• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil ikiyüzlü kv

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Kv beni istememiş eltimide istememiş ogullarına hep yiğenlerini istemiş eşim kuzenlerini tanımaz bile uzaktalar kv kendi kızkardeşinin kızlarını illa ogullarına yapacak aksine oğulları da hep severek evleniyor dinlemiyorlar :) her neyse bu kv beni hiç aramadı nişanlıyken simdi evliyim allah var var diğer kv göre iyi hiç bi şeye karısmaz ama ne konuscanı bilmez patavatsız.her neyse ben bir sey oluyor aramak zorunda kalıyorum mecburen ariyorum ya telefonunu acmıyor ya da telefonu evdeki görümcem acıyor ve benimle konusmaya tenezzul etmiyor hanfendi ama evine gittiğimizde ya da bana geldiğinde cok iyi davranıyor taaaaa ki oğlu yanımızdan gidene kadar eşim gidiyor diyelim bu suratını asıp oturuyor ay allam deli oluyorum .napcam ben böyle nasıl davranmalıyım artık hiç mecburi bile olsa aramak istemiyorum

Kv beni istememiş eltimide istememiş ogullarına hep yiğenlerini istemiş eşim kuzenlerini tanımaz bile uzaktalar kv kendi kızkardeşinin kızlarını illa ogullarına yapacak aksine oğulları da hep severek evleniyor dinlemiyorlar :) her neyse bu kv beni hiç aramadı nişanlıyken simdi evliyim allah var var diğer kv göre iyi hiç bi şeye karısmaz ama ne konuscanı bilmez patavatsız.her neyse ben bir sey oluyor aramak zorunda kalıyorum mecburen ariyorum ya telefonunu acmıyor ya da telefonu evdeki görümcem acıyor ve benimle konusmaya tenezzul etmiyor hanfendi ama evine gittiğimizde ya da bana geldiğinde cok iyi davranıyor taaaaa ki oğlu yanımızdan gidene kadar eşim gidiyor diyelim bu suratını asıp oturuyor ay allam deli oluyorum .napcam ben böyle nasıl davranmalıyım artık hiç mecburi bile olsa aramak istemiyorum

Sen de aynen oyle davran, hakedene hakettıgını vereceksın, esın yanındayken guler yuzunu eksık etme esın gudınce o aurat asınca sen de as bır de onu dene

Boş yere dert etmeye ne gerek var? İstediği gibi davransın, önemli olan sizin nasıl davrandığınız ve vicdanınızın rahatlığı. Gerisi boş. Kendisi kaybeder.

Kendisindeki bi zihniyet akraba evliliğinden geliyor olsa gerek
Ne kadar mesafe o kadar iyi senin için.

Bence siz kendiniz gibi olun
Bırakın surat assin siz iyi konuşun iyi davranın
Aradığınızda ki bence daha sık arayın
Gorumceniz mi çıktı telefona onunla konuşun önce sonra da annemi ver de onunla da konuşacağım deyin
Siz iyi davrandikca iyi oldukça esiniz de her konuda size hak verir
Zamanla iyiliginiz kazanır o da size iyi davranmaya başlar

Sen de aynen oyle davran, hakedene hakettıgını vereceksın, esın yanındayken guler yuzunu eksık etme esın gudınce o aurat asınca sen de as bır de onu dene
Ben eşime şikayet ediyorum bu sefer o yaslı kadın diyor yaşkı dediği 50ğ yasında

Allam degil, Allah'im. Cahil lakabini hakedicek ne yapmis onu anlatmamissiniz.

Ay ya eşime şikayet edince de napayım 50 yaşında kadın ezilmiş psikolojisi iyi değil diyip onu koruyor
Eşine şikayet etme sen de kayınvaliden gibi davran eşinin yanında güleryüzlü iyi davran eşin gidince surat as laf söylüyorsa seni sinir etmek için sen de söyle aynı kayınvalidenin taktiğini uygula sende.

Bence siz kendiniz gibi olun
Bırakın surat assin siz iyi konuşun iyi davranın
Aradığınızda ki bence daha sık arayın
Gorumceniz mi çıktı telefona onunla konuşun önce sonra da annemi ver de onunla da konuşacağım deyin
Siz iyi davrandikca iyi oldukça esiniz de her konuda size hak verir
Zamanla iyiliginiz kazanır o da size iyi davranmaya başlar
Bunu yapamıyorum karsımdaki konusmasa ben cıtımı cıkaramıyorum konuskan değilim zaten cok

Back