- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
herkes cimere yazsın büyük bir topluluk oluşmalı ki çözüm olsun dünden beri sizle aynı durumdayım 2 kere yazdım cimere bi ben yazdım bi eşime yazdırdım ayrı ayrı herkes yazmaya çalışsın belki sesimizi duyan olurah bizde aynı durumdayız sabaha kadar uyku tutmadı şu an stresten başım çatlıyor..
Çalışan anneler göz göre göre bu kadar mağdur edilmemeli
Güya büyükleri koruyorlar.. şimdi anneler napacak aile büyükleri var ise onlara bırakacak peki aile büyükleri yine tehlikeye girmeyecek mi ? bunu diyen yok..
Peki kimi kimsesi olmayan ? napacak şimdi.. kime bırakacak böyle çıkmaza neden sokarlar insanlarıistifa mı etmeli geçim nasıl sağlanacak ? böylesine bir mağduriyeti nasıl yaşatırlar ha deyince bakıcı da bulunmaz.. güven meselesini söylemiyorum bile hepsi o kadar yıpratıcı bir süreç ki
Kolay değil ki çocuğun psikolojisini bir eğitimciye sormanız da abes. Ama napalım söyleyin? Onu eleştir bunu eleştir nolcak? İktidara zamanında oy verenleri mi taşlayalım yırtınalım mı ? Bu süreç gecici aşılaması yapıp kalan zamanlarda sizin çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmeniz gerek.kaldı ki tek sizin başınıza gelmiyor herkes bir şekilde bir çözüm arayıp buluyor oturup isyan etmek en kolayı zaten.bi şey söyleyeceğim. size bir çok tavsiye verilmiş bakıcıya veremem demişsiniz derken burada acaba çocuğun psikolojisini düşünen birileri var mı? 4 yaşında 2 kreş 2 bakıcı değiştirdim kolay mı zannediliyor bilmiyorum ki bakıcı bul gitsin demekle bu bakıcı bulunacak çocuk ona alışacak belki sevmeyecek barbie bebek yetiştirmiyoruz ki insan yetiştiriyoruz yani duyguları var 1 aylığına hangi bakıcıyı bulalım alıştıralım olmadı değiştirelim?
sanrım bu süreci en iyi yaşayan bilir bakıcı bulmak hele ki bu zamanda o kadar zor ki bulması dertbi şey söyleyeceğim. size bir çok tavsiye verilmiş bakıcıya veremem demişsiniz derken burada acaba çocuğun psikolojisini düşünen birileri var mı? 4 yaşında 2 kreş 2 bakıcı değiştirdim kolay mı zannediliyor bilmiyorum ki bakıcı bul gitsin demekle bu bakıcı bulunacak çocuk ona alışacak belki sevmeyecek barbie bebek yetiştirmiyoruz ki insan yetiştiriyoruz yani duyguları var 1 aylığına hangi bakıcıyı bulalım alıştıralım olmadı değiştirelim?
Konum iktidar değil. Ben memnunun ya da değilim de demedim benim sitemim bakanlığın ardını önünü düşünmeden yasak getirmesi.Hanımefendi ben de mevcut iktidardan memnun değilim sakin olun lakin size bir çok tavsiye verilmiş bakıcıya veremem demişssiniz sunu bahane bunu bahane etmisissiniz ee napalım? Bakıcıya veren anneler napsın onlar can değil mi? Baba yoğun olsa bile bakmalı bana göre böyle dutumda son ceyrekte olsa bile. neden siz tek başınıza üstleniyorsunuz bu sorunu? Eşiniz yoğun diye siz burda bana püskürüyorsunuz.ben ne dedim ki çözümü var sonuçta. İnterneetten açın bakın şuan bakıcılık için ilan veren çok kişi var herkesin paraya ihtiyacı var çünkü illaki birini bulursunuz zor değil..
yazdık okulca yazdık ama faydası olur mu bilemiyorum... bakıcı bulmak alıştırmak güvenmek çok zor ki cocuklar iyice yıpramacakherkes cimere yazsın büyük bir topluluk oluşmalı ki çözüm olsun dünden beri sizle aynı durumdayım 2 kere yazdım cimere bi ben yazdım bi eşime yazdırdım ayrı ayrı herkes yazmaya çalışsın belki sesimizi duyan olur
Maalesef biz de eşimle özel sektör çalışanıyız.memur olan belki izin alabilir yada başka alternatif çözüm bulunabilir fakat özel sektörde asla böyle bir şey mümkün olamaz.. özel sektörde çalışanların böyle bir şansı da yok
Ben de eğitimciyim hanımefendi. Ayrıca size sormadım ki o soruyu psikolojisini düşünen birileri var mı ? dedim size düşünmüyorsunuz demedim dikkatinizi çekerim. Burda iktidarmış oymuş buymuş bilmem ben, ben tam zamanlı çalışan anneyim babayım çocuğum ortada kaldı bunu bilirim gerisini bilmem. Bu yüzden de gerekli yerlere başvurumu yaptım herkese de rica ediyorum herkes yazsın. ALLAH da kimseyi bu çaresizliğe düşürmesinKolay değil ki çocuğun psikolojisini bir eğitimciye sormanız da abes. Ama napalım söyleyin? Onu eleştir bunu eleştir nolcak? İktidara zamanında oy verenleri mi taşlayalım yırtınalım mı ? Bu süreç gecici aşılaması yapıp kalan zamanlarda sizin çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmeniz gerek.
Böyle olucaktı zaten .Bellıydı boyle olacagı .Herkes taşın altına elını soksun .Arayın aılesını yada sızın aılenızı.Ben zaten çocukların gıtmesını dogru bulmuorum.Çok ağır bir virüs.Buyuk adamlar dayanamıo .Çocuklar nasıl dayansın.Kışın daha zor oluomuş covid .Bılmıorum gecırdınız mı ama ?Boyle boyle bu lanet virüsün dagılmasını engellıcezDün akşam veli gruplarımıza milli eğitim bakanlığının açıklama yaptığına dair mesaj geldi yani kreşler de kapanacakmış. Ne olacak şimdi? Ben ve eşim çalışıyoruz ve kızımıza bakabilecek kimsemiz yok. Eşim evden çalıştığı için eve bakıcı da alamayız. Siz nasıl çözeceksiniz bu sorunu?
Kızım henüz 3 yaşında ilgi bekliyor, tüm gün çizgi film açamayız ki. Dünden beri uyku bile uyuyamadım, ne olacak bu çocuk diye. Geçen pandemi sürecinde işi bırakıp kızıma baktım ama yine bırakamam, evde tadilat yaptırdık, aracımız kaza yaptı borcumuz var kısacası.
bu süreci yaşadım sizin yazdıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki.. bakıcı öyle kolay bulunan güvenilen cocugun hemencecik alıştığı biri değil..Konum iktidar değil. Ben memnunun ya da değilim de demedim benim sitemim bakanlığın ardını önünü düşünmeden yasak getirmesi.
Çocuğu 3 ay bakıcıya ver, sonra kreş açıldı 5 ay kreşe sonra kreş kapandı hopppp tekrar bakıcı, diyorum ki kedi yavrusu değil bunlar. Yasak dün belli oldu yarın uygulanmaya başlanacak 3 günde bakıcı bulunur mu? Bulunsa ne kadar güvenilir olur? 2 yıldır gittiği, güvendiğimiz kreşi varken neden bu çocuklar düşünülmeden iş yapılıyor? Evde bir yaşlı teyze bulsam yemeğini yedirmekten başka ne yapabilecek? 1 ay sonra kreş açılırsa kusura bakmayın mı demeliyim?
Lütfen konuma daha fazla yorum yazmayın sadece sinirimi hoplatıyorsunuz.
“sitemim bakanlığın ardını önünü düşünmeden yasak getirmesi”Konum iktidar değil. Ben memnunun ya da değilim de demedim benim sitemim bakanlığın ardını önünü düşünmeden yasak getirmesi.
Çocuğu 3 ay bakıcıya ver, sonra kreş açıldı 5 ay kreşe sonra kreş kapandı hopppp tekrar bakıcı, diyorum ki kedi yavrusu değil bunlar. Yasak dün belli oldu yarın uygulanmaya başlanacak 3 günde bakıcı bulunur mu? Bulunsa ne kadar güvenilir olur? 2 yıldır gittiği, güvendiğimiz kreşi varken neden bu çocuklar düşünülmeden iş yapılıyor? Evde bir yaşlı teyze bulsam yemeğini yedirmekten başka ne yapabilecek? 1 ay sonra kreş açılırsa kusura bakmayın mı demeliyim?
Lütfen konuma daha fazla yorum yazmayın sadece sinirimi hoplatıyorsunuz.
öğretmeni şimdi mesaj çekti okulların kapanmasını istemiyorum diyerek öğretmenine sarılmış ağlaşmışlarsanrım bu süreci en iyi yaşayan bilir bakıcı bulmak hele ki bu zamanda o kadar zor ki bulması dert
güvenmesi dert
çocuğu alıştırması dert hepsini yaşadım o kadar zor o kadar yıpratıcı kine güzel rahatlamıştık
cocugumuz çok iyi bir kreşe gidiyor çok mutluydu yüzü gülüyordu arkadaşları ile oynuyordu güzel vakit geçiriyordu .. şimdi naparsan yap deniliyor
çalışan annelerin bu kadar mağdur edilmesini aklım almıyor almıyor almıyor :/
öğretmeni şimdi mesaj çekti okulların kapanmasını istemiyorum diyerek öğretmenine sarılmış ağlaşmışlarnasıl dayansın bu anne yüreği nasıl yüklensin bu kadar zorluğu o çocuk kalbi bilmiyorum ki
Hıhı evet, elime bir taş alıp teker teker avlayacağım birazdan seçmenleri.“sitemim bakanlığın ardını önünü düşünmeden yasak getirmesi”
Sizin asıl sorununuz buysa gidin oy verenleri taşlayın. Çünkü bunu ben yapmadım bana burda çemkirmek yerine bunu yapın. Ben sadece size verilen önerileri değerlendirin herkes bunu yapıyor dedim . Nasıl suç bana kaldı anlamadım :) konuyu buraya açıp yorum bekleyip yorum atanları sınırlandırmak gibi bir lüksünüz yok
Olayı bu kdar dramatize ederseniz zaten işin içinden çıkılamaz burda olduğu gibi. Şu dönemde çocuğunuzun sağlığından başka bir şeyi düşünmemek daha doğru olur.Ben de eğitimciyim hanımefendi. Ayrıca size sormadım ki o soruyu psikolojisini düşünen birileri var mı ? dedim size düşünmüyorsunuz demedim dikkatinizi çekerim. Burda iktidarmış oymuş buymuş bilmem ben, ben tam zamanlı çalışan anneyim babayım çocuğum ortada kaldı bunu bilirim gerisini bilmem. Bu yüzden de gerekli yerlere başvurumu yaptım herkese de rica ediyorum herkes yazsın. ALLAH da kimseyi bu çaresizliğe düşürmesin
YakışırmışHıhı evet, elime bir taş alıp teker teker avlayacağım birazdan seçmenleri.
Ben özel olmazsa şeyi merak ettim de, sizin çocuğunuz var mı ?Olayı bu kdar dramatize ederseniz zaten işin içinden çıkılamaz burda olduğu gibi. Şu dönemde çocuğunuzun sağlığından başka bir şeyi düşünmemek daha doğru olur.
Çalışan birçok anne netten bakıcı bulup emanet ediyor beğenmezse değiştiyr vs. İste isteyen yolunu buluyor kolay değil ama bu süreç geçici,bir şekilde başımızın çaresine bakacağız. Oyun ablaları var eve geliyor genelde kız öğrenci oluyor buda bşr çözüm?
Çocuğu olmayan bir insan olarak konuda ahkam kesmeniz oldukça boş.Akıl tutulması demekle sucu baskasına atsanız ne olcak? her şeyi herkese yüklersek çözüm bulamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?