- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
-
- Konu Sahibi ironman_2020
çok zararlı o tip şeyler içmesin...Kızlar merhaba eşim bugün ilk defa çakşır otu suyu içti.yarım su bardağına çakşır yarım su bardağına su şeklinde.
Ardından afedersiniz isteksizlik oluştu bi süredir adet olduğumdan tam tersine istekli olması gerekirken olmadı. Birleşme oldu ama zor oldu. Yan etki vs gibi bir şey olabilir mi? Ya da çok mu içti? Sabah içmeye devam etsin mi? Bilen biri varsa nolur yardımcı olsun korktum biraz.
Benim eşim çakşır otu tozunu bal ile karıştırıp 2 hafta sabah aç karlına 1 kaşık yedi ve sonuçç toksik hepatit sakınnn sakınnn denemeyinKızlar merhaba eşim bugün ilk defa çakşır otu suyu içti.yarım su bardağına çakşır yarım su bardağına su şeklinde.
Ardından afedersiniz isteksizlik oluştu bi süredir adet olduğumdan tam tersine istekli olması gerekirken olmadı. Birleşme oldu ama zor oldu. Yan etki vs gibi bir şey olabilir mi? Ya da çok mu içti? Sabah içmeye devam etsin mi? Bilen biri varsa nolur yardımcı olsun korktum biraz.
kullanmayın biz yeni kullandık ve eşim şuan çok hasta karaciğerini kaybedebilir çalışır otu yüzünden ve aktarın dediğini yaptınız halde ..toksit hepatit araştırın lütfenbenim esim sperm sayisi icin kullandi ama bizde bahsettiginiz konuda tam aksi oldu biz otun kendisini alip kullaniyorduk
siz ne icin kullaniyorsunuz bu otu
esim sadece 5 gun icip birakti 2 sene gecti suan birseyi yok cok sukur gecmis olsun esinize ottanmiymis peki rahatsizligikullanmayın biz yeni kullandık ve eşim şuan çok hasta karaciğerini kaybedebilir çalışır otu yüzünden ve aktarın dediğini yaptınız halde ..toksit hepatit araştırın lütfen
ciddi misiniz ya? hala kullanıyordu 2 şişe var evde.ondan dolayı olduğu kesin mikullanmayın biz yeni kullandık ve eşim şuan çok hasta karaciğerini kaybedebilir çalışır otu yüzünden ve aktarın dediğini yaptınız halde ..toksit hepatit araştırın lütfen
Canım bizde denemiştik hiç fayda etmedi boşuna uğraşmayın dr gittiniz deil miBen de acaba tek seferde çok içti ondan mı diyorum.herkes gayet memnun çünkü. Sperm hareketliliği vs artmış hep.daha bugün ilk kez şçti de ters etki yapması şoka uğrattı
canım içmeye devam etti eşim ve hala ediyor. İkinci sperm testinde tüm değerleri daha artmıştı. O ilk seferki etki bidaha olmadı ters tepki yani.Canım bizde denemiştik hiç fayda etmedi boşuna uğraşmayın dr gittiniz deil mi