Doğuma Hazırlık Çalışan anneler için rapor parası hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meriana

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
172
272
23
28
Ya konu doğru yerde mi bilmiyorum ama sabahtan beri çok çok aklıma takılan bir konu var internette ayrıntılı bilgiyi bir türlü bulamadım. O yuzden daha once dogum yapmıs calisan annelerden alınan bilgi kesin olur diye düşündüm.
Teker teker soruyorum :)
- yatacak olan ücret nasıl hesaplanıyor? Brüt maaşa göre yazıyor, bazı yerlerde de son 3 maaşa göre yazıyor. Ben mesela 29. Haftadayım ve neredeyse haziranın ortasından beri raporluyum sağlık problemlerim yüzünden. Üstelik raporlarımı hep 1 er hafta-10 gün şeklinde almak zorunda kaldım, düzgün bir maaş yatmadı hiç hesabıma. Bu durumda nasıl hesaplanacak?

- kimi 4 ayın sonunda toplu yatıyor, kimi de doğum öncesi ve sonrası olarak 2 ye bölerek yatırılıyor diyor. Sizlere nasıl yattı?

Çalıştığım kurumdaki insan kaynakları hep ağız kenarıyla cevap veren insanlarla dolu, bir türlü kesin bilgi alamadım bugune kadar hiçbir konuda. O yuzden onlarla konuşmadan sizlere sormak istedim.
Şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…