- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 29
- Konu Sahibi yasyasemin
Merhaba arkadaşlar çakşır suyu içenler ne kadar süre içtiniz sonuç ne zaman aldınız, ilk içtiğiniz ay hamile kalanınız oldumu yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk ay hamile kaldım ama ben içmedim eşim içtiMerhaba arkadaşlar çakşır suyu içenler ne kadar süre içtiniz sonuç ne zaman aldınız, ilk içtiğiniz ay hamile kalanınız oldumu yardımcı olursanız sevinirim
Ay inşallah bizdede işe yararBen ilk ay hamile kaldım ama ben içmedim eşim içti
Kesinlikle katılıyorum ben bu ay erken yumurtlama yaşadığımı anladım çünkü sol yumurtalık bir kaç gün ağrıdı belim kasığım ama hafif kramplar şeklinde yani erken yumurtlamaya sebep oluyo muhtemelenMerhabalar, çakşır kökü içenlerdenim henüz 1 hafta oldu 2. Haftaya girdik eşimde bende kullanıyorum. Sonuçlarını yazacağım fakat yumurtalıklarda gerçekten etkisi büyük.
Evet belirtilerin aynısını bende yaşıyorum. İnşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırız. Peki çakşırın yanında folikasit alıyor musun veya herhangi Bi vitamin.Kesinlikle katılıyorum ben bu ay erken yumurtlama yaşadığımı anladım çünkü sol yumurtalık bir kaç gün ağrıdı belim kasığım ama hafif kramplar şeklinde yani erken yumurtlamaya sebep oluyo muhtemelen
BAT 13 MAYIS Senin ne zaman canım.Kesinlikle katılıyorum ben bu ay erken yumurtlama yaşadığımı anladım çünkü sol yumurtalık bir kaç gün ağrıdı belim kasığım ama hafif kramplar şeklinde yani erken yumurtlamaya sebep oluyo muhtemelen
Mrb ilk defa duydum aktarlardanmi temin ettiniz çay ya da ot şeklindeki aldınız nasıl hazırladınız cvp verirseniz çok sevinirim umarım en kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını doldururBen değil ama eşim kullandı 2.ayda hamile kaldim
Ben aktardan almıştım lokman hekimin çakşır suyuydu direk sabah akşam kahve fincanında icirmistim içemeyenler için 1/3 ölçüde su eklenebilir ama ben etkili olsun die direk icirmistimMrb ilk defa duydum aktarlardanmi temin ettiniz çay ya da ot şeklindeki aldınız nasıl hazırladınız cvp verirseniz çok sevinirim umarım en kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur
Tesekkur ederim. Erkekler için diyorlar ama bizim için bi zararı olmaz degilmi siz eşinize mi icirdiniz sadece kendiniz kullanmadınız miBen aktardan almıştım lokman hekimin çakşır suyuydu direk sabah akşam kahve fincanında icirmistim içemeyenler için 1/3 ölçüde su eklenebilir ama ben etkili olsun die direk icirmistim
Ben erkekler için çakşır suyu kadınlar için hayıt suyu die biliyodum ben hiç kullanmadim canım ama yalnis yönlendirmek istemem içilip icilmedigini bilemiyorum:/Tesekkur ederim. Erkekler için diyorlar ama bizim için bi zararı olmaz degilmi siz eşinize mi icirdiniz sadece kendiniz kullanmadınız mi
Bizde bu ay başladık batın 3 günü ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu yumurtlama günüm iki gün önceydi değerlendirdik ama bugün bembeyaz akıntı gördüm bügünüde değerlendirdik belki günleri şaşırmışımdır diye takvim uygulamasından takip ediyom 5 yıllık evliyim hiç cocugumuz olmadı aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde buna başvurduk bende hiçbir sorun yok eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat oldu çok şükür düzeldi ama yine olmadı rabbim belki vesile kılar bize de nasip eder olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcazBen erkekler için çakşır suyu kadınlar için hayıt suyu die biliyodum ben hiç kullanmadim canım ama yalnis yönlendirmek istemem içilip icilmedigini bilemiyorum:/
Peki hiç hamile kaldinmi kimyasalda olsa gebelik olustumuBizde bu ay başladık batın 3 günü ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu yumurtlama günüm iki gün önceydi değerlendirdik ama bugün bembeyaz akıntı gördüm bügünüde değerlendirdik belki günleri şaşırmışımdır diye takvim uygulamasından takip ediyom 5 yıllık evliyim hiç cocugumuz olmadı aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde buna başvurduk bende hiçbir sorun yok eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat oldu çok şükür düzeldi ama yine olmadı rabbim belki vesile kılar bize de nasip eder olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz
Beyaz akıntı şeffafsa yumurtlamadan kalmış olabilir canımBizde bu ay başladık batın 3 günü ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu yumurtlama günüm iki gün önceydi değerlendirdik ama bugün bembeyaz akıntı gördüm bügünüde değerlendirdik belki günleri şaşırmışımdır diye takvim uygulamasından takip ediyom 5 yıllık evliyim hiç cocugumuz olmadı aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde buna başvurduk bende hiçbir sorun yok eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat oldu çok şükür düzeldi ama yine olmadı rabbim belki vesile kılar bize de nasip eder olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz