- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
bir otun çayı otun adi çakşır yani aslinda yanlış koymuşlar çakışır otu olmaliymis benceÇakşır suyu ne? Bilmediğim bir sey gordum hemen ogrenmem lazim
evet biraz öyle bir sorunumuz var keçi boynuzu özü içirdim baya iyi geldi hormanları için şimdide bunu deneyeceğim ama nasıl etki ettiğini öğrenmek istemiştim
10 gün içerisin de mi geçti erekte sorunubiz otunu alip cayini demledik esime
bizdede erekte konusunda ayni gun etki etti
erekte suresini uzatiyor evet yani atiyorum normalde 10 dk ise 30 dk gibi bir zaman suruyor ayni zamanda mesela benim esimin 2.iliski icin baya baya ugrasmasi gerekirdi erekte olmak icin onda da bir sorun kalmadi bi asilama islemine kadar 10 gun kullandik esime sperm kalitesini ve sayisinida gozle gorulur bicimde arttirdi
benim esimde erekte problemi yoktu spermleri olmasi gereken kıvamda değildi buda spermlerde ileri hareketi engelliyordu yani soermlerin ileri hareket hizi yavaştı10 gün içerisin de mi geçti erekte sorunu
bizim sorunumuz erekteyi biraz daha uzatmak. bakalım siparişi verdim umarım tedavi ederbenim esimde erekte problemi yoktu spermleri olmasi gereken kıvamda değildi buda spermlerde ileri hareketi engelliyordu yani soermlerin ileri hareket hizi yavaştı
sadece o otu kullanirken iliski suresi biraz daha uzadi sperm kalitesini sayisini ve hizini arttirdi
erken boşalmayada iyi gelirmi acaba kullanırken süre uzadımıRamazan ayında aldık adetime az kalmıştı ama yinede birkaç gün kullandık sonra adet oldum bıraktık kullabmayı
Adet bitiminden bir gün önce içmeye başladık eşimle beraber
Ben ovulasyonla takip ettiğim için yumurtlamayı görünce bıraktım 10 gün kadar kullanmış oldum eşimde 14 gün içti sonra bıraktı
1 litre olarak satılıyor biz bir şişesini bitirdik 2.şişeyi yeni almıştık hamile olduğumu öğrendim sonraki ay kullanmaya gerek kalamdı çok şükür
Eşimin sperm sayısı 9 milyondu bize çok fayda sağladığına inanıyorum Rabbimin izni ile ❤
Her sabah aç karnına bir çay bardağının çeyreğine çakşır suyu geri kalanına su koyduk o şekilde içtik
Bir yemek kaşığı da yine aç karnına keçiboynuzu özü yedik
İnşallah sizede vesile olur
o konu hakkında ilk sayfama bakarsanız bir arkadaşımız yazmıştı erken boşalmaya çare olduğuna hatta süresi uzadığı için rahatsız olduğunu falan söylemişti sipariş verdim akzer marka çakşır kökü suyu için bakalıum bizde nasıl bir etki edecek 1 hafta sonra yine yazarım sizeerken boşalmayada iyi gelirmi acaba kullanırken süre uzadımı
o konu hakkında ilk sayfama bakarsanız bir arkadaşımız yazmıştı erken boşalmaya çare olduğuna hatta süresi uzadığı için rahatsız olduğunu falan söylemişti sipariş verdim akzer marka çakşır kökü suyu için bakalıum bizde nasıl bir etki edecek 1 hafta sonra yine yazarım size
tavsiye ederim ama belli bir süre devam etmek gerekli diye düşünüyorum ayrıca eşiniz mast. yapıyorsa bıraksın çünkü bu durumun en temel sorunu mast yapmalarıFayda gördünüz mü?
tavsiye ederim ama belli bir süre devam etmek gerekli diye düşünüyorum ayrıca eşiniz mast. yapıyorsa bıraksın çünkü bu durumun en temel sorunu mast yapmaları
kullandıktan sonra dönüş yaparsanız sevinirim
Merhaba eşimdede boşalamama sorunu var 2.bebeği istiyoruz çok strese giriyor boşalamıyor sinirleniyor hiçbir yardımcı maddeyi ilaç bitkiseli içmeyi reddediyor çakşır suyu boşalamama sorununu çözdümü acaba?Kızlar merhaba çakşır suyunu sertleşme problemi için kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu ? ayrıca erkeklerde boşalamama sorunu yaşayan var mı aramızda ?