• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El caillou şarkı söyleyen Orjinal peluş bebek

lale87

Biz nasip der mutlu olmasini biliriz !!!
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
2.131
62
358
$20131027_232657.jpg
orijinal gerçek caillou bebek.karnına basınca şarkı söylüyor.fiyatı için 10 tl düşündüm ben ilgilenen olursa görüşelim.

boyu 45 cm . zaten orjinal olduğu için 10 tl den asaga olmaz canım.istersen yine görüşürüz

evet özelden mesajlarınızıda okudum.caillou bebek calışıyo evet hic bir sorunu yok.pilleride içinde ,çalışır durumda göndericem zaten.
peluş topu sormuşsunuz,içinde çıngırak vardır onunda .yere atıldığında ses yapar.yurt dışından hediye gelmişti bize ve oğlum cok severek oynamıştı onunla.kaliteli ve cok güzel bir peluş top.onun içinde 8tl derim eğer düşünürseniz.

evet özelden mesajlarınızıda okudum.caillou bebek calışıyo evet hic bir sorunu yok.pilleride içinde ,çalışır durumda göndericem zaten.
peluş topu sormuşsunuz,içinde çıngırak vardır onunda .yere atıldığında ses yapar.yurt dışından hediye gelmişti bize ve oğlum cok severek oynamıştı onunla.kaliteli ve cok güzel bir peluş top.onun içinde 8tl derim eğer düşünürseniz.

Mail attım size top kalsın caillou bebek i alayım adresimi yazdım

evet mail attım size azönce .kusura bakmayın anca fırsatım oldu

güle güle oynasın kızınız:)
teşekkür ederım bende..
.

Back