- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
Çalıkuşu ve Umutsuz ev kadınları uygun bi güne alınsın alınsın dedim.. Umutsuzlar, persembe ye alındı.. Sevindim. Keyifle seyredebildik.
1 hafta sonra gittiler Çalıkuşu nu da persembe aynı saate koydular... Olucak bir iş miydi bu simdi?
Malesef ki, kardesim sayılı dizi izler umutsuzlar da bunlardan biri.
Çalıkuşu yarına kaldı artık.
Rüyamda Feride rolünü ben oynuyordum. Her şeyi öğrenip gidiyordum.
cok etkilenmissin Efsa
hayirola insallah.
Aynen canım. En sevdiğim dizi Çalıkuşu.Annemle de dün 'Herhalde sezon finalinde gider' diye konuşuyorduk. Ondan rüyamda gördüm herhalde. Amin hayır olsun.
bilincalti iyi saklamis
Kesinlikle.Ben gün içerisinde yaşadığım ya da konuştuğum şeyleri rüyamda da görürüm hep.
cok tanidik....genelde bendede olur
gecen bolumu izledinmi??
:26:
Evet canım izledim. Bu hafta çok fena bir bölüm olacak.
heyecanla bekliyorum , fahriyeyi bu kadar sevecegimi hic bilmiyordum...
cok iyi oynuyorlar masallah
Bir tek çocuksu olduğu yerlerdeki oyunculuğunu beğenmiyorum. Yapamıyor ya da ben yakıştırmıyorum bilmiyorum ama genel olarak çok başarılı vee çok çok çok güzel. Diziyi izlerken sürekli MaşAllah diyorum.Yaprak Dökümü ile tanıdım ve o zamanlarda çok beğeniyordum hatta Türkiye'nin en güzel 3. bayanı diyordum. Ama şu anda bence Türkiye'nin en güzel bayanı. Olgunlaştıkça daha bir güzel oldu sanki.
sana katiliyorum efsacim, iyi yönleri daha agir bastigi icin o cocuksu olmasi gereken oyunlari gülerek izliyorum, fazla cici geliyor banada
ama Burakla iyi bir duo oldular....zaten olacaklarini biliyordum beyah
bu hafta gercekten isler karisacak
Evet yaşına göre fazla cici.Neyse ama dizimiz güzel mi? Güzel. Bu yüzden hoşlanmasam da o sahneleri yine de severek izliyorum.
Burak'la çok uyumlular gerçekten ve çok yakışıyorlar.Kız güzel, oğlan yakışıklı olunca. Kitapta Kamran, Feride'yi aldattığı için Feride'nin evi terk etmesine 'İyi yaptı' demiştim. Ama dizideki zavallı Kamran'ımız Feride'yle olmadan önce yaşadıklarının cezasını çekecek. Bu arada dizinin erken saate alınması da çok iyi oldu.
dizinin bikac bölümden ibaret olmamasi icin , senaryo geregi bazi degisiklikler olacak tabi.. benim diziyle bir bagim oldugunu hissediyorum , gec ciksada izlerim, erken ciksada, no problem
yeterki benim oglanlar patirti cikarmasin(evlatlarim)
sadece aramizda kalsina uzuldum, vaktinde onu izliyemiyecegim...tercihim calikusu
Ben de geç çıktığı zaman da izliyordum ama tabi ki erken saatte olması daha iyi. Sabah erken kalkıyorum ders çalışmak için. Uykumu almam lazım.Küçük mü kuzucukların? Onu da başka bir gün izlersiniz netten.
Bu aşk benim gölgem. Bastığım yerde ayak izim, dokunduğum yerdeki parmak izim. Eğer olur da bir gün aramıza yıllar, yollar, insanlar girerse bizden geriye bu izler kalacak"
starda tekrari vardi aksam, izledim aramizda kalsini, superdi.
benim kuzular 8 ve bir bucuk yasindalar ablasi, artik calikusu izlerken yatmis olurlar
cok tepki toplamis caliskusu , bi o kadarda seveni var....tepkili olanlar sirf romandan cok ayrildiklari icin kizgin ...onlarida anlamak lazim
Öp onları benim yerime annesi.Kız-erkek?
Fahriye'nin bir röportajında okumuştu. Kitaptan farklı mı olacak? gibisinden bir soru sormuşlar. O da; Ana hikaye olarak kitaba bağlı kalacak ama tabi ki eklemeler olacak demiş. Ben arada sırada kızıyorum ama haklılar. Sonuçta o kadar masraf yapılmış dizi için ve değmesi gerekiyor yapılan masraflara ve bu yüzden de uzun sürmesi için bir şeyler yapmak zorundalar.Bütün olarak çok güzel her şey ama ya. O kıyafetler falan harika.
Kâmran elimi tuttuğunda, sanki yüreğini avucuma koyuyor gibi! Canını emanet ediyor gibi.
yazilarimi sanirim bulamiyacagim tatligaci :2:
ama Allah biliyorya . Benimde bazilari gibi gereken 'arac gerec' lerim yokki , nereye ne yazdigimi sip diye bulayim...ama gercekten göstermek isterdim sana.
hayirli cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?