• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Çakma çantalarla" orjinal vurgun!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Kapalıçarşı'da turistlerle sosyete için binlerce liralık dünya markası çanta satan 7 işyerine 'sahtecilik' operasyonu yapıldı.

cakma_canta.jpg

Akşam'dan Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre
İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü, zengin turistlerin uğrak yerlerinden olan Tarihi Kapalıçarşı'da orijinal diye sahte çantaların satıldığı bilgisine ulaştı.

Zengin turistlerin yanında İstanbul sosyetesine de dünya markalarının orijinal çantalarını satan 8 işyerine polis eşzamanlı baskın düzenledi.

Yapılan operasyonlarda, orijinal diye satılan 952 taklit çantaya el konuldu. 8 kişi hakkında işlem başlattı.

Çantaların 500 ila 10 bin TL arasında satıldığı öğrenildi.

Ya hayir onlar bilerek aliyorlar. Cakma ama gerçeğinden ayirt edilemeyecek kadar iyi yapiyorlarmis. Ve gerçek fiyatinin cok altinda ve oyle herkese de satmiyorlar polis falandir diye, tanıdık birileri araciligiyla gelenlere satıyorlar.
Hayir sahtesini almak da neyin kafasi. Bu sacma cantaya orjinal diye tonla para veren de bence sorunlu, cakmasina tonla para veren de..
bADMwLxjZ-zUJxS7tSYXu6ToC5v0C7EFOqdwsl1GJKztT5FvfmgRFCkJbjgfj9t5vrUV8CyLJpdUlrvr7kgpaTRqMm-g71X1gaR0SIGjRsKOC7Lrw0yCqO_RauVdiZpoDU5wSHEypuR8uX-GgI_XQ8JFbDoPsvSmZZlR-97g7hRHP_fd1g=w326-h451-nc

Bu cantanin fiyati 150bin dolar. Resmen çöpün icine pirlantalari dusse ellerini koyup almayacak insanlar bu çöpten olusmus cantaya bu kadar para veriyorlar. Saka gibi ama gerçek. .!

Son düzenleyen: Moderatör:
Maykıl kors görmekten gına geldi zaten. Geçen gün kemeraltında dolaşırken çanta bakayım dedim, resmen sahte marka basılmış olanlar dışında bişey bulmak imkansız. Maykıl korsları falan geçtim bi insan niye mango çantanın sahtesini yapar ki? Mango yav, en pahalısı 100 lira zaten.

Kaliteli çanta istiyorsanız lacoste alın, beymen alın. Saçma sapan çakma ürünlere o kadar para vermeyin a dostlar.

Çakma çanta konusu gündemdeki son mesele olmalı..Artık çanta manta 2. planda, eski orjinallere bakım yapıyorum valla :KK48:
Trafik sigortaları 3 katı zamlandı.. Uyuz oldum..
Et süt ürünleri almış başnı gitmiş.. Sebze meyve fiyatları dillere destan..
Sokaklarda terör..
Umutsuzluğa doğru sürükleniyoruz toplumca..

valla ben orjınal Michael Kors almıyorum nasılsa piyasada çok çakması var çakma zannederler diye :KK53:
ahhahahhaha bendeeeee :DDDD ve milletteki bu orjinal çanta takıntısını anlamıyorum kaliteli çanta bir markaya mensup olacak diye bir kaide yok :)

ÇantalarA o kadar para vermeye benim içim el vermiyor. :KK45:

Ya hayir onlar bilerek aliyorlar. Cakma ama gerçeğinden ayirt edilemeyecek kadar iyi yapiyorlarmis. Ve gerçek fiyatinin cok altinda ve oyle herkese de satmiyorlar polis falandir diye, tanıdık birileri araciligiyla gelenlere satıyorlar.
Hayir sahtesini almak da neyin kafasi. Bu sacma cantaya orjinal diye tonla para veren de bence sorunlu, cakmasina tonla para veren de..
bADMwLxjZ-zUJxS7tSYXu6ToC5v0C7EFOqdwsl1GJKztT5FvfmgRFCkJbjgfj9t5vrUV8CyLJpdUlrvr7kgpaTRqMm-g71X1gaR0SIGjRsKOC7Lrw0yCqO_RauVdiZpoDU5wSHEypuR8uX-GgI_XQ8JFbDoPsvSmZZlR-97g7hRHP_fd1g=w326-h451-nc

Bu cantanin fiyati 150bin dolar. Resmen çöpün icine pirlantalari dusse ellerini koyup almayacak insanlar bu çöpten olusmus cantaya bu kadar para veriyorlar. Saka gibi ama gerçek. .!
Bu çantanın özelliği neymiş kimler icat ettiyse çantanın üstündekileri ilk yapılan şeyler mi ya da imza mı atmışlar ne:KK57:

Ben çakmasına takılmadım modellerin değişik olması ne güzel eskiden model yoktu beğenemiyorduk şimdi her türlü model var birde orjinal olsa ne yazar kim 20 yıl aynı çantayla gezer ki ,

Ben şu A kalite çakmalardan alıyorum ve gerçekten her gün her gün kullandığım oraya buraya attığım çantalarda en ufak aşınma yok ya..

Herkes göremez bu çantadaki sanatı,asaleti:p Kedi ciğer meselesi :D

Bunun üzerine orkid yapıştırmayı unutmuşlar :KK53:

Maykıl kors görmekten gına geldi zaten. Geçen gün kemeraltında dolaşırken çanta bakayım dedim, resmen sahte marka basılmış olanlar dışında bişey bulmak imkansız. Maykıl korsları falan geçtim bi insan niye mango çantanın sahtesini yapar ki? Mango yav, en pahalısı 100 lira zaten.

Kaliteli çanta istiyorsanız lacoste alın, beymen alın. Saçma sapan çakma ürünlere o kadar para vermeyin a dostlar.

aynen, mesela Tommy'nin çantası her yıl hemen hemen aynı modelleri çıkarıyor, çok kaliteli ve dayanıklı.. Reklam gibi olacak ama binlerce liraya Miu alacağıma onda birini verir Tommy alırım :27:

aynen, mesela Tommy'nin çantası her yıl hemen hemen aynı modelleri çıkarıyor, çok kaliteli ve dayanıklı.. Reklam gibi olacak ama binlerce liraya Miu alacağıma onda birini verir Tommy alırım :KK53:

He bide tommy var ben onu unutmuşum. Lacoste da aynen öyle aynı modeller hep ama yıllarca kullanılıyor zaten. Kalite konusunda sanmıyorum ki miudan bilmemneden bir eksiği olsun.

valla ben orjınal Michael Kors almıyorum nasılsa piyasada çok çakması var çakma zannederler diye :KK53:
Niye,yine michael kors diğer louis vuitton ve burbury nin çantalarının yanında en uygun olanı,sanırım 700 lira ile 1500 arasında,ben geçen sene sormuştum.onun pek çakmasını yapmıyorlar,al bence.Ha bana sorarsan hayatta bir çantaya o kadar para vermem o ayrı.

Back