Çalıkuşu Kanal D

tatli gaci, tatlikedi, cok memnun oldummmm,
ben eve gidiyorum ... gorusuruz hanimlar

ispatlamak sorun degil arkadasim yalan borcun yok ya bize

merak ettigim diziler bile baslamadan olan eski yazilarini hangi halde kesfettilerde kullanmak istediler, yani orjinalini görmek isterdim aman iste öyle bisey anlatamadim belki kendimi

Son düzenleme:

dizi baslamadan senaryoyu hazirladilar ,kimbilir. kesfetmeleri tesaduf olabilir, yada zaten onlarda üye ler ve denk geldik hep, yada bazi yazilarimi görüp takip ettiler ,bilemiyorum iste...

neyse , nasilsin kedicigim?

muhtemelen üyeler vardir onlardanda

iyiyim canim, calisiyorum, arada bi burda takiliyorum
sen nasilsin ?

Merhaba
Konular ve mesajlar silinmemektedir. Mesaj sayınız fazla ise belirli bir tarihe kadar mesajalr gözükmekte bu sayıyı arttırabilirim. Buna ek olarak konuyu biri bize özetleye bilir mi ? Geçmişte de başımıza geldi çok meşhur 1 dizi buradan (bir derdim var bölümünden) konuları alıp dizilerde bunu kurguladı. Yasal olarak ne yapabiliriz açıkçası bilemiyorum zira Turkcell gibi Türkiye devi bir şirket bizim adımızı kullanıyor ve elimiz kolumuz bağlı. (yasal sürece taşıdık konuyu)

Siz harikasınız. Çalıkuşu'nda okunan ve en sevdiğim şiir bu. Hatta Twitter hesabımda da paylaşmıştım. :) Yüreğinize sağlık. Yazılarınızı nette paylaşmayın ki böyle karşılıksız kalmasın. İletişime geçin. Şiirlerinizi kullanmak isterlerse karşılığını alarak, verin. Emek var burada. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…