Gebeliğe Hazırlık Çakşır Kökü Suyu İçenler Kaç Ay Kullandınız?🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
29
Merhaba arkadaşlar çakşır suyu içenler ne kadar süre içtiniz sonuç ne zaman aldınız, ilk içtiğiniz ay hamile kalanınız oldumu yardımcı olursanız sevinirim 🐣🐣🐣🤗

Hem pko olanlar hem çocuk isteyipte kavuşamayanlar hem erkeklerde sperm sorunu olanlar kadınlarda da yumurtalıklara iyi geliyo yani anlayacağın bebek sahibi olmak isteyenler bu mucizevi şeyi içiyorlar doğurganlığı arttırıyo devir öyle olmuş ki yediğimiz içtiğimiz şeylerden bebek sahibi olmak bulunmaz bir nimet haline geldi ben 2 yıl olacak evleneli ilk 1 sene istemedim dedim evliliğimin tadını çıkarayım ben nereden bileyim hemen isteyince oluyor sandım bebek 10 ay olacak evleneli de 2 sene olacak hala bebeğime kavuşamadım ama meğersem ne zor şeymiş Rabbim tüm isteyenlere banada hayırlı evlat nasip etsin. Neyse çok uzattım kusura bakma dert yanmış gibi oldu anlayacağın canım çakşır kökü suyu bu aralarda revaçta zannımca herkes bu şeye ümit bağladı 😄🤗🐣

Merhabalar, çakşır kökü içenlerdenim henüz 1 hafta oldu 2. Haftaya girdik eşimde bende kullanıyorum. Sonuçlarını yazacağım fakat yumurtalıklarda gerçekten etkisi büyük.
Kesinlikle katılıyorum ben bu ay erken yumurtlama yaşadığımı anladım çünkü sol yumurtalık bir kaç gün ağrıdı belim kasığım ama hafif kramplar şeklinde yani erken yumurtlamaya sebep oluyo muhtemelen

Kesinlikle katılıyorum ben bu ay erken yumurtlama yaşadığımı anladım çünkü sol yumurtalık bir kaç gün ağrıdı belim kasığım ama hafif kramplar şeklinde yani erken yumurtlamaya sebep oluyo muhtemelen
Evet belirtilerin aynısını bende yaşıyorum. İnşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırız. Peki çakşırın yanında folikasit alıyor musun veya herhangi Bi vitamin.

Mrb ilk defa duydum aktarlardanmi temin ettiniz çay ya da ot şeklindeki aldınız nasıl hazırladınız cvp verirseniz çok sevinirim umarım en kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur
Ben aktardan almıştım lokman hekimin çakşır suyuydu direk sabah akşam kahve fincanında icirmistim içemeyenler için 1/3 ölçüde su eklenebilir ama ben etkili olsun die direk icirmistim

Ben aktardan almıştım lokman hekimin çakşır suyuydu direk sabah akşam kahve fincanında icirmistim içemeyenler için 1/3 ölçüde su eklenebilir ama ben etkili olsun die direk icirmistim
Tesekkur ederim. Erkekler için diyorlar ama bizim için bi zararı olmaz degilmi siz eşinize mi icirdiniz sadece kendiniz kullanmadınız mi

Tesekkur ederim. Erkekler için diyorlar ama bizim için bi zararı olmaz degilmi siz eşinize mi icirdiniz sadece kendiniz kullanmadınız mi
Ben erkekler için çakşır suyu kadınlar için hayıt suyu die biliyodum ben hiç kullanmadim canım ama yalnis yönlendirmek istemem içilip icilmedigini bilemiyorum:/

Canım bir sayfada takipci bu yüzden hastanelik olduğunu yazınca çok fazla kişi de aynı durumda olduğunu yazmış . Şimdi gördüm lütfen dikkat edelim 🙏🙏 zamanı gelince olacak bebeğiniz

Ben erkekler için çakşır suyu kadınlar için hayıt suyu die biliyodum ben hiç kullanmadim canım ama yalnis yönlendirmek istemem içilip icilmedigini bilemiyorum:/
Bizde bu ay başladık batın 3 günü ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu yumurtlama günüm iki gün önceydi değerlendirdik ama bugün bembeyaz akıntı gördüm bügünüde değerlendirdik belki günleri şaşırmışımdır diye takvim uygulamasından takip ediyom 5 yıllık evliyim hiç cocugumuz olmadı aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde buna başvurduk bende hiçbir sorun yok eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat oldu çok şükür düzeldi ama yine olmadı rabbim belki vesile kılar bize de nasip eder olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz

Bizde bu ay başladık batın 3 günü ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu yumurtlama günüm iki gün önceydi değerlendirdik ama bugün bembeyaz akıntı gördüm bügünüde değerlendirdik belki günleri şaşırmışımdır diye takvim uygulamasından takip ediyom 5 yıllık evliyim hiç cocugumuz olmadı aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde buna başvurduk bende hiçbir sorun yok eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat oldu çok şükür düzeldi ama yine olmadı rabbim belki vesile kılar bize de nasip eder olmasa virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz
Peki hiç hamile kaldinmi kimyasalda olsa gebelik olustumu

Beyaz akıntı şeffafsa yumurtlamadan kalmış olabilir canım

X