Canim o bu bahane herseyi denedim kullandim 3 kez asilama oldum olmadi ama hic beklemedigim bi zamanda ve hicbirsey kullanmadigim halde hamile oldugumu ogrendim.sana tavsiyem duayi asla dusurme dilinden ve sabret zor ama sabret elbet seninde olacak..Nasıl hamile kaldınız..ben de ki durumda sizinkinden ibaret..
2aşılama 2tüp tedavisinin ardından doğal yolla gebe kaldım Rabbime şükürler olsun. 1,5yaşında evladım var be tekrar hamileyim. Rabbim size de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbime dayayın sırtınızı bol bol dua edin. Denemediğimiz yol kalmadı resmen içmediğimiz yemediğimiz de. Rabbim ol dedikten sonra dr larım yapamadığı bile oluyorHamile kalmışsınız..tedaviniz nasıl oldu acaba..
Anladığım kadarıyla 2.gebeliğiniz..diğerinde uğraşlar sonucu..bu doğal gebelik olmalı..hayırlı olsun2aşılama 2tüp tedavisinin ardından doğal yolla gebe kaldım Rabbime şükürler olsun. 1,5yaşında evladım var be tekrar hamileyim. Rabbim size de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbime dayayın sırtınızı bol bol dua edin. Denemediğimiz yol kalmadı resmen içmediğimiz yemediğimiz de. Rabbim ol dedikten sonra dr larım yapamadığı bile oluyor
Evet ilkinde çok uğraştık ama iki gebelikte doğal yoldan oldu çok şükür Rabbim sizlere de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAnladığım kadarıyla 2.gebeliğiniz..diğerinde uğraşlar sonucu..bu doğal gebelik olmalı..hayırlı olsun
Bu yazilanlari okuduktan sonra ben de almaya karar verdimkonuyu hortlatıcam ama :) çakşır kökü suyunu eşine içiren varmı :))
biz kullanıyoruz canım başladık faydasını görmek için 5 lt içmek gerekiyomuş en az :)Bu yazilanlari okuduktan sonra ben de almaya karar verdim
Ne zamandir kullanıyorsunuz hangi marka canimbiz kullanıyoruz canım başladık faydasını görmek için 5 lt içmek gerekiyomuş en az :)
Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama umut dünyası sizde durum nedirMehabalar,bende sayfaya yeni üyelerdenim.15 yillik evliligimde 5 tupbebek hüsrani yasadim.doktorlarimiz tupbebek haricinde sansimizin olmadigini söylemislerdi.Forumdaki takiplerimden faydalanip Proxeed Plus a basladik.Ayrica caksir köku balla vede ginseng(adamotu) tabletine basladik.Esimde hic sevmiyor böyle seyler kullanmayi ama yedim adamin kafasini.Sizce hepsi birden fazlami olur?Fazla yüklenmesekmi?Ne dersiniz?
1 hafta olucak daha canım markası cemilefendi aktardan aldım :)Ne zamandir kullanıyorsunuz hangi marka canim
Tamam canim ben de mecitefendi bulcam gibi1 hafta olucak daha canım markası cemilefendi aktardan aldım :)
oda olur canım inşallah faydalarını görürürzTamam canim ben de mecitefendi bulcam gibi
Sonuc alınca bizede yazın kızlar unutmayınoda olur canım inşallah faydalarını görürürz
Dun ben de gittigim ilde ünlü bir aktara girdim cemilefendi varmis direk sen aklima geldin hemen aldim1 hafta olucak daha canım markası cemilefendi aktardan aldım :)
baya gecmis uzerinden ama siz sonuc alanildnizmo faydasını gördünüz mu acabaDun ben de gittigim ilde ünlü bir aktara girdim cemilefendi varmis direk sen aklima geldin hemen aldim
Cok az kullanmistik Hamile oldugumu ogrenince gerek kalmadi kullanmaya.baya gecmis uzerinden ama siz sonuc alanildnizmo faydasını gördünüz mu acaba
Allah nasip etmis olacagi varmis demekkiCok az kullanmistik Hamile oldugumu ogrenince gerek kalmadi kullanmaya.
Caksiri tedavinin son asamasinda almistim .Neler uyguladim bitkisel neler .Caksir filan yaptıklarımın %10 u .En cok da dua ettim..Rabbim sizlere de nasip etsin insallah.Allah nasip etmis olacagi varmis demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?