Gelin İç Giyim cahilliğime verin yardım bekliyorum.

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
geçenlerde bi tanıdıkla konuşurken nişanlığın altına özel çamaşır alınır alcanmı dedi. ben bugüne kdr hiç duymadım öyle bişey. varmı gerçekten nasıl birşey. çok saçma geldi bana sanki evleniyormuyum da özel iç çamaşırı olcak

canım öyle özel bi şey değil de hani sütyen kilot takım olarak alınabilir.

ağır bir abiye ise büstiyer giyiyorsunuz içinize daha güzel dursun diye. ama normal bir elbise giyip içine özel çamaşır giymek çok saçma. kim dediyse baya saçmalamış. tövbe tövbe

Benim nişanlığımın içine aldığım "özel çamaşır" dikişsiz, iz yapmayan çamaşır oldu Ama "özel çamaşır"dan kasıt başkaysa, hiç öyle bir şey duymadım bugüne kadar :)) ne gerek var? kim görecek? :))

şimdi özel derken nişan kıyafetine özel mi yoksa nişanlına özel mi ilki mantıklı da ikincisi nişan günü için özellikle pek bi absürt

nişanın olmuş galiba merak ettim ne giydin özel iç çamaşırı oluyomuymuş öğrendinmi

nişanın olmuş galiba merak ettim ne giydin özel iç çamaşırı oluyomuymuş öğrendinmi

ya bana dediler göğüslerin küçük o yüzden full destek al diye. tek fark o oldu yani. normal temiz iç çamaşırı giydim. :) özel bişe almadım yani. arkadaşım kendi nişanında göbeğini kapatmak için korse giymiş yani göbeği belli olmasın diye. :) beni keklemişler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…