• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu veya tozunu içenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
29
Çakşır kökü suyunu içenler veya macun yapıp tozunu tüketenler nasıl kullandınız ne kadar süre kullandınız ve eşiyle birlikte kullananlar var mı etkisini gördünüz mü??? 🤔😊

Ben önce birkaç sorunumu halledip daha sonrasında başlamayı düşünüyorum eşimle beraber. Aldım dün. Ama tadı acı geldi suyla seyrelttim tabii. İdare edicez artık

Çakşır kökü suyunu içenler veya macun yapıp tozunu tüketenler nasıl kullandınız ne kadar süre kullandınız ve eşiyle birlikte kullananlar var mı etkisini gördünüz mü??? 🤔😊
Eşim kullandı benim sperm kalitesini sayısını hızını arttırdı. Ama kadınlarda çoğul gebeliğe sebep oluyormuş diye ben kullanmadım cesaret edemedim. Ama çok iyi diyorlar çok hamile kalan var

Çoğul gebeliğe sebep olduğunu bilmiyodum bazı kaynaklardada erkek çocuk doğuruyormuşsun vs gibi şeyler gördüm ilginç 😁

Bende esim icin almistim 2 3 kere kullandik hala elimde var temiz bir sekilde duruyor eger isteyen olursa ucretsiz yollayabilirim adresinizi ozelden yazarsaniz hemen yollarim. Ben suan gebeyim ondan kullanmiyoruz artik. Herkes icin hayirlisi olur insallah.

Merhaba kullandıktan sonra mı gebelik oluştu?

Esim duzenli kullanmadi. Promen k kullandi duzenli olarak ama 7 ay once varikosel ameliyati olmustu. Belkide iyilesti ondan kaynakli

Kızlar bende internetten alıp başlamayı düşünüyorum kafama göre başlasam bi zararı olmaz demi? Doktor folik asit yazdı onu kullanıyorum ama çok duydum faydasını almayı düşünüyorum marka önerisi olan var mı?

Kızlar bende internetten alıp başlamayı düşünüyorum kafama göre başlasam bi zararı olmaz demi? Doktor folik asit yazdı onu kullanıyorum ama çok duydum faydasını almayı düşünüyorum marka önerisi olan var mı?
Bi zararı olmaz. İlaç değil sonuçta bu. Ben mecitefendi kullandım faydasını da gördüm

Mrb bayanlar ıcın ayrı oluyor mus sanırım hangısjnı sipaarıs etcegimi bilemedim ben yardımcı olurrmusun
Merhaba canım o konu hakkında bi fikrim yok ilk defa duydum ayrı ayrı diye de sanmıyorum internetten araştır su sudur yani neye göre ayrı olsun ki sanmam👀

Bende bu ay başladım eşimle beraber tüketiyoruz tadı icilmiyecek kadar kötü değil bence bende suyla karıştırıp içiyorum su bir gerçek ki cinsel istegi arttırıyor

Bende esim icin almistim 2 3 kere kullandik hala elimde var temiz bir sekilde duruyor eger isteyen olursa ucretsiz yollayabilirim adresinizi ozelden yazarsaniz hemen yollarim. Ben suan gebeyim ondan kullanmiyoruz artik. Herkes icin hayirlisi olur insallah.
İlk içtiğiniz ay mı hamile kaldınız

Back