Çalışan anneler doğum izinleri bitti bitecek.

Ececim

kızım abla oluyor
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2006
1.427
522
42
Slm kızlar dogum izinleri bitiyor aslında benim iznim bitelim 2.5 ay oldu bir aydır çalışıyorum malum erken dogum 8 hafta kullanabildim 5 hafta yandı sonra 30 günlük heyet raporu aldım ve is bası:umursamaz:

evet iş başı yaklaşıyor. bakıcı telaşı başladı. inş hayırlı birisi olur. nasıl bırakacağız minişleri ya.. 6 aya kadar anne sütünden başka birşey vermeyin derler. 3.5 ay bittimi haydi işe. en azından 6 ay izinli olmamız lazım. avrupada 1 sene ücretli izin veriyorlar. rapor vs ile bu iş olmaz. sendikalardan bu konuda ses yok. mutlaka çalışan anneler bir araya gelmemiz lazım. ama nasıl..

ben de bebeğimden ayrılmak istemiyorum,biraz sıkıntı çekicez ama ücretsiz izne ayrılmaya karar verdim ben..nisana kadar..bebeğim o zaman 6 aylık olacak inşallah..
devlet vereceğine serçe,alacağına kartal gibidir derler eskiler:)..hiç bi beklentim yok..ocak ayına girdik yine, 20 lira zamlarımızı alır otururuz yerimize...

ben de nisana kadar aylıksız izin almayı düşünüyorum nisanda 6 aylık olacgız annem gelecek büyük ihtimal o yuzden gozum arkada kalmayacak inşallah. bi süre maddi olarak sıkılacagız mecbur

arkadaşım ben 8 hafta üzerine doğum önceinden 5 haftayı da aktardım. 20 ocakta bitiyor, yıllık izinleride eklicem, inş. üzerine de ücretsiz izin de kısmetse almayı düşünüyorum. heyet raporunu nerden nasıl alıyoruz, bilgi verir misin.

benimd 8 ocak ta başlamam gerek ama ara tatile kadar rapor alacağım sonrada 2. dönem marta kadar rapor alcam martta 5 aylık olcak zaten oğlum napalım inş süt iznim olurda eve erken gelirim mecburen bakıcıya bırakacağım bende
saime 77 nezaman doğum yapmıştın benim 13 haftam 8 ocakta bitiyor

benimd 8 ocak ta başlamam gerek ama ara tatile kadar rapor alacağım sonrada 2. dönem marta kadar rapor alcam martta 5 aylık olcak zaten oğlum napalım inş süt iznim olurda eve erken gelirim mecburen bakıcıya bırakacağım bende
saime 77 nezaman doğum yapmıştın benim 13 haftam 8 ocakta bitiyor

20 ocakta bitiyor. bnim doğum tarihim 15 ekimdi, kızım 21 ekimde doğdu. 20 ocakta bitiyor.

30 ekim annesiyim.ben yeni yıl ile çalısmaya basladım bile.ama günde 4 saat uğruyorum işyerine. bebişim 6 aylık olana kadar böyle devam edeceğim.doğumdan önce yatılı bakıcı aldık eve .hem ev işlerini yapıyor hemde bebekle ilgileniyor.tabi bebişim çok küçük olduğu için bakıcıya tek bırakmıyorum.ben evden çıkınca babaannemiz geliyor yanlız bırakmıyor.

ben de aslında 1 şubatta başlayacaktım ama süt iznimi de birleştirip eklemeyi düşünüyorum böylece mart ortasına kadar uzayacak sanırım. ama bakıcı olayı cok fena, nereden nasıl birini bulucaz minicik yavruyu nasıl emanet edicez bilmiyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.:Saruboceq:

benim iş başı 31 aralıktı ama çıkışımı istedim iş yerindne biriyle problemler yaşamıştık
patornlarda anlayışlı karşıladılar ve çıktım işten yaz sonuna kadar kendim bakıcam kısmetse

X