• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil ikiyüzlü kv

:KK70::KK70:Aklima neseli gunler miydi o filmlerden biri geldi but elinde annem bu kadar yolladi diyordu sener sen :))) adile nasite ayni o durum neyse canim onemli olan evimizde huzurumuz olsun . Kotu dusunenin firsati olmasin...
Ahaha izlemiştim :):) aminn.Allah başka dert vermesim canım bence de huzur her seyden önemli

Ne kadar kizarsaniz kızın ama yok cahil yok bilmem ne bunları dillendirmeyin.. sevmesenizde eşinizin annesi sonuçta. . Esin annenize cahil bilmem ne dese haklı da olsa uzulursunuz.
EsiniZe saygınız ve sevginizden böyle ifadeler kullanmamanizi tafsiye ederim...sevmek zorunda asla değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız birbirinizin hayatında hep olucaksiniz çünkü eşinizin annesi daha ötesi varmı?

Ay
Ama artık aramicam gerçekten eşimede sikayet etmicem haklısınız bana zaten hiç haklısın demez o yaşlı ne anlar telefondan der
Aynen öyle şimdi yaşlı der yarın öbür gün hasta falan olsa rahatla bak ölüyor der benimki öyle yaptı kaç kez sonra akillandim bişey anlatcksam bile kız kardeslerimle dertlesirim eşime hiç birşey anlatmam şimdi çok şükür iyizde yeni evli zamanlarda yani oluyo öyle yarın öbür gün çocukların olur sende telfi edersin merak etme devran dönüyor yani hep öyle kalmıyor cnm tecrübeyle sabit :KK66:

Back