• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calınan MSN Adresini Geri Alma Resimli Anlatım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
çalınan MSN Adresini Geri Alma Resimli Anlatım
Link Silinmiştir. bu adrese giriyoruz.

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.
Karşınıza " Kullanılabilir dil seçeneği " menusu gelecek. Kullandığınız Msn Messenger dil seçiminiz Türkçe olduğu halde bu adımdan sonrasına yabancı dil kullanarak devam etmeniz gerekiyor.Ne yazık ki Türkçe desteği henüz yok. Biz İngilizce (İngiltere) linkine tıklayarak devam edelim.
Karşınıza " To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.
burada önemli arkadaşlar forumu eksiksiz doldurmanız burda onemli bir nokta
Karşınıza sorununuzu anlatacağınız son bir ekran çıkacak !! Bu ekranda 2 adet forum yer alıyor 1 numaralı forum yukarıda gördüğünüz gibi!! basit .
2 numaralı forumda ise yetkililerin sorununuzu anlayabilmeleri için bazı ipuçları vermeniz gerekiyor.
Örneğin : Ne tür bir internet bağlantısına sahip olduğunuz , nerden bağlandığınız , firewall kullanıp kullanmadığınız ,bu bilgileri resimdeki gibi tanımlayın. Sorununuzu anlatacak boş kutuya ise " My MSN Messenger account has been hacked by someone. Please help me ! " gibi bir mesaj yazın.
Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.

Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak .... Umarım açıklayıcı net olmuşumdur..... benden bu kadar..

DAHA AÇIK NASIL OLCAK Kİ.
TEŞEKKÜR EDERİM.

canımsın yaaa nerden buluyosunuz bunları bana da adresler verinde yararlaniim çokkk tşklerrrrrrrrrrr

çok teşekkür ederim ya 10 yıllık msn im çalındı dün çok üzülmüştüm umarım gerekeni yaparlar

BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TŞK EMİNİM ÇOK FAYDA SAĞLICAKTIR:1yes2:

çünkü verdiğniz adreste bende müşteri hizmetlerine bağlan diye bi yazı çıkmıyo bana yardım ederseniz çok sevinir adresimi geri almak istiyorum lütfennn

canım çok teşekkürler... bi o kadar uğraşmışsın güzelim bundan daha açıklayıcısı olamaz herhalde...ellerine sağlık tatlım benima.s.

zepp'cim ben ilk mesajı yolladıktan sonra merak ettim bu verdiğin adrese bi girdim bakmak için.ama bi sorun çıktı sitenin güvenlik ayarıyla ilgili.
''Report a problem with MSN Messenger'' yazan yere tıkladıktan sonra ufak bi pencere açılıyo ve güvenlik ayarlarında sorun olduğunu belirtiyor:çok üzgünüm:.yine senin verdiğin bilgilerden öğrendiğim kadarıyla baktım güvenlikte verilen isim sitenin ismiyle uyuşmuyor canım yaa:uhm:.siz de böyle bi sorunla karşılaştınız mı yoksa bi tek bende mi böyle bi durum söz konusu:çok üzgünüm:...ilgin için şimdiden teşekkürler canım.

BUDA MsNİNİZİ GERİ GETİRMEZ KARŞI SALDIRI YAPIN KURUN KARŞI TARAFA Bİ KEYLOGER SİZDE ONUN MSN ADRESİNİ ALIN ONUNDA CANINI YAKIN BAKIN BAKALIM NOLUYO Bİ DAHA YAPIOMU DİELİM Bİ DAHA YAPTI BU tAKTİRDE BİLGİSAYARINı BOŞALTIN HERŞEYİNİ SİLİN

oda mı olmadı c we d ye bi format atın İNTİKAMINIZ KORKUNÇ OLSUN
BENİ BİRİ HACKLEMİŞTİ KULLANDIĞI BÜTÜN MSN ADRESLERİNİ ELİNDEN ALDIM DİSKLERİNİ BOŞALTTIM DAYANAMAYIP BİDE FORMAT ATTIM NE KADAR KÖTÜYÜM DİMİ SONA İNSAFA GELDİM MSN ADRESLERİNİ GERİ WERDİM ZUHAHAHAAA yaşasın kötülükkkk

benimkini daha çalmadılar:)

kıs allah seni ne yapmasın ayyyyyyyhh hiç güleceğim yoktu :Roflol: ne güzelde söledi yaa benimkini daha çalmadılar sırnaşık şey sus kıs ağzından yel alsın çok kötü bişey yaa başıma geldi bi kere ama geri aldım nıhahaha jeyyar
msn ımı çalan kişiye bi tatlı dil döktüm geri verdi salak sonra msn imi alınca bi sövdüm bi sövdüm kudurdu ... bi daha da çalamadı tabe lülülülülülü

benimki çalınmadı ama nasl olduysa yeni şifre almak için girdim şifremi aldım sonra aldığım şifreyle girdim açıldı ertesi gün girdim açılmadı ve açamıyorum deli oldum bunları yapıyım dicem ama gizli sorulara verilen yanıtları hatırlamıyorumki

arkadaslar benim arkadasim adresini coktan kullanmamis cünki ikinci adresini
kullanmis hep,simdide sifreyide gizli cvbida unutmus,
ben anlamiom dedi, ben arastirdim ama zeppin verdigi sayfadan
ben ulasamiorum gösterilen sayfalara,
bir fikri olan varmi ne yapabilirim?

zeppcim,
öncelikle emegin icin tskler,ellerine saglik.
ben link bozuk demek istemedim.
ben yurdisindan girdigim icin nete, sanirim ondan oluo,
resimlerde gösterilen sayfa degilde baska türlü bir sayfa acilio ve
ordan bulamadim mesenger sorunlarini devam edebilmek icin.
ama sorunu dün aksam halletim zaten mesele kalmadiyerimseniben
tkr tskler:1hug:

Back