Bağırsaklarına baktır canım.Seratonin bağırsaklarında salgılanıyor youtube da bi doktor var serotonin ve mutluluk araştır çıkarArkadaslar içinizde Istanbul veya Çevre illerde Çakra dengeleme veya enerji yükseltme işlemleri gerçekleştiren var mı? Çok sağlam bir tavsiyeye ihtiyacım var.
Hayat enerjisini kaybettim, yemek yiyemiyorum şu içemiyorum, sürekli mutsuzum, hayatta hiç bir şeyden heyecan almıyorum, neye elimi atsam kuruyor. Çok başarılı olmama rağmen isimde mutsuzum. 36 yaşına geldim hala bir erkek arkadaşım olmadı doğru düzgün
Bir danışmana gittim çakralarında enerji tıkanıklığı var dedi. Fakat bu konuyu kökünden çözecek birini araştırsam da bulamıyorum.
sevgilimerhabalar,binnur hanımla 2 seans gerçekleştirdim 12-13 ekim tarihlerinde ...öncelikle beklediğimden fazlasıyla karşılaştım.online aldığım terapide aura temizliği çakra temizliği bağ kesme karma temizliği vs herşey vardı.Gözünüzü kaptıp kulaklıklarınızı takıp uzanıyorsunuz ve Binnur hanım sizi kendi titreşimine rezone ediyor zaten .hangi çakradaysa size oradaki problemi hatta kimden neden kaynaklıysa söyleyip o anda bunu çözüyor.bütün çakraları bu şekilde temizleyip,auranızıda temizliyor.İlginç olan siz zihninizde ne oluşturduysanız o da aynısı görüyor;bir bahçe yarat kafanda şöyle böyle olsun diyor ,ama sen o bahçede nerde duruyorsun yönün ne tarafa doğru sağında solunda ne var kim var seninle zihninde bir yolculuğa çıkıyor.fiziksel hastalıkların altındaki nedenleri sana bir bir söylüyor vedalaşman gerken bir durum varsa vedalaşıyorsun ,teslim olamadığın acın travman vs varsa o anda yönlendirmeleriyle o acıdan arınıyorsun.öncesi ve sonrası olarak;vefat eden oğlumla vedalaştım artık onu her hatırladığımda yoğun bir özlem ve hasret hissetmiyorum.ayaklarımda geçemeyeceğini söyledikleri metatarsalji denilen bir rahatsızlık vardı 3 yıldır hep medikal pedlerle ve ağrı kesicilerle geziyordum 2 gündür ped kullanmıyorum seans aldığım günden beride ağrı kesici kullanmıyorum(kök çakramda sorun varmış,köklenmekte kendimi bu dünya ya ait hissetmekte sıkıntılarım varmış)sırtımda kendime ait olmayan dünyanın yükünü taşıyormuşum o kadar hafifledimki...seans aldıktan sonra 2. günün sonunda size 'el veriyor' sufi metoduyla hem kendi kendinize şifa evrin hemde başkasına şifa verin diye ...kendinizi nasıl temizleyeceğinizi şifa vereceğinizi öğretiyor.7/24 mesajlara cevap yazıyor sorunlarınıza yönlendirme yapıyor.ben kendi adıma memnun kaldım umarım başkalarına da şifa vesilesi olur.
Merhaba, “el veriyor” gercekten sifa verebiliyor musunuz? Oldu mu?merhabalar,binnur hanımla 2 seans gerçekleştirdim 12-13 ekim tarihlerinde ...öncelikle beklediğimden fazlasıyla karşılaştım.online aldığım terapide aura temizliği çakra temizliği bağ kesme karma temizliği vs herşey vardı.Gözünüzü kaptıp kulaklıklarınızı takıp uzanıyorsunuz ve Binnur hanım sizi kendi titreşimine rezone ediyor zaten .hangi çakradaysa size oradaki problemi hatta kimden neden kaynaklıysa söyleyip o anda bunu çözüyor.bütün çakraları bu şekilde temizleyip,auranızıda temizliyor.İlginç olan siz zihninizde ne oluşturduysanız o da aynısı görüyor;bir bahçe yarat kafanda şöyle böyle olsun diyor ,ama sen o bahçede nerde duruyorsun yönün ne tarafa doğru sağında solunda ne var kim var seninle zihninde bir yolculuğa çıkıyor.fiziksel hastalıkların altındaki nedenleri sana bir bir söylüyor vedalaşman gerken bir durum varsa vedalaşıyorsun ,teslim olamadığın acın travman vs varsa o anda yönlendirmeleriyle o acıdan arınıyorsun.öncesi ve sonrası olarak;vefat eden oğlumla vedalaştım artık onu her hatırladığımda yoğun bir özlem ve hasret hissetmiyorum.ayaklarımda geçemeyeceğini söyledikleri metatarsalji denilen bir rahatsızlık vardı 3 yıldır hep medikal pedlerle ve ağrı kesicilerle geziyordum 2 gündür ped kullanmıyorum seans aldığım günden beride ağrı kesici kullanmıyorum(kök çakramda sorun varmış,köklenmekte kendimi bu dünya ya ait hissetmekte sıkıntılarım varmış)sırtımda kendime ait olmayan dünyanın yükünü taşıyormuşum o kadar hafifledimki...seans aldıktan sonra 2. günün sonunda size 'el veriyor' sufi metoduyla hem kendi kendinize şifa evrin hemde başkasına şifa verin diye ...kendinizi nasıl temizleyeceğinizi şifa vereceğinizi öğretiyor.7/24 mesajlara cevap yazıyor sorunlarınıza yönlendirme yapıyor.ben kendi adıma memnun kaldım umarım başkalarına da şifa vesilesi olur.
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,umarım aynı sıkıntıları tekrar yaşamazsınız.Binnur Hanımın yeri hangi şehirde acabamerhabalar,binnur hanımla 2 seans gerçekleştirdim 12-13 ekim tarihlerinde ...öncelikle beklediğimden fazlasıyla karşılaştım.online aldığım terapide aura temizliği çakra temizliği bağ kesme karma temizliği vs herşey vardı.Gözünüzü kaptıp kulaklıklarınızı takıp uzanıyorsunuz ve Binnur hanım sizi kendi titreşimine rezone ediyor zaten .hangi çakradaysa size oradaki problemi hatta kimden neden kaynaklıysa söyleyip o anda bunu çözüyor.bütün çakraları bu şekilde temizleyip,auranızıda temizliyor.İlginç olan siz zihninizde ne oluşturduysanız o da aynısı görüyor;bir bahçe yarat kafanda şöyle böyle olsun diyor ,ama sen o bahçede nerde duruyorsun yönün ne tarafa doğru sağında solunda ne var kim var seninle zihninde bir yolculuğa çıkıyor.fiziksel hastalıkların altındaki nedenleri sana bir bir söylüyor vedalaşman gerken bir durum varsa vedalaşıyorsun ,teslim olamadığın acın travman vs varsa o anda yönlendirmeleriyle o acıdan arınıyorsun.öncesi ve sonrası olarak;vefat eden oğlumla vedalaştım artık onu her hatırladığımda yoğun bir özlem ve hasret hissetmiyorum.ayaklarımda geçemeyeceğini söyledikleri metatarsalji denilen bir rahatsızlık vardı 3 yıldır hep medikal pedlerle ve ağrı kesicilerle geziyordum 2 gündür ped kullanmıyorum seans aldığım günden beride ağrı kesici kullanmıyorum(kök çakramda sorun varmış,köklenmekte kendimi bu dünya ya ait hissetmekte sıkıntılarım varmış)sırtımda kendime ait olmayan dünyanın yükünü taşıyormuşum o kadar hafifledimki...seans aldıktan sonra 2. günün sonunda size 'el veriyor' sufi metoduyla hem kendi kendinize şifa evrin hemde başkasına şifa verin diye ...kendinizi nasıl temizleyeceğinizi şifa vereceğinizi öğretiyor.7/24 mesajlara cevap yazıyor sorunlarınıza yönlendirme yapıyor.ben kendi adıma memnun kaldım umarım başkalarına da şifa vesilesi olur.
ben de binnur dumandan aldım ocak ayında ama hiçbir değişim olmadı. Bir de ne heveslerle bekledim kendisi. Şuan 3. 21 gündeyim hala bir değişiklik yokmerhaba inanın şu an nerde bilmiyorum,sosyal medya dan takip ettiğim kadarıyla eğitimler organizasyonlar ....çok yoğun...işletme no sunu vereyim:… ,yardımcı olurlar size
Eğer kişinin hakedisi yoksa bunu seans öncesi söylüyormus. Ben programında da dinledim. Zaten seansa girmeden 2 ay önce a’dan z’ye her şeyini dinledim kendisinin. Eğer kişi hazır değilse “sen suan hazır değilsin deyip gonderirim” dedi bi programda. Benim de konsantrasyonum iyi ki ben son bi senedir meditasyonlarla içli dışlıyım. Kaldı ki yani bizler profosyonel değiliz kimse tam konsantrasyon sağlayamaz özellikle de online bi terapide bunu kendisi de bilmesi gerek. Özellikle de hiç meditasyon yapmamıs insanlar geliyor kendisine bunu da söylemişti. Ödevlerimi hâlâ yapıyorum tabi. Hatta bana verilen ödevleri her gün yapıyorum ki normalde haftada en az 2-3 kez yeterli olanları. Yani bilemiyorum işe yaramayınca “hakedişi gelmemis” demesi hoş olmaz. Zaten kendisiyle tvde ya da tesadüfen sosyal medyada karsılasmak hakedismis dediğine göre. Ben de bu yolculuktayken tesadüfen gördüm kendisini. Çünkü kendisi programlarda videolarda o kadar kesin konusuyor ki normalde buna inanmayan insanlar dahi sonuç alıyor diyor. Bana seans sonrası ilk 21 günde tamamen iyileşeceksin dedi mesela ama hiçbir değişiklik yok. Aynı sekilde bir akrabam da kendisinden geçtiğimiz ay seans aldı onda da bir değişiklik yok maalesefseans sırasında benim çok hızlı ilerlediğimi konsantrasyonumun iyi olduğunu o yüzden hızlı bir açılımdan bahsetti ve ekledi bazende kişinin hakedişi yoksa(yani zamanı gelmediyse) hiç tepki almıyorum ....bence size öğretilen şifa çalışmalarına sıkı sıkı sarılın adına ister tefekkür diyin ister meditasyon yapın .ölmeden önce ölmek dedikleri şeye bu hayattayken yaklaşabilirsek ne mutlu bize ;tövbe istiğfar edin kendi yönteminizle içinizden nasıl geliyorsa;kimi namaz kılar ,kimi eline kağıdı kalemi alır yazar,kimi ağıt yapar.... Allaha teslim olun.yürekten inanıyorumki sizde değişiklikleri göreceksiniz
Merhaba bende 1 sene önce Binnur Hanımdan seans aldım. Aynı şekilde iki ay tüm videoları ve canlı yayınlarını izledim ve öyle seans almaya karar verdim.Eğer kişinin hakedisi yoksa bunu seans öncesi söylüyormus. Ben programında da dinledim. Zaten seansa girmeden 2 ay önce a’dan z’ye her şeyini dinledim kendisinin. Eğer kişi hazır değilse “sen suan hazır değilsin deyip gonderirim” dedi bi programda. Benim de konsantrasyonum iyi ki ben son bi senedir meditasyonlarla içli dışlıyım. Kaldı ki yani bizler profosyonel değiliz kimse tam konsantrasyon sağlayamaz özellikle de online bi terapide bunu kendisi de bilmesi gerek. Özellikle de hiç meditasyon yapmamıs insanlar geliyor kendisine bunu da söylemişti. Ödevlerimi hâlâ yapıyorum tabi. Hatta bana verilen ödevleri her gün yapıyorum ki normalde haftada en az 2-3 kez yeterli olanları. Yani bilemiyorum işe yaramayınca “hakedişi gelmemis” demesi hoş olmaz. Zaten kendisiyle tvde ya da tesadüfen sosyal medyada karsılasmak hakedismis dediğine göre. Ben de bu yolculuktayken tesadüfen gördüm kendisini. Çünkü kendisi programlarda videolarda o kadar kesin konusuyor ki normalde buna inanmayan insanlar dahi sonuç alıyor diyor. Bana seans sonrası ilk 21 günde tamamen iyileşeceksin dedi mesela ama hiçbir değişiklik yok. Aynı sekilde bir akrabam da kendisinden geçtiğimiz ay seans aldı onda da bir değişiklik yok maalesef