çakşır suyu faydası

A adalet12 sertlesme icin cozum ariyormussunuz çaksır otunu icirin
esinize ayni zamanda bal findik fistik ceviz karisimli bir atom uapip bunuda uzerine 1 kasik yedirin

esinizi uroloji gordumu bu arada ?
ereksiyon da zorlaniyorsa damarlarda daralma tikaniklik falan olabilir

A adalet12 sertlesme icin cozum ariyormussunuz çaksır otunu icirin
esinize ayni zamanda bal findik fistik ceviz karisimli bir atom uapip bunuda uzerine 1 kasik yedirin
evet biraz öyle bir sorunumuz var keçi boynuzu özü içirdim baya iyi geldi hormanları için şimdide bunu deneyeceğim ama nasıl etki ettiğini öğrenmek istemiştim

10 gün içerisin de mi geçti erekte sorunu

Çamaşır suyunun cinsellikle ne ilgisi var adalet hanım diyesim geldi
Meğer Çakşır yazıyomuş

10 gün içerisin de mi geçti erekte sorunu
benim esimde erekte problemi yoktu spermleri olmasi gereken kıvamda değildi buda spermlerde ileri hareketi engelliyordu yani soermlerin ileri hareket hizi yavaştı
sadece o otu kullanirken iliski suresi biraz daha uzadi sperm kalitesini sayisini ve hizini arttirdi

bizim sorunumuz erekteyi biraz daha uzatmak. bakalım siparişi verdim umarım tedavi eder

erken boşalmayada iyi gelirmi acaba kullanırken süre uzadımı

erken boşalmayada iyi gelirmi acaba kullanırken süre uzadımı
o konu hakkında ilk sayfama bakarsanız bir arkadaşımız yazmıştı erken boşalmaya çare olduğuna hatta süresi uzadığı için rahatsız olduğunu falan söylemişti sipariş verdim akzer marka çakşır kökü suyu için bakalıum bizde nasıl bir etki edecek 1 hafta sonra yine yazarım size

Doğu bölgesinde çarşır otu diye bilinir batıda çakşır derler bildiğim kadarıyla özellikle doğuda tüketimi epey fazla turşu gibi hazırlayıp yaz kış tüketirler suyunu değil kendini hiç zararını görmedik ama insandan insana değişebilir o

Fayda gördünüz mü?

Kızlar merhaba çakşır suyunu sertleşme problemi için kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu ? ayrıca erkeklerde boşalamama sorunu yaşayan var mı aramızda ?
Merhaba eşimdede boşalamama sorunu var 2.bebeği istiyoruz çok strese giriyor boşalamıyor sinirleniyor hiçbir yardımcı maddeyi ilaç bitkiseli içmeyi reddediyor çakşır suyu boşalamama sorununu çözdümü acaba?

Merhaba bende eşime çakşır suyu başlattım ama baya oldu bunu her ay mı kullanıyoruz yani ben yumurtlama dönemine gelinceye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…