• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calınan MSN Adresini Geri Alma Resimli Anlatım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
26842516hu8.png

ben mi körüm yaa niye bulamadım :uhm:

ben saçma bir soru sorucam ama kaale alıp cevaplarsanız sevinirim ...çalındığını nasıl anlıyosunuz..benim çalınmadıda o yüzden yani

ben saçma bir soru sorucam ama kaale alıp cevaplarsanız sevinirim ...çalındığını nasıl anlıyosunuz..benim çalınmadıda o yüzden yani

:) sifreni unutmadigin ve degistirmedigin halde dogru olarak yazip girmeye calisiyor ama acamiyorsan calinmistir ...

zepp cim güzel anlatmışsın,hem de resimlerle canım .ama ben , nette bir de bunu görünce buraya eklemek istedim.umarım bana kızmazsın...

Msn şifreniz çalındığında, ilk olarak hotmail ana sayfasından yardım seçeneğine girerek şirket moderatörleri ile bağlantıya geçebilirsiniz. Moderatörlerin size yönelteceği bir kaç sorudan sonra hesabınızı tekrar size yeni şifresi ile vereceklerdir.- Başka bir yol olarak Ankara Adliyesi baş savcıları tarafından artık bilişim suçlusu olarak nitelendirilen ve ceza yaptırımlarının uygulandığı şifre hırsızlarının hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bu durumda savcılık Microsoft Corporation‘ ın Türkiye temsilciliği ile işbirliğine geçip hırsızın IP numarası ve şifrenizi çaldığı saate kadar öğrenip şifrenizi geri alıyor.

arkadaslar yardim edin msn adresimi caldilar ve sifremi degistirdiler bir turlu giremiyorum.benim adima sayfamda kayitli olan kisilerle konusup bir takim maddi isteklerde bulunmuslar bunun disinda bir cok kiz arkadasimda igrenc otesi digebilicegim uslupta konusmalar yapip sozlu tacizda bulumuslar.cok zor durumdayim cok uzgunum napicagimi bilemiyorum adresimi geri alamaiyorum ve kayitli arkadaslarimin bir coguna ulasamdim bir kactanesine durumu acikladim :(:(:(..bu konuda bilgisi olan lutfen yardimci olsun cok zor durumdayim..

zep ben yapmaya çalıştım ama senin anlattığın ekran bana gelmiyo yani geliyoda
REPORT A PROBLEM WHİT MSN MESSENGER
tıkla demişsin ya diğer 5 seçenek var o yok ama neden ki
sonuçta bu sana oluyosa bizede olurdu ama yok işte baştan dediklerini yaptım oraya kadar ama o şık yok bende tıklamak için napmam lazım

Bu sekilde ben denedim bir arkadasimin msn sini geri döndülerde tam hatirladigim kadariyla bir seyler soruyolardi onuda biz hatirlamadik kaldi gitti

peki doğum tarihini gibi kişisel bilgileri istiyorlar yazmışsınız ben hep onları kafadan atarım ve akılda tutmam başkası benim bilgilerimle girmesin diye.o zaman bundan sonuç almayız.benim bir arkadaşımın msini çalındaı hemen geri aldı bu işlerden anlayan biriyle internette şipşak.nasıl oluyor bu.

girdim ama mss sayfası açılıyor yardıma ihtiyacım var mns adresimi çaldı birileri denedim ama yapamadım

benimde malesef çaldılar burda okuduğum bi yazı üzerine kanunda arıcam hakkımı inşallah bulur cezasını insanların hakkını gaspetmek okadar kolaymıymış görsün

Back