Cahil ikiyüzlü kv

Denicem umarım yapabilirim cünkü şikayet etmeden duramıyorum

Bunu yapamıyorum karsımdaki konusmasa ben cıtımı cıkaramıyorum konuskan değilim zaten cok
Ama kötü düşünceler besliyorsunuz bu iyi değil zamanla en çok yıpranan siz olursunuz eşinizle de iliskinizi bozarsiniz
Iyi düşünün iyi olsun ya
Kadın belki normalde asik suratli belki sizin onun hakkındaki düşüncelerinizi hissediyor ve geriliyor yanınızda ki bence cahil demeniz çok kötü
Yani naçizane diyeceğim lütfen iyi düşünün ve iyi davranın bakın görün o zaman nasıl değişiyor her sey

Denicem umarım yapabilirim cünkü şikayet etmeden duramıyorum
Sürekli şikayet edersen eşin bıkar ne haliniz varsa görün deyip kendi kenara çekilir arada ki dengeyi eşinin kurması gerekti ama kuramamış belli sen de kayınvalidenin taktiğini uygula.

Cahil dememin nedeni ogullarına yeğenlerini yapmak istemesi zorla..zaten biri yüzüme gülse ben hemen iyi davranıyorum ama yanımdan ayrıldıgında yine o kötü düşünceler geliyor aa telimi açmadı aa beni hiç aramadı aa böyle demişti

Sürekli şikayet edersen eşin bıkar ne haliniz varsa görün deyip kendi kenara çekilir arada ki dengeyi eşinin kurması gerekti ama kuramamış belli sen de kayınvalidenin taktiğini uygula.
Ay birde ben bi şey daha sikayet ettim eşime .mesela kızlarına benim sevdiğim peynirden verdi bende cok seviyodum o peyniri biliyor sofrada söyledim gözümün önünde bunu da kızıma vereyim evine götürsün dedi sonra ben bunu da eşime söyledim eşimde şaf soktu o peynir bana geldi ama bozuldu ve çöpe gitti yemedim

Yani eşim arayı laf sokarak bulmaya calısıyo ama anlıyorlar sikayet ettgimi böylede

Konuşmak istemiyor zorla mı ? Arama sende. Eşinle beraber git gel onunla yanlız kalma sorun çözülür. Surat asarsada assın sende suratına bakma olur biter.

Yani eşim arayı laf sokarak bulmaya calısıyo ama anlıyorlar sikayet ettgimi böylede
İyi de ara bulmak istiyorsa laf sokarak olmaz ki bunu biraz şuna benzettim senin söylediklerini onlara söylüyor gibi yani senden alır ona götürür ondan alır sana getirir gibi evlenmeden önce koyması gerekti dengeyi,peynir olayı gerçekten gereksiz olmuş eften püften şikayet yapmayın taktik değiştirin.

Mesela napmalıyım onun gibi mi olayım yan yana iyi ayrıyken kötü .peynirde zoruma giden suydu üstüne basa basa cok güzel dedim kızlarına ayırdı bana vermedi benim annem uzakta kendimi kötü hissettim eşim laf soktugunda da sen sevmiyosun diye vermedim dedi oda meleke seviyor dedi

Aynen onun uyguladığı taktiği uygulayın eşinize şikayet etmeyin eşiniz sizin ailenizi arayıp konuşuyor mu telefonda konuşmuyorsa siz de aramayın.

Aramayin,evlisiniz diye kv aramak zorunda degilsiniz. Esiniz sizin ailenizi ariyor mu?

Bu arada gorgu kuralidir,biri arar da telefona cikamazsan,baskasini konusturursan zaruri sebeplerden,geri aramak zorundasindir. Kvniz ayni zamanda da gorgusuz demek ki siz arayinca geri donmuyor kizini konusturuyor vs

Aynen onun uyguladığı taktiği uygulayın eşinize şikayet etmeyin eşiniz sizin ailenizi arayıp konuşuyor mu telefonda konuşmuyorsa siz de aramayın.
Benim zorlamamla konusuyor ya da ailem onu istiyor telefona hiç kendiliğinden aramaz

Davet durumları oluyor davet etmek için aramıstım yüz yüze bakıyoruz ne bileyim cok safım ya .görgüsüz cahil uzar gider böyle valla

Benim zorlamamla konusuyor ya da ailem onu istiyor telefona hiç kendiliğinden aramaz
O zaman çözüm basit herkes kendi ailesini arayıp konuşsun.Ne siz onun ailesini arayın nede o sizinkileri arasın.

O zaman çözüm basit herkes kendi ailesini arayıp konuşsun.Ne siz onun ailesini arayın nede o sizinkileri arasın.
Ahh benim ailem bu durumdan şikayet etmese hava hoş ama benimkilerin ilk damadı ilgi bekliyor annem benide boguyor yok nie aramıyor yok milleti damadı şöyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…