• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu ile hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bayanlarda içiyor bende yeni aldım üzerinde yazdığı şekilde çay bardağı ile içtim ama tadı gerçekten kötü.

merhaba kızlar. İki düşük ardından tekrar hamilelik hayallerindeyim. Bu ay çakşır kökü suyu deniyorum. İnşallah işe yarar. Kullanıp hamile kalan var mıı?
Kullandım ama hamile kalamadım ayrıca karaciğer enzimlerini çok yükseltiyo bi bayan hastanelik oldu eğer bi rahatsızlığınız varsa dikkatli kullanın

Kullandım ama hamile kalamadım ayrıca karaciğer enzimlerini çok yükseltiyo bi bayan hastanelik oldu eğer bi rahatsızlığınız varsa dikkatli kullanın
Başlarda biraz fazla kullanıyomuşum mide rahatsızlığı yapmıştı oranı azaltıp seyreltince rahatsız etmedi şükür. Son yarın günüm sonrasında adeti bekleyeceğim bakalım. İlk kullanımda sonuç alamayanlar için ikinci ay bir 14 gün daha deneyin reglden sonra diyorlar

Başlarda biraz fazla kullanıyomuşum mide rahatsızlığı yapmıştı oranı azaltıp seyreltince rahatsız etmedi şükür. Son yarın günüm sonrasında adeti bekleyeceğim bakalım. İlk kullanımda sonuç alamayanlar için ikinci ay bir 14 gün daha deneyin reglden sonra diyorlar
ben tekrar kullanmadım inşallah sizde işe yarar

Back
X