- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Denicem umarım yapabilirim cünkü şikayet etmeden duramıyorumEşine şikayet etme sen de kayınvaliden gibi davran eşinin yanında güleryüzlü iyi davran eşin gidince surat as laf söylüyorsa seni sinir etmek için sen de söyle aynı kayınvalidenin taktiğini uygula sende.
Ama kötü düşünceler besliyorsunuz bu iyi değil zamanla en çok yıpranan siz olursunuz eşinizle de iliskinizi bozarsinizBunu yapamıyorum karsımdaki konusmasa ben cıtımı cıkaramıyorum konuskan değilim zaten cok
Sürekli şikayet edersen eşin bıkar ne haliniz varsa görün deyip kendi kenara çekilir arada ki dengeyi eşinin kurması gerekti ama kuramamış belli sen de kayınvalidenin taktiğini uygula.Denicem umarım yapabilirim cünkü şikayet etmeden duramıyorum
Cahil dememin nedeni ogullarına yeğenlerini yapmak istemesi zorla..zaten biri yüzüme gülse ben hemen iyi davranıyorum ama yanımdan ayrıldıgında yine o kötü düşünceler geliyor aa telimi açmadı aa beni hiç aramadı aa böyle demiştiAma kötü düşünceler besliyorsunuz bu iyi değil zamanla en çok yıpranan siz olursunuz eşinizle de iliskinizi bozarsiniz
Iyi düşünün iyi olsun ya
Kadın belki normalde asik suratli belki sizin onun hakkındaki düşüncelerinizi hissediyor ve geriliyor yanınızda ki bence cahil demeniz çok kötü
Yani naçizane diyeceğim lütfen iyi düşünün ve iyi davranın bakın görün o zaman nasıl değişiyor her sey
Ay birde ben bi şey daha sikayet ettim eşime .mesela kızlarına benim sevdiğim peynirden verdi bende cok seviyodum o peyniri biliyor sofrada söyledim gözümün önünde bunu da kızıma vereyim evine götürsün dedi sonra ben bunu da eşime söyledim eşimde şaf soktu o peynir bana geldi ama bozuldu ve çöpe gitti yemedimSürekli şikayet edersen eşin bıkar ne haliniz varsa görün deyip kendi kenara çekilir arada ki dengeyi eşinin kurması gerekti ama kuramamış belli sen de kayınvalidenin taktiğini uygula.
Yani eşim arayı laf sokarak bulmaya calısıyo ama anlıyorlar sikayet ettgimi böyledeSürekli şikayet edersen eşin bıkar ne haliniz varsa görün deyip kendi kenara çekilir arada ki dengeyi eşinin kurması gerekti ama kuramamış belli sen de kayınvalidenin taktiğini uygula.
İyi de ara bulmak istiyorsa laf sokarak olmaz ki bunu biraz şuna benzettim senin söylediklerini onlara söylüyor gibi yani senden alır ona götürür ondan alır sana getirir gibi evlenmeden önce koyması gerekti dengeyi,peynir olayı gerçekten gereksiz olmuş eften püften şikayet yapmayın taktik değiştirin.Yani eşim arayı laf sokarak bulmaya calısıyo ama anlıyorlar sikayet ettgimi böylede
Bende bayıldıgımdan aramıyorum anlamadınız heraldeKonuşmak istemiyor zorla mı ? Arama sende. Eşinle beraber git gel onunla yanlız kalma sorun çözülür. Surat asarsada assın sende suratına bakma olur biter.
Mesela napmalıyım onun gibi mi olayım yan yana iyi ayrıyken kötü .peynirde zoruma giden suydu üstüne basa basa cok güzel dedim kızlarına ayırdı bana vermedi benim annem uzakta kendimi kötü hissettim eşim laf soktugunda da sen sevmiyosun diye vermedim dedi oda meleke seviyor dediİyi de ara bulmak istiyorsa laf sokarak olmaz ki bunu biraz şuna benzettim senin söylediklerini onlara söylüyor gibi yani senden alır ona götürür ondan alır sana getirir gibi evlenmeden önce koyması gerekti dengeyi,peynir olayı gerçekten gereksiz olmuş eften püften şikayet yapmayın taktik değiştirin.
Aynen onun uyguladığı taktiği uygulayın eşinize şikayet etmeyin eşiniz sizin ailenizi arayıp konuşuyor mu telefonda konuşmuyorsa siz de aramayın.Mesela napmalıyım onun gibi mi olayım yan yana iyi ayrıyken kötü .peynirde zoruma giden suydu üstüne basa basa cok güzel dedim kızlarına ayırdı bana vermedi benim annem uzakta kendimi kötü hissettim eşim laf soktugunda da sen sevmiyosun diye vermedim dedi oda meleke seviyor dedi
Benim zorlamamla konusuyor ya da ailem onu istiyor telefona hiç kendiliğinden aramazAynen onun uyguladığı taktiği uygulayın eşinize şikayet etmeyin eşiniz sizin ailenizi arayıp konuşuyor mu telefonda konuşmuyorsa siz de aramayın.
Davet durumları oluyor davet etmek için aramıstım yüz yüze bakıyoruz ne bileyim cok safım ya .görgüsüz cahil uzar gider böyle vallaAramayin,evlisiniz diye kv aramak zorunda degilsiniz. Esiniz sizin ailenizi ariyor mu?
Bu arada gorgu kuralidir,biri arar da telefona cikamazsan,baskasini konusturursan zaruri sebeplerden,geri aramak zorundasindir. Kvniz ayni zamanda da gorgusuz demek ki siz arayinca geri donmuyor kizini konusturuyor vs
Anladım da o nasıl mecburiyettende olsa açmıyor teli sende aynısını yap unuttum aramayı filan de esinede. Eşin arasınBende bayıldıgımdan aramıyorum anlamadınız heralde
O zaman çözüm basit herkes kendi ailesini arayıp konuşsun.Ne siz onun ailesini arayın nede o sizinkileri arasın.Benim zorlamamla konusuyor ya da ailem onu istiyor telefona hiç kendiliğinden aramaz
Ya yüz yüze geliyoruz ne bileyim yüzüne rahat bakmak icin arayım üstüme düşeni yapayım diyorum ama artık sittin sene aramamAnladım da o nasıl mecburiyettende olsa açmıyor teli sende aynısını yap unuttum aramayı filan de esinede. Eşin arasın
Esine söyle aşkım annenleri de davet edelim sen ara söyle de ki çok sıkta davet etme 40 yılda bir madem kadın böyle istiyor böyle olsun o zamanBenim zorlamamla konusuyor ya da ailem onu istiyor telefona hiç kendiliğinden aramaz
Ahh benim ailem bu durumdan şikayet etmese hava hoş ama benimkilerin ilk damadı ilgi bekliyor annem benide boguyor yok nie aramıyor yok milleti damadı şöyle böyleO zaman çözüm basit herkes kendi ailesini arayıp konuşsun.Ne siz onun ailesini arayın nede o sizinkileri arasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?