Çalıkuşu Kanal D

şu anda nikita arkadaşımız yok... ama ben söyliyim,
Nikita arkadaşımız geçmişte buradaki yani KK daki topiklere bazı şiirsel sözler yazdığını ve o sözlerin şimdi çalıkuşu dizisinde kullanıldığını söylüyor,
buradan birileri götürdü veya onlar buldular yazılarımı diyor, konu bu?
arkadaşın mesaj geçmişi sayısı arttırılırsa ,ve eski tarihlerde paylaşmışsa bu yazıları, arkadaşın bu iddiası doğrulanmış olur..ayrıca hakkını da arayabilir

zaten bi kaç sayfa geriye giderseniz arkadaşın yazdıklarını ve sıkıntılarını okursununuz,mesajlarında açıkça belirtti zaten sıkıntıyı

tatligaci, cokta SIKINTI denmez ...ama , hakkimin yendigini dusunuyorum , ve artik helal etmiyorum

cok tsk. ederim efsacim, ama inan , bileydim gercekten kullanilacagini, daha iyisini yazardim ......sanki onlar bilmiyorlarmi nerden aldiklarini, bence dönebilirler bana, eger vicdan sahipleri iseler. Herkesin begenmek zorunlulugu yok tabi, alicisi var ,elestiricisi var...olabilir. Ama hakkimi yediklerini kendileride biliyorlar.

Bence çok güzel yazmışsınız. Tabi ki de isteler size ulaşabilirlerdi. En azından forumdan size mesaj atarlardı. İletişime geçebilmek için numaranızı falan isterlerdi. Emek veriyorsunuz yazarken, bu sizin yeteneğiniz ve bunu net ortamında paylaşmayın. Böyle karşılığı olmadan kullanılmasın. Bu çok güzel bir yetenek. Bende şiir, kısa yazılar falan yazıyorum. Hatta üniversite hazırlık kitaplarımda bile açıp bakıldığında görülebilir. Ders çalışmaktan sıkıldığımda hemen yazı yazarım. Ama böyle başarılı değil tabi.

cok tsk.ederim canim

Aç gözlerini. Kıyamet kıyâm olsun. Ölmek dediğin dirilmeye eş değil mi? Kıyam uyanmaksa, son dediğin o fazladan iki harf mi yani? Âh o iki harf... Âh o yaramaz küçüldükçe büyüyen et... Ruhum yaradanınsa sen al etimi. Etine şifa et. Yeter ki uyan bu kan uykulardan. Uyan ki yaradana şahitlik et. Sevmedim bu denizi, tuzu derimi kavurdu geçti. Sevmedim bu karanlığı gözümün ferini aldı gitti. Sevmedim ben gitmeleri senden, sevmedim kaybetmeyi ben. Sevmedim bu vedayı. Canımdan öte can yanı başımdayken. Aç gözlerini, ziyadır göreceğin ,kamaştırır ....ama geçer.

@ NIKITA
Muhtesemsiiin! Erkekarkadasima romantik olma konusunda ders verebilsn keske,
en son duydugun soz benim sumuklumsun. IYiki bi hastayim

@ NIKITA
Muhtesemsiiin! Erkekarkadasima romantik olma konusunda ders verebilsn keske,
en son duydugun soz benim sumuklumsun. IYiki bi hastayim

hehhehe, kiz onun icinde gizli bir romantik var ...yoksa ''benim sïmïklümsün'''dermi?
cok tatli yaaa....

cok tsk.ederim canim.

Çalıkuşu ve Umutsuz ev kadınları uygun bi güne alınsın alınsın dedim.. Umutsuzlar, persembe ye alındı.. Sevindim. Keyifle seyredebildik.
1 hafta sonra gittiler Çalıkuşu nu da persembe aynı saate koydular... Olucak bir iş miydi bu simdi?

Malesef ki, kardesim sayılı dizi izler umutsuzlar da bunlardan biri.
Çalıkuşu yarına kaldı artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…