Back