tatli gaci, tatlikedi, cok memnun oldummmm,
ben eve gidiyorum ... gorusuruz hanimlar
ben hic bisey yapmadim okonuda, burdan birileri alip goturdu, yada zaten o sektorden birileri idi, yani ben alin kullanin diye kapilarina gitmedim, KK da, burda fikirlerimi,yazilarimi paylastim, onlar kullandilar gulumama ben onlari ciddi olduklarina pek ihtimal vermedim , simdi goruyorumki gayet ciddi imisler ,,,, opuyorum sizi bacilar , ben kacar
az önce de yazmıştım, dün akşamki bölümde dağevi buluşmalarında da şiir okundu, o da mı senin?
inşallah emeklerine karşın,hesabına bi meblağ yatıyodur değil mi? yoooo hayır deme:18:
kurt seyitle şura'yada bişeyler yazsan...
az önce de yazmıştım, dün akşamki bölümde dağevi buluşmalarında da şiir okundu, o da mı senin?
inşallah emeklerine karşın,hesabına bi meblağ yatıyodur değil mi? yoooo hayır deme:18:
kurt seyitle şura'yada bişeyler yazsan...
Gunaydinnnnn
yok ne meblagsi, belese gittiler
kizlar arkadas listeme dahil olsaniz, simdiye dek yazdigim yazilari bulabilirmisiniz? gorebilirsiniz bakiminda diyorum, kendim acamadim, basiyorum yazi yazdigim konulara ama acilmiyor. Hani ordan neler kurdugumu, neler yazdigimi gorursunuz.
ayrica Kurt seyit ve Sura'nin kurgusunuda KK da yazmistim, daha napim(ciddiyim )
Gunaydinnnnn
yok ne meblagsi, belese gittiler
kizlar arkadas listeme dahil olsaniz, simdiye dek yazdigim yazilari bulabilirmisiniz? gorebilirsiniz bakiminda diyorum, kendim acamadim, basiyorum yazi yazdigim konulara ama acilmiyor. Hani ordan neler kurdugumu, neler yazdigimi gorursunuz.
ayrica Kurt seyit ve Sura'nin kurgusunuda KK da yazmistim, daha napim(ciddiyim )
Günaydin
ben dün bakmistim fakat açtigin konulara ulasilmiyor, sitede geçen haftalarda teknik bi sorun olmustu belki onla alakalidir gözükmüyor malesef eski yazilarin
Kurt Seyit için yazdiysan daha yenilerde yazmissindir hangi baslik altindaydi hatirliyor musun :26:
Günaydin
ben dün bakmistim fakat açtigin konulara ulasilmiyor, sitede geçen haftalarda teknik bi sorun olmustu belki onla alakalidir gözükmüyor malesef eski yazilarin
Kurt Seyit için yazdiysan daha yenilerde yazmissindir hangi baslik altindaydi hatirliyor musun :26:
meselede o ya, acamiyorum, hangi konuya, basliga,topige yazdigimi bi hatirlasam
o yuzden diyorum siz girebilirmisiniz? nereye ne kadar yazi yazmisim rakam olarak yaziyo, uzerini tiklayinca acilmiyor. gicikliga bak ya.
ben karsiligini beklemiyorum bu saatten sonra, ama referans gosterebilirim mesela kendime dimi?
bi acabilinse, sizde gorursunuz....digerlerini.
:Ferideciğim, Çalıkuşucuğum, bal kabağım,paktizim,serçe parmağım!
Seni aldatmış olmam için hakikatte sevgili olmamız lazım gerekiyor, sana ümit vermiş olmam gerekiyor.
Boş yere küsüyorsun bana,
sana ihanet etmiş olmam için hakikatte sevgili olmamız gerekiyor.
Ne bileyim,
incinince nasıl baktığını,
kaçmaya çalıştığında boynunu nasıl kaşıdığını,
köşeye sıkışıp edecek iki kelam bulamadığında görünmez olmak için elbisenin yakaları ile oynadığını,
uçuşan çiçek tozları yüzünden hapşırdığını,
yine de en çok ilk baharı sevdiğini,
lakin üşüdüğünü,yaz kış mütemadiyen üşüdüğünü,
çayına beş kaşık şeker attığını….
Hakikatte sevgili olabilmemiz için benim bütün bunları biliyor olmam lazım
Feridenin misillemesi ;
Kamuran hakikatte seni seviyor olabilmem için;
senin ıhlamuru şekersiz içtiğini,
aklına bir şey takıldığında iki kaşının arasında beliren o ince çizgiyi,
sinirlenip kızdığında gözlerini ayırınca kirpiklerinin kaşına değdiğini,
mevsimlerden en çok sonbaharı sevdiğini,
sağ elinin serçe parmağının sol elinin serçe parmağından daha uzun olduğunu,
en sevdiğin kelimenin umut olduğunu,
umutsuzluğa düştüğünde ise Kehf suresini okuduğunu,
Kamuran hakikatte seni seviyor olabilmem için….
bunlari inanin ispatlamak isterim size....ah bi acilabilinse o yazilarim :26:
o yuzden diyorum siz girebilirmisiniz? nereye ne kadar yazi yazmisim rakam olarak yaziyo, uzerini tiklayinca acilmiyor. gicikliga bak ya.
ben karsiligini beklemiyorum bu saatten sonra, ama referans gosterebilirim mesela kendime dimi?
Seni aldatmış olmam için hakikatte sevgili olmamız lazım gerekiyor, sana ümit vermiş olmam gerekiyor.
Ne bileyim,
köşeye sıkışıp edecek iki kelam bulamadığında görünmez olmak için elbisenin yakaları ile oynadığını,
çayına beş kaşık şeker attığını….
Feridenin misillemesi ;
Kamuran hakikatte seni seviyor olabilmem için….
ispatlamak sorun degil arkadasim yalan borcun yok ya bize
merak ettigim diziler bile baslamadan olan eski yazilarini hangi halde kesfettilerde kullanmak istediler, yani orjinalini görmek isterdimaman iste öyle bisey anlatamadim belki kendimi
dizi baslamadan senaryoyu hazirladilar ,kimbilir. kesfetmeleri tesaduf olabilir, yada zaten onlarda üye ler ve denk geldik hep, yada bazi yazilarimi görüp takip ettiler ,bilemiyorum iste...
neyse , nasilsin kedicigim?
dizi baslamadan senaryoyu hazirladilar ,kimbilir. kesfetmeleri tesaduf olabilir, yada zaten onlarda üye ler ve denk geldik hep, yada bazi yazilarimi görüp takip ettiler ,bilemiyorum iste...
neyse , nasilsin kedicigim?
muhtemelen üyeler vardir onlardanda
iyiyim canim, calisiyorum, arada bi burda takiliyorum
sen nasilsin ?
muhtemelen üyeler vardir onlardanda
iyiyim canim, calisiyorum, arada bi burda takiliyorum
sen nasilsin ?
annemmmmm ben seni unutuyorum kiz yeniden buralarda oldugunukiz calikusu topigini mahvedicez baska bi yere gidelim
tsk.ederim canim benimmm
iyiyim hamdolsun, isteyim calisiyorum bende
unut unut sen beni
Ne bileyim,
çayına beş kaşık şeker attığını .
Feridenin misillemesi ;
Kamuran hakikatte seni seviyor olabilmem için .
bende geçmişinden yazdıklarına baktım ama bahsettiğin yazıları göremedim,enteresan..
bi sorun varsa yöneticiler halleder sanırım..sen baya baya diyalog yazıyorsun o zaman..
Allah kolaylik versin bol ilham versin de güzel yazilar cikart bize
seni unutmak ne mümkün balnerelerdesin bakim
Allah kolaylik versin bol ilham versin de güzel yazilar cikart bize
seni unutmak ne mümkün balnerelerdesin bakim
bende geçmişinden yazdıklarına baktım ama bahsettiğin yazıları göremedim,enteresan..
bi sorun varsa yöneticiler halleder sanırım..sen baya baya diyalog yazıyorsun o zaman..
sen nasil acabildin? bende hic acilmadi, ayrica her yazilani okuyabildinse , ve yok diyorsan silinmistir .
yada yoneticiler mahsus sildiler , malum.... muhakkak karisiligini birileri alacakya. hakkim yeniliyor anacim, ben hak yemiyemde .
sen nasil acabildin? bende hic acilmadi, ayrica her yazilani okuyabildinse , ve yok diyorsan silinmistir .
yada yoneticiler mahsus sildiler , malum.... muhakkak karisiligini birileri alacakya. hakkim yeniliyor anacim, ben hak yemiyemde .
hiç bilemiyorum neden silinmiş olduğunu,neden silsinler ki ya bi de..burada pek yazı silinmez ..
profil kısmını tıkla, solda panelde yazdığım cevaplar kısmında tüm yazdıklarını okuyabilirsin,baktım ama hiç bişey yok bahsettiğin yazılara dair..
sen şuraya 2 satır muhteşem yuzyıla da bişeyler yazsana, gözümüz gönlümüz şenlensin...
cok ama cokkk tsk. ederim, ayrica biraz kurgusundada payim var calikusunun. Mesela kamranin Burak ozcivit olmasi , Fahriyenin Feride, ciddiye alinmak super tabi, oyle aklimdan gecenleri yazip, resmen dizide oynadiklarini goruyorum
Sevdiğimi söylemezsen sevme derdi beni boğar" demiş Yunus. Seni seviyorum taa develer tellal değil iken, sanki bu dünyaya gelirken bu aşk için Allah’a söz vermişim gibi, Kalu Belâdan beri işte böyle seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?